PBC 222: Kaksi miestä ja jakso

Andzerx ja Norsukampa kokivat kiusaantuneen hetken kahdestaan ja tästä hetkestä syntyi PBC:n jakso järjestysnumeroltaan 222. Juttua näillä sanasepoilla riitti ja saatat kuulla jotain mm. Youtubettaja Lakon vaatemallistosta, taidepeli Abzústa, Kummisetä-trilogiasta tai vaikkapa kuulijoiden huonoimmista Sonic-peleistä.

00:30:10 Uutiset
Pisteidenkeruu Doomed!
Tulevien Pokémon-pelien salaisuuksien verhoa taas avattu

00:43:10 Viikon pääaihe
Pelimuoti

00:56:00 Edellisen viikon kysymys
Mikä on vähiten paska Sonic peli?

Musiikit:
Kingdom Hearts – 100 Acre Wood
Contra – Stage 2
Toejam&Earl: Panic On Funkotron – Mellow Groove
No Man’s Sky – Supermoon
Mario&Sonic at the Rio 2016 Olympic Games – Football
Sonic The Hedgehog 2 – Metropolis Zone
Monster Hunter Generations – Bherna Village
Biker Mice From Mars – Ending

Viikon kysymys:
Yhdistääkö Youtubettaja-Lakon vaatemallisto videopelit ja rap-musiikin?

11 thoughts on “PBC 222: Kaksi miestä ja jakso

 1. Päivitysilmoitus: PBC – PBC 222: Kaksi miestä ja jakso 7.8.2016 | Jakso.fi

 2. Viikon kysymys saa aikaan epäilykset sponsoroidusta yhteistyödiilistä. Onko PBC hukannut suorapuheisuutensa ja siirtynyt Xbox Suomen leipiin? Oli miten oli niin vastaus on että ei yhdistä sillä Lakko ei liity mitenkään videopelaamiseen vaikka pelejä pelaakin. Korporaatiohuora ja markkinointikoneiston orja pahimmasta päästä joka just ja just osaa EA:n urheilupelejä pelata.

 3. mieluiten oikeita vaatteitta kuin 200 dlc vaatetta 1€hintaan. tämä 2 jäbän jakso rakenne toimii tosi hyvin ei tule 3-4 tunnnin maraton casteja niin usein koska oddworld casti ulos?

  jonkin sortin video casti vosi olla 2 tuntia viimeksi pelasitte smashia joten tuleeko seuraavaksi mario karttia vai screwattack mario party afterdark tyylinen jakso ?

 4. Tulipas repeiltyä Andzerxin leffan miettimiselle ja viikon kysymykselle. Hyvää settiä vaikka olikin pienilukuisin mahdollinen osallistujaporukka.

  Viikon kysymykseen lyhyesti ja ytimekkäästi EI. Enempää en perustele kun ei kiinnosta mikään mikä liittyy Lakkoon

 5. Olipas pitkä casti melkein kerkeri työpaikalle kun alkoi nauhaa huutaan tyhjää…..
  Ja mitä viikon kysymykseen tulee niin tottakai se yhdistää jokainenhan meistä on oman elämänsä tupac shakur ja lakkohan tuo sen vielä ihmisten ilmoille videoillaan. Vaikka mieluummin ostaisin noisin psn hentai peleihin isompia tissejä tolla rahalla…

 6. eieiei miksi te mainostatte? rahan takia? ja sensuroitte palautteiden lukemisen, kuin Viheraho konsanaan. Olen hyvin pettynyt tähän PBC:n uuteen moderaattorilinjaan ja annankin siis tälle jaksolla miinusta. Kysymykseen vastaan, että ei. Ja vielä iso läimäisy norsukampaa naamaan, joka ilmeisesti on tämän uuden linjan takana…..mikä pelle

 7. Kyllä yhdistää. Lakko on muutenkin maan kasvot videopelaamiselle ja omaa huikeaa tietämystä peleistä ja pelien historiasta. Rakkaus videopeleihin näkyy miehellä myös siinä että aina on vimotteen päälle Xbox-pelit ja lisälaitteet OSTETTUNA ennen julkaisua ja niistä on luonnolliset sometunnelmoinnit heti päällänsä. Mies heittää myös tosi hauskaa huulta pelivideoissaan ja onhan ne 5000 tilaajan GTAV-rapit parasta suomiräppiä mitä on ikinä tehty. Pelaaminen, televisio-ohjelmat, musiikki, muoti, kaikki mihin tämä nero koskee muuttuu kullaksi.

 8. En tiedä kuka tämä lakko on, mutta vastaan että kyllä ja ei. Castissa mainitut hupparit ovat tyylikkäitä, lisäksi Nintendo on ollut tapansa mukaan ajan hermolla kauan sitten: http://www.nesretro.com/shite/nintendowear.html

  Mitä helvettiä täällä nillitetään pitkistä jaksoista? Useimmista soittimista löytyy pause-toiminto, kokeilkaa sitä. Toki lyhyemmän castit kelpaa kun teette niitä näinkin tiuhaan, mutta jos läppä lentää niin pitäkää nauhuri vaan käynnissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.