PBC 223: Sponsoroitu

No Man’s Sky, tubettaminen, indiepelit, Bengalin tiikerit ja THQ aiheuttivat monenlaisia tunteita kolmikossamme. Viimein saatiin myös vastaus kysymykseen: kumpi on parempi Xbox vai Playstation!?
!HYPE!

HUOM. Jakso saattaa sisältää tuotesijoittelua

01:04:42 Uutiset
Fantasia 15 on finaalissa vai onko sittenkään?
Sony järjestää Neo-keskit
Nordicgames pukee THQ:n naaman ylleen

01:41:42 Viikon pääaihe
Taivaasta olet tippuva ja maahan olet osuva

02:13:59 Edellisen viikon kysymys
Yhdistääkö Youtubettaja-Lakon vaatemallisto videopelit ja rap-musiikin?

Musiikit:
Final Fantasy XI: Chains of Promathia – A Realm of Emptiness
Sonic 3D Blast – Diamond Dust Zone 01
Pokémon GO – Title
Batman – Underground Conduit
Rhythm Heaven Fever – Endless Mode – Kung-Fu
Castlevania Curse of Darkness – Mortvia Fountain
Hyrule Warriors Legends – Linkle
Mario Kart 8 – Sweet Sweet Canyon 8 Bit 

Viikon kysymys:
Kuka on sinun suosikki pelitubettaja ja miksi?

PBC 223: Sponsoroitu
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 02:51:20
 
1X
 

18 thoughts on “PBC 223: Sponsoroitu

 1. Päivitysilmoitus: PBC – PBC 223: Sponsoroitu 14.8.2016 | Jakso.fi

 2. TeriPlays on kotimaisen paskan joukossa ehdoton timantti nyt kun Vulpes Arctoskin on telakalla (hommatkaa nyt jumalauta mies takaisin eetteriin!!!!). Peliskaala on laaja ja on varmaan maan ainoa 3DS-pelien läpipelaaja.

 3. huutonaurua jakson yksi Norsukamman jäätymiselle. Onko jaksot edelleen yhtä baskaa? Kannattaako kuunnella? Anyone?

 4. Jos vulpes ei kasvaisi niin komiaa koiranputkea niin se. Mutta kun nyt on käynyt miten on käynyt, kevyet mullat. Hazuki hyvänä kakkosena mikäli kokeilisi pelejä ennenkuin alkaa haukkua niitä.
  Joten loistavan tubettajan tittelin saa saa karvalakki kansan ehkä suurin ja mahtavin sitten Arvi Lindin, apaattisen uutisten lukijan äänen omaava lortto zalori. Kai zalori lasketaan tubettajaksi onhan hän jo useampiin videoihin osallistunut?

 5. Musitaakseni mainitsin tän jo joskus, mutta onhan se Lakko & Herba -combo mikä itelle passelein. ite tykkään näin pikkutunneilla soitattaa sellaista musiikkia, kuin niinden herrojen aamuyö samallak un jointti on palamassa ja tekee hyvää mieli

 6. Kysymys on aivan helvetin helppo tällä viikolla. Tässä maassa ei ole kuin yksi ja ainoa pelitubettaja joka…

  – Ei todellakaan vedä videoitaan ADHD-huutopapatuksella
  – Pelaa pelejä todella laidasta laitaan eikä ikinä suolla kanavaltaan mitään greenlight-paskapelejä
  – Heittää aivan vitun loistavaa läppää täysin editoimattomilla videoilla

  Tämä energiajuoman voimalla kiljuva vitun pizzanaamainen huppariapina on tietty Deata

 7. Vaikea on valinta todella…. Itse tykkään tällä hetkellä eniten J0Pista ja Laeppaviasta. Mutta J0P vie kyllä voiton.

 8. Suosikkini tuubaajista taitaa olla GuardianV, joka osaa kertoa hyvin faktaa pelaamistaan peleistä ja pitää turpansa kiinni tarinakohdissa. Pelaa vieläpä hyviä pelejä. Mainiota. Kunpa itse pystyisi samaan. Vaatii veronsa kun on kuusivuotiaan lisäksi alle puolivuotias vauva hoidettavana. Kai sitä sit voi tubetella eläkeiässä…

  Hyvänä kakkosena Kilian Experience. Hienoa huumoria.

 9. Kovassa kulutuksessa nykyään metaljesusrocks koska retro ja varsinkin vieraat joilla on yleensä jotakin oikeasti harvinaista kokoelmissaan.
  Lisäksi pakko mainita Kripparrian koska HS

 10. Petri Himmeän (aka. Nes-Retku/Himvlogz) tubettelut olivat aikanaan mainiota seurattavaa. Pete oli yksi niistä harvoista suomalaisista tubettajista joita pystyi selvinpäin katsomaan ilman, että olisi tarvinnut myötähäpeä tuskissa miettiä vakavasti syanidikapselin puraisua.

  Varmaan suurin syy miksi Retkun videoinnit itseeni iskivät olivat muista massatubaajista ja perse-einareista poiketen, videoiden yksinkertaisuus, selkeä miellyttävä kerronta ja peleistä ammennettu huumori. Näistä itse pidän hyvänä esimerkkinä tätä :https://www.youtube.com/watch?v=9p7diHObODc. Pätkät eivät olleet täynnä sitä saatanan rasittavaa huutamista, kameran heiluttelua, juontajan kyrpään kohdistuneita pikazoomailuja, tai kasaa muita paskoja/mukahauskoja efektejä ja vitsejä. Lisäksi videoiden pääaiheena retropelit olivat paljon lähempänä sydäntäni, kuin tuhansien muiden ”alan-ammatilaisten” Gta ja Goatsesimulaattori sekoilut.

  Nykyään mies on jättänyt retku-videoinnit taka-alalle ja kunnostaunut retropelien striimaajana, jotka ovat nekin varsin mainiota katseltavaa.

  • Ps. Tietääkö arvon panelistit sitä maailmalla jo vuosia kiertänyttä huhua, että Richard Gere olisi aikoinaan ottanut lasiputken (tuubin) läpi, Gerbiiliä anukseensa? Näin sitä siis tubetettiin kuulkaa nuorukaiset jo ennen vanhaan!

   • Ps.2
    Jos Lakko ja Herbalisti voisivat toteuttaa herra Geren tubettamis tempun ja julkaista sen omilla kanavillaan, niin lupaan itse henkilökohtaisesti suunnitella molemmille oman vaatemalliston aiheeseen liittyen! Noh, miten ois pojat? Pallo on nyt teille heitetty…

 11. Markoboy87 oli priima-aikanaan hyvinkin game. Ei bullshittiä, 20 sekuntia pelikuvaa ja arvosana perään.

  Onko Hakala edelleen kosiomatkallaan? Käykää joku hiekottamassa, niin saadaan taas setä castiin.

 12. En ymmärrä tätä nykynuorison tupettamista. Toista se oli ennen, ei ollut vettä, ei happea, ei ruokaa mitä syödä. Puheohjelmat pidettiin radiossa ja turhat mölyt mahassa. Eli vastaukseni on: tupettajat hiuksista **ttuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.