PBC 245: Kerava on Suomen Oddworld

Upouusin PBC-tragikomedia on valmis nautittavaksi (korvakäytävien kautta, ei nieltävä) ja meno oli taas melkoista. Pelejä käsiteltiin ihan uunituoreista (RE7 ja Yakuza Zero) aina ikivanhoihin (Donkey Kong, Metroid Prime) asti ja siinä sivussa sivallettiin sanan säilällä myös Microsoftin Scorpio-projektia, Mega Manin mobiilitoilailuja ja myös Mikki Hiiren edesottamuksia. Kuuntele jos henkikultasi on sinulle kallis!

01:03:22 Uutiset:
Apocalypse Now videopelimuotoon joukkorahoituskampanjan avulla
Project Scorpio ei olekaan vain Xbox One-Point-Five
Square Enix ja Marvel pistävät hynttyyt yhteen

01:29:06 Viikon pääaihe:
Muotoaan muuttaneet pelisarjat

02:43:15 Edellisen viikon kysymys:
Mikä on paras piraattipeli?

Musiikit:
Killer is Dead – Loading Music 2
Majin Tensei II Spiral Nemesis – Evolution
Crusader No Remorse – Rebel Base 1
Night Striker – Urban Trail
Kirby Air Ride – Sky Sands
Vanguard Bandits – Time to Battle
Super Tempo – Round 5-2
Ecco Jr. – Password Entry

Viikon kysymys:
Minkä nykypäivän pelisarjan toivoisit uudistuvan radikaalisti ja miten?

PBC 245: Kerava on Suomen Oddworld
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 03:00:07
 
1X
 

9 thoughts on “PBC 245: Kerava on Suomen Oddworld

 1. Dyna juontamassa ja Vulpes Arctos äänessä! Loistavaa ja lisää tätä herkkua. Kyllä se Norsukampakin ihan hyvin veti siinä sivussa.

  Viikon kysymykseen en keksi muuta vastausta kuin God Of War mutta sekin on jo uudistamassa itseään joten paha keksiä mitään muuta pelisarjaa mikä olisi uudistuksen tarpeessa.

 2. Haluaisin, että joku FPS genren pelisarja uudistuisi / ottaisi harppauksen teknisessä kehityksessä ja alkaisi käyttää enemmän hyväksi fysiikan mallinnusta peleissään. Mielestäni fysiikan lakien mukaisesti toimivat pelimaailmat ja fysiikoita hyväksi käyttävät pelimekaniikat voisi tuoda piristystä fps-pelien gameplay:hin.

 3. Olipa taas sen tason jakso että autismin määrästä kasvoi fedora päähän sitä kuunnellessa. Vielä kun Tootsin olisi saanut linjoille vikisemään siitä kuinka nulikka on halkaissut jonkun uuden räiskintäpelin pelilevyn ja löytänyt sen sisältä asetuksen jolla hiiren liikkumisherkkyys saadaan tuhatkertaistettua niin olisi ollut oikein rattoisa podcasti kuunneltavaksi. Zaloria ja Oselottia takaisin pikkuhiljaa!

  Vastaisin viikon kysymykseen PBC jos se olisi peli mutta luojan kiitos se ei ole sillä maailmassa on paskoja pelejä muutenkin jo ihan liikaa. Vastataan sitten vaikka Bethesdan roolipelit ja asia joka niissä voisi radikaalisti muuttua on engine.

 4. Halot voisi jatkossa kokonaan tehdä vaan suoraan Halo Warsin tyylisesti. Sarjalla ei ole räiskinnän puolella ollut mitään annettavaa enää Reachin jälkeen joten tarinan ja kaikki sen massiiviset taistelut voisi tehdä vaan strategiapelin muotoon.

 5. Painifanina on sanottava että Yuke’sin WWE-pelit saisivat pikkuhiljaa alkaa keksimään kulunutta pyöräänsä uudelleen vaikka täysin uuden pelimoottorin tai kontrolliuudistuksen myötä.

  Olisi kysymys myös castilaisille. Mikä on pahin tapanne jota ette normaalisti kehtaa myöntää?

 6. Jatkossa sitten lisää Vulpesia jookos kookos?

  NHL-pelit voisi tehdä täyskäännöksen ja alkaa ilmestymään sellaisina arcade henkisinä peleinä mitä ennen vanhaan tuli (Wayne Gretzky 3D Hockey, 3 on 3 jne.)

 7. Kerkeeköhä tämä vielä… en meinannu keksii mitään mutta tässä uutta fire emblem:heroesia pelatessa alko miettii että mitähän kivaa saisi tästä sarjasta. Hahmoja löytyy, taustaa ja toiminta. Onhan tästä tulossa se Warriors mutta en semmosta kyllä ihan hirveästi ajatellu, mutta siitä on ehkä hyvä lähteä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.