PBC 243: Ultra Hype HD 2K17

PBC on tehnyt paluun arkeen ja uusin normeja totteleva jakso on nyt täällä.
Tunnelma castissä oli kuin siinä kuuluisassa linja-autossa konsanaan ja turinat kävivät sellaisilla kierroksille että heikoimmat tippuvat kyydistä jo ensimmäisen vartin kuuntelun jälkeen varmasti.
Peleistä myös erehdyttiin keskustelemaan ja puheenaihena olivat mm. Team Icon teokset, Scaleboundin peruminen, Nintendon tempaukset kuin myös vuoden 2017 odotetuimmat pelit.

02:11:30 Uutiset
Rime tuleekin kaikille konsoleille
Sony sulki Guerrilla cambridge pelistudion
Nintendo online palvelut ja hintapolitiikka
Scalebound peruttu

02:48:39 Viikon pääaihe:
Vuoden 2017 pelikattaus

03:22:00 Edellisen viikon kysymys:
Mikä oli sinun vuoden 2016 pahin videopeliaiheinen pettymys?

Musiikit:
Castlevania: Dracula X – Bloodlines
Persona 4 Arena Ultimax – Margaret theme
Super Mario 64 – Bob-Omb Battlefield
Ys I & II Chronicles – Palace of Destruction
Gyakuten Kenji 2 – Reminiscence ~ The Girl’s Lost Memories
Double Dragon Neon – Lab 2
ABZÛ – To Know, Water
Gravity Rush – Douse Shinundakara

Viikon kysymys:
Mitä mieltä sinä olet Nintendon tulevasta Switch-pelikonsolista?

PBC 243: Ultra Hype HD 2K17
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 03:45:39
 
1X
 

9 thoughts on “PBC 243: Ultra Hype HD 2K17

 1. Aika paksua väittää että Nintendolta ei tullut mitään loppuvuotena kun firma julkaisi esim. uuden Paper Marion ja ehkä sen vuoden isoimman pelin eli Pokemonin uusimman version. Kaksi peliä on nykyään aika perus tuollaiseen neljään kuukauteen.

 2. Tällä kertaa päätin pitää korkin kiinni ja viivat prostituoidun takapuolessa kunnioittaakseni uutta konsolisukupolvea. Sen takia jätän hauskat vitsit kuten ’kyrpä, pillu ja paskaperse’ pöytälaatikkoon odottamaan sopivampaa tilaisuutta. Harmi vain ettei Nintendo jaa näkemystäni, sillä julkistamistilaisuutta kuvaa edellämainitut sanat paremmin kuin hyvin.

  Konsolin konsepti vaikuttaa minusta kiinnostavalta, mutta muutama asia epäilyttää. Onko laitteella tarjota kotikonsoliksi tarpeeksi tehoja, tai käsikonsoliksi tarpeeksi akunkestoa? Nyt näytetyn perusteella tuntuu siltä, että konsoli on ihan kiva kompromissi, muttei tee kumpaakaan puolta tarpeeksi hyvin.

  Konsolin tärkein ominaisuus on kuitenkin sen pelitarjonta jonka saralla Nintendo on tehnyt oikean mahalaskun. Tottakai Zelda ja Mario näyttävät hyvältä, mutta se siitä. Missä on uudet pelit, missä on yllättäjät ja missä helvetissä on Metroid? Olisin myös toivonut, että Nintendo olisi ottanut siipiensä suojaan edes yhden länsimaalaisen studion, ja julkaissut jotain epänintedomaista. En nyt tarkoita mitään geneeristä räiskintää, vaan esim. joku länkkäriroolipeli, joka aiheuttaisi kyyneliä PC-leirissä. Tai sitten vaikka yhdistäisi Metroidin hieman Mass Effect tyyliseen ropeen ja vaan nauttisi rahavirrasta. Mutta ei, Nintendon päämajassa varmaan ajatellaan, etteivät primitiiviset valkolaiset ymmärrä muun päälle kuin minipelikokoelmien ja Skyrimin uusioversion.

  Summa summarum Switch on aika bitch, eikä edes sillä hyvällä tavalla.

 3. Switch kyllä kinostelee mutta ei vielä näillä tiedoilla mitä Nintendo on antanut. Julkkaripeleistä ja julkaisuikkunasta on ihan turha parkua sillä toi nykyinen nyt on ihan sitä samaa tuubaa mitä kaikkien konsolien julkkarit on olleet N64stä asti. Syystalvella Switch alkaa jo näyttämään siltä miltä pelikonsolin tuleekin näyttää ja sitten kun Nintendo saa isot pyörät pyörimään ja kotikonsolidevit ja käsikonsolidevit alkaa puskemaan peliä ulos tasaiseen tahtiin niin silloin on laitteen hinta maksanut itsensä takaisin. Ainut vaan että myykö laite sitä ennen yhtään ja pääseekö Switch edes noin pitkälle mitä ajattelin?

