PBC 251: Darksiders > Zelda > Horizon

PBC 251 on valitettavasti saapunut!
Tällä kertaa junttiporukalla riitti juttua Hollow Knightista, Xboxin lupaavista peleistä, Zeldasta ja eri konsolien julkaisupeleistä.
Kuuntelua ei suositella, mutta kannattaa sitä silti kokeilla.

01:06:40 Uutiset:
Carmack ja Zenimax uudestaan oikeuteen
No Man’s Sky saa kaikkien odottaman päivityksen
Xboxin kovin yksinoikeus sai julkaisupäivän
Destinyn hahmot eivät siirry jatko-osaan

01:25:27 Viikon pääaihe:
Julkkaripelit

02:38:52 Edellisen viikon kysymys:
Kumpi on kovempi? The Legend of Zelda: Breath of the Wild vai Horizon: Zero Dawn?

Musiikit:
Hollow Knight – Resting Grounds
SRW Z3 Jigoku-hen – Aim For the Top! ~Fly High~
Old RuneScape – Yesteryear
Wild Guns – Desolation Canyon
Two Dots Game – Soundtrack
Stream Of Tears – Soundtrack
Street Fighter EX Plus α – Precious Heart
Mizzurna falls 2 – OST

Viikon kysymys:
Millä konsolilla oli paskimmat julkaisupelit?

PBC 251: Darksiders > Zelda > Horizon
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 02:57:31
 
1X
 

7 thoughts on “PBC 251: Darksiders > Zelda > Horizon

 1. PS2 ei kyllä ainakaan täällä päin kovin isoja tunteenpurkauksia saanut julkaisupelivalikoimansa osalta. Kertoo paljon että joku Fantavision taisi olla konsolin visuaalisesti hienoin ja omaperäisin peli.

 2. Pleikkaripuppelit otti aikoinaan hyvin pulttia PS3 has no gamesista mutta onhan se aika fakta että ennen ekaa Unchartedia (mikä on myös yliarvostettua kuin mikä tahansa muukin Sonyn jämäekskluista) laitteella ei ollut mitään minkä takia olisi edes vitsillä voinut maksaa sen saatanan tonnin minkä kyseinen kromipaska maksoi.

 3. Vastataan ensin kysymykseen. Zelda on parempi.

  Itse jakso oli varmaan yksi Pbc:n historian synkimmistä. Ensin castin pitkäaikaiskaartista kuoli noin vuosia sitten Vulppes ja nyt lähti NK (rib). Tosin olen ollut huomaavinani että jossain jaksoissa olette säälittävästi yrittäneet palkata jonkun esittämään ja imitoimaan vulbbesta jotteivät katsoja lukunne täysin romahtaisi. Tiedän kuitenkin vulbexin jo kauan sitten kuolleeksi koska miehen viimeinen youtube videon julkaisu päivämäärä näyttää 2.11.2015.
  Katsokaa vaikka itse https://www.youtube.com/watch?v=CctwoH9sU-M

  Drifukin on jo ilmeisesti murhattu ja korvattu animekyrborgilla jonka tarkkakorvaisimmat varmaan osasivatkin jo päätellä. Muille, kuunnelkaa podcast kohdasta 01:44:35 – 45.

  Miksi yritätte epätoivoisesti peitellä tapahtunutta? Antaisitte vaan miesten levätä haudan rauhassa ettekä rahastaisi heidän nimellään. Tämänkö takia haette jatkuvasti uusia cästääjiä, jotta voitte tappaa vanhat ja aivopestä uudet vielä tuoreet, puhtoiset ja viattomat mielet. Onko tämä jotain teidän sairasta huumorianne!?!? MITÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU!!?!? Enpä ihmettelisi yhtään vaikka jo ensijaksossa Nk:llekkin olisi löydetty miimikko. Tämä vähintään vahvistaisi epäilykseni kaikesta.

  Mä oon sun jäljillä Hazuki_exe. Jos se nyt edes on sun oikea nimesi…

 4. Paskimmat julkkaripelit vai?
  Noh, kolme merkkiä:
  P-S-3.

  Eli PlayStation 3 ja miksikä?
  Ensin konsoli maksoi 700€
  Siihen päälle 60-70€ maksava peli
  Eli aletaan lähennellä 800€ hintalappua konsolilla ja pelillä.
  Myös jos muistan listaa siitä julkaisusta niin MotorStorm ja Resistance: Fall of Man oli ne nimekkäimmät, joten huono launchi.

 5. No paskin konsoli launchi oli KonsoliFin podcasti.. eiku hetkinen.. väärä kysymys sori. Tekisi mieli sanoa tähän että nintendo switch tai 64:llä jolla tais olla kaks peliä ilmestyessään.. mut pakko laittaa merkki ps3(hv jryi).. nii mut eihä sillä ollu pelejä ja kysymys oli että millä konsolilla oli julkaisupelejä mut vastaan silti ps3

 6. Ai että mua vituttaa että menin maksamaan 50€ uudesta Bombermanista kun “kyllähä sitä ny joku toinenki peli Zeldan lisäks”. 30€ sai Gamestopis takas seuraavana päivänä.

  Sanon Switch ihan vaan siks koska yksi 8/10…no sanotaan enintään 9/10 peli ei pitkälle kanna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.