PBC 234: Insomnia

Kun valtaosa PBC-miehistöstä valmistautui Gamexpo-työrupeamaan, tekivät Tootsi ja Norsukampa ihmiskunnalle palveluksen luomalla väsyneisyystiloistaan huolimatta kansalle uuden jakson. Paljon oli puhetta mm. uudesta bäfästä, uudesta Pokémonista, uudesta Monster Hunterista, uudesta Nintendon konsolista ja uusista mukatotuuksista. Jakso oli tällä kertaa kirjaimellisesti ”väsynyt”.

00:40:41 Uutiset:
Nintendo kertoo Switchistä lisää vasta tammikuussa
Japani pysähtyy kun uusi Monster Hunter XX saapuu

01:01:56 Viikon pääaihe:
Mun mielestä -osio

01:32:39 Edellisen viikon kysymys:
Mikä on ikimuistoisin videopelirepla?

Musiikit:
Super Mario Galaxy 2 – Starship Mario C
Monster in My Pocket – Music 3
Wild Arms 2 – Field
Pokemon Sun & Moon – Ten Carat Hill
Earthbound – The Metropolis of Fourside
Battlefield 1 – Main Theme
Team Buddies – Main Theme
Pro Evolution Soccer 5 – Credits Theme

Viikon kysymys:
Mikä on sinun ”come at me bro!”-väitteesi pelialalta tai pelaamisesta ylipäätään?

PBC 234: Insomnia
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 01:58:48
 
1X
 

4 thoughts on “PBC 234: Insomnia

 1. Hammasta purren kuuntelin castin ja oli ihan siedettävää vaikka kaksi alinta luojan luomaa ihmispaskaa olivatkin äänessä.

  Viikon kysymykseen voisin sanoa vaikka että Shigeru Miyamoto ei oo tehnyt hyvää peliä sitten Ocarina Of Timen ja miehen pitäisi muutenkin lopettaa pelien parissa kun ei näytä enää homma toimivan.

 2. Päivitysilmoitus: PBC – PBC 234: Insomnia 30.10.2016 | Jakso.fi

 3. Olitte oikeassa. Mega Manit loppui kesken mutta onneksi on pelisarjan bosseja joita voi käyttää tylysti nimimerkkeinä.

  Odotin jakson suorasanaisten tyyppien perusteella vähän rankempia juttuja tuohon faktaosioon mutta ihan hyvä vaan näin ettei tappouhkauksia ala tulemaan. Oma vastaava juttu voisi olla vaikka se että en ole ikinä tajunnut Segan olemassaoloa. Kaikki Segan konsolit on hävinneet omat konsolisukupolvimyyntinsä ja laitteet on aina olleet vähän niin kuin ”vaan siellä vaihtoehtona”. Peleistä tosi harva on mitään oikeita klassikoita (esim. Sonicit on perustason tasoloikkia eikä yhtään enempää) ja muutenkin koko Sega on aina ollut vaan jotain niin mautonta ja hajutonta. Come at me PS4 Bro!

 4. Onpa ihanaa päästä purkamaan sydäntä. Naughty Dogin lippulaivasarja Uncharted on hengetön kolmannen persoonan räiskintä, jossa edetäkseen pelaajalta ei vaadita sen kummemmin luovuutta kuin yli kuusivuotiaan ongelmanratkaisukykyä. Ainoa tapa edetä pelissä on istuttaa Drakea kyykkypaskalla laatikon takana ja kärsiä läpi toinen toistaan yksitoikkoisempia räiskintäkohtauksia.

  Sarjan maasta taivaaseen kehuttu juoni on luultavasti lähtöisin lehtiroskiksesta, jonne joku oli sattumalta dumpannut Muumio 6 -leffan hylätyn käsikirjoituksen. Elokuvasovitusta toivovat fanit saisivat hävetä ja mennä itseensä.

  Vaikka olenkin pesunkestävä Gaystation-fanipoika, niin en silti suostu alistumaan siihen perverssiin joukkopsykoosiin, jossa Uncharted 2 rankataan yhdeksi maailman parhaista peleistä.

  PS. Riepu voisi tehdä paluun ja äänittää pari uutta retrocastia Norsukamman kanssa. Nuo nostalgian voimaan luottavat jaksot ovat kuitenkin olleet niitä harvoja kertoja, kun en ole tuntenut pelkkää myötähäpeää PBC:tä kuunnellessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.