 4. Tulee varmaan olemaan ihan hyvä käsikonsoli. Pelkkään kotikonsoli käyttöön tuo vaikuttaa tehojen puolesta vähän turhan kököltä .

  Itsellä kun ei käyttöä käsikonsolille ole, enkä myöskään omaa kovin suurta nintendo-peli fetissiä, niin jää kyllä ostamatta tämä laite.

  Noin muuten nintendo-pelien meno käsikonsoli-alustalle vaikuttaa järkevältä suunnalta, koska nintendo-pelit eivät ole taidetyyliltään ja tehovaatimuksiltaan sieltä raskaimmasta päästä.

 5. Olen varmaan ainoa ihminen maailmassa joka otti huumaa noista uusista pelinimikkeistä. Arms, 1-2-Switch ja Snipperclips näytti oikeasti hauskoilta peleiltä ja tulevat varmasti tarjoamaan hyvää eroavaisuutta kaikkien räiskintäpelien ja scifisynkistelyjen keskellä. Olen ostamassa ihan vaan näiden pelien ja etenkin niiden moninpelien takia Switchin kyllä julkaisussa ja eipä se Zeldakaan siellä kovin paljoa joukossa haittaa.

 6. Kyllähän Nipan vehjettä tekisi mieli hyväillä ja kokea itse. Siinä mielessä Nipa on onnistunut tekemään jälleen kiinnostavan konsolin: se pitää kokea itse. Tehot eivät haittaa, hinnoittelu epäilyttää. Kokonaisuutena neutraali fiilikset laitteesta. Wii U:n kaltaista kaupallista floppia tästä tuskin tulee.

 7. Erittäin innolla odotan tätä Nintendon uutta ylihinnoiteltua paskalaitetta ihan vaan sen vuoksi että sen ilmestyessä saa lukea lisää Nintendon perseilyistä.

 8. Vielä ollaan odottavalla kannalla, esmes. virtual consolen tulevaisuus kiinnostaisi, ja uusien nimikkeiden esittely keskittyi joyconien käyttämiseen, eikä pelien sisältöä esitelty monipuolisesti mikä olis tärkeää tällasten uusien juttujen kanssa. Edes jokunen uusi nimike lisää heti julkaisupäiväksi olisi auttanut kummasti, nyt ainakin Zeldasta tulee hommattua Wii U-versio ja Switch saa jäädä odottelemaan hyvää bundletarjousta ja pelijulkistuksia.

  Onlinepuoli ei itseä kiinnosta koska pc, ja mulla sattuu olemaan oikeita ystäviä. Se systeemi mistä uumoiltiin että kuukausimaksulla pääsee käsiksi isoon läjään klassikkopelejä olis ollu kiinnostava mut tää luvassa oleva ”porkkana” kuukausimaksusta ja tää voicechat niin no totanoin hieno homma sanoi Hermanni. Lisäksi toi kapuloiden hinnoittelupuoli pistää nakertaa kun etenkin pro controller vaikuttaa isoine nappeineen yms. tosi hyvältä. Onneksi isäni äänestää kokoomusta niin eiköhän viimeistään joulupukki hoida komman kotiin.

  Tällaisena perinteisenä Nipa&Sega fanina pisti myös facepalmiksi Segan effortti ko. julkistuksessa. Onneksi castissa kuitenkin mainittiin Segasta se tärkein eli Dreamcastin hunajainen VGA-kuvanlaatu.

 9. Ei oikee oo sanoja kuvaamaa kuinka huonosti nintendo osaa hoitaa nää jutut. Jäykkää esiintymistä ja hirvee hype mukamas todella hienosta tekniikasta (vitun jääpalat). Itse konsolin hinnoittelu oli sitä mitä veikkasin, mutta sitten nämä lisätarvikkeet jos niitä haluaa, ei jumalauta. Pro controller 69,99$, Joy-Conit 79,99$, jompikumpi Joy-Con 49,99$. Tohon ku laittaa suomilisän ni voi miettiä että ei tuu varmaa kaverin kanssa sohvalla kahestaa pelattua mitään. Zeldan saa wii u:lle ja 3ds:llä on vielä paljon pelattavaa ni katotaan vuoden päästä uudelleen mitä nintendolla on tarjota konsolilleen.

  Ainut asia mitä mietin, mitä ei pressissä näkyny oli että voiko pelit käyttää tätä kosketusnäyttöä jotenki hyödyks peleissä wii u ohjaimen tapaan. Eli pelaisi peliä tv:stä mutta koko ”käsikonsoli” olisi kädessä ja käyttää tyylii wind waker HD:n tapaan inventory ja mappi siinä.

  1, 2… tyhjä arpa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.