PBC 217: Kesäiset pelit tehty nopeasti

Uhrilammas numero 217 on nyt uhrattu podcast jumalille ja purkitettu pahan päivän varalle. Tallenteessa Hazuki, Dyna sekä Andzerx käyvät läpi pelimaailman viimeisimmät tapahtumat, käänteet sekä huhut (lue. mitään ei ole oikeasti tapahtunut).
Keskustelua käytiin mm. tulevista HD-päivityksistä, Jihadista, pelien nopsista juoksuista sekä Sugoi -nimisen kolikkopelihallin olemassaolosta.

01:22:30 Uutiset
Xbox Play Anywhere lanseerataan syyskuussa
Paluu Arkhamiin viivästyy
Sony lukitsee PSN-käyttäjän, koska Jihad

01:49:46 Viikon pääaihe
Summer Games Done Quick 2016

02:13:24 Edellisen viikon kysymys
Mikä pelisarja soveltuisi parhaiten opetuspeliksi?

Musiikit:
Child of Eden – Passion
Patapon – ギョロッチのテーマ
Undertale – Hopes and Dreams
Mass Effect 3 – Leaving Earth
Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex- Warp Room
Uncharted 4: A Thief’s End – For Better or Worse
Ori and the Blind Forest – Main Theme
Super Mario 64 – End theme

Viikon kysymys:
Mitä mieltä olet tulevasta Crash Bandicoot HD-kokoelmasta?

PBC 217: Kesäiset pelit tehty nopeasti
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 02:54:12
 
1X
 

12 thoughts on “PBC 217: Kesäiset pelit tehty nopeasti

 1. Päivitysilmoitus: PBC – PBC 217: Kesäiset pelit tehty nopeasti 3.7.2016 | Jakso.fi

 2. Enpä oo mitään mieltä Crasheista tai edes teräväpiirtoversioista. Aika turha pelisarja ja verrattuna Super Mario kuusneloseen tai Spyroihin niin eipä ne ekan plegen Crashit edes pahemmin säväytä.

 3. En liiemmin pidä tästä pelien remasteroinnista. Sama pätee myös elokuvien uusioversioihin. Pelit/elokuvat tulisi nähdä aikansa tuotteena, jotka heijastavat kyseistä ajankuvaa, kuten muukin taide.

  Ja kyllä, pidän elokuvia ja pelejä ainakin jonkinlaisena taiteena. Enkä myöskään halua nähdä remasteroitua Mona Lisaa, tarkemmalla hymyllä ja ”paremmin” maalattuna.

 4. Kiinnostaa kivespussimäyrän uusiopelit kovastikin mutta pelialan tuntien sieltä tulee alkuperäistä paskempia viritelmiä ja täyteen hintaan totta kai.

 5. Moro!

  Kyselin toissaviikolla teiltä sähköpostin välityksellä työmahdollisuuksista pbc-konsernissa. Voi olla että typotin osoitteen, koska ette ole reagoineet viestiini mitenkään. Jokatapauksessa haluan tuoda itseni ilmi nyt tätä kautta! Salassapitosuojan vuoksi voin tässä sanoa etunimekseni vain Jaakko ja nimimerkki on boardeilta tuttu hese, sillä tykkään hesburgerista.

  Anyways toimenkuvani tulisi sisältämään video editointia omalla koneella etänä sekä podcast lähetysten editointia. olen tehnyt aiemmin kaikenlaista pientä pelaamisen ohessa tietenkin ja minulla on tuttu MS office sekä video editointi sovelluksista youtube editor sekä Sony vegas vähäsen. Minulla on jopa antaa ennakomatskua osaamisestani, sillä tein vastikään viime jaksosta uuden intron teille kas tässä:
  http://www.filedropper.com/pbctunnari

  saa ladata vapaasti! en voinut ladata sitä youtubeen, koska musiikki on lisensoitua. Käytön voisin hinnoitella 3,49€ yhden jakson osalta ja jos haluatte pidemmän lisenssin, niin sitten 20€/kk olisi hyvä. Mutta itse asiassa ajattelin että koska Pelaaja ei palkannut minua alaikäisyyteni takia niin PBC voisi tarjota ns. oikean alan työpaikan kesäksi (heinäkuu ja 1 vko elokuusta). Toivon palkaksi maltillisesti 1200€ kuukaudessa ja mielellään ateriakorvaus. Miltä kuulostaisi? Asun Jyväskylässä, mutta voin tehdä etänä töitä tietokoneeltani käsin ja olen ahkera ja paljon aikaan saava nuori. En vaadi risteilyjä, tyhypäiviä tai vastaavia bonuksia työstäni. Saisitte lähes ammattitaitoisen videon editoijan ja tekijän podcastin editointiin tiimiinne. Myös voin blogeja tehdä saitille mutta ne tulisi sitten perus kk-palkan päälle.

  Ystävällisin terveisin,
  Jaakko

 6. Kaet sen hd collectionin voisi vaikka hankkia, mutta voisi olla melkein parempi jos saisi alkuperäiset mukkaanhan. Kun ei ole kokemusta kuin crash team racingistä.
  82 jaksoa vielä ja kaikki paska olisi lapioitu korvakäytäviin, ennen vanhaan oli vaan kaikki niin paljon paremmin(ainakin jaksot oli pitempiä). Aika pieneