PBC 237: Vähiten paska cast

PBC on tehnyt sen jälleen – jakso 237 on nyt täällä.
Hazuki, Ose ja Andzerx astelivat yhdessä studioon ja taas syntyi kyllä sellainen soppa jota ei edes pahimmalle vihamiehelleen kehtaisi tarjota.
Luvassa on suoraa huutoa mm. Ubisofftin alapääkohusta, Conanin arvostelutaidoista sekä tulevan Game Awards 2016 gaalan voittajaehdokkaista.

01:05:57 Uutiset:
Pokemon Stars Switchille?
Conan ei digannut FFXV:stä – nettikansa raivostui
Watchdogs kakkosessa näkyi toosa – Sony suuttui ja Ubisoft pyysi anteeksi

01:32:07 Viikon pääaihe:
The Game Awards 2016 ehdokkaat

02:56:51 Edellisen viikon kysymys:
PS4 Pro osoittautui paskaksi, kuinka paskaa Scorpion uskot olevan?

Musiikit:
Owlboy – Buccanary’s Shop
Brave Earth: Prologue – Unknown 4
Mickey’s Speedway USA – New Mexico
Tapan Kaikki 1 – Theme song
Final Fantasy IV – Main Theme (Overworld)
X-Men vs Street Fighter – ROGUE
Sonic & Knuckles – Lava Reef Act 2
Stick it to the Man! – The Coma Dream

Viikon kysymys:
Mikä on vähiten paska Ubisoftin peli?

PBC 237: Vähiten paska cast
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 03:24:23
 
1X
 

6 thoughts on “PBC 237: Vähiten paska cast

  1. Ai jumalauta Ubisoft. Voisi bashata tätä saatanan ranskisfirmaa vaikka kuinka kauan kaikkien helvetin Ubiplay-lietteen, Assassins Creed-paskan ja Rabbidsien takia mutta oikeestaan yhtiö on niitä harvoja pelibisneksen isoja tahoja jotka oikeasti yrittää vielä luoda uusia pelisarjoja eikä vaan nojata nostalgiaan ja jatko-osiin. Okei Assassins Creed alkoi menemään jo vähän yli ja Far Cry on menossa samaan suuntaan mutta silti ollaan vielä valovuosien päässä seksiaktivisionin kaltaisesta vuosittaisesta CoDihomoilusta tai EA:n naurettavasta perseilystä. Beyond Good and Evil on muuten Ubin vähiten paska peli.

  2. Pistetään tähän Rayman 2, aikansa parhaimmistoa 3D-tasohyppelyissä, poislukien PS1:n karsittu versio pelistä. Tuoreempana esimerkkinä Rayman Legends, joka muistuttaa että osataan siellä tehdä muutakin kuin tuutata hiekkalaatikkokokemuksia ulos joka vuosi.

  3. Eka Rayman on edelleen vaan niin jumalaista tavaraa että nostan sen Ubin parh… tai siis vähiten paskimmaksi peliksi. En usko että pelailen kauhean paljon mitään Ass Creedejä tai For Honoreita kahdenkymmenen vuoden päästä.

  4. Driver san fransisco Sankarimme john tanner joutuu kolariin ja koomahoureissaaan pomppailee autoista toiseen ja aiheuttaa kolarin jos toisenkin

  5. Prince of Persia: The Sands of Time on peli mitä tykkäsin pelata sen ilmestyessä joten olkoon se nyt se vähiten paska. En ole varma kuinka paljon Ubisoft oli tekemässä Rainbow Six: Rogue Spearia tai Raven Shieldiä, julkaisijana toimi ainakin joten en uskalla niitä sanoa.

  6. En ole Ubisoftin vanhempaan tuotantoon ehtinyt tutustua joten sanon että joku kolmikosta Assassins Creed Brotherhood, Rayman Legends tai eka Splinter Cell

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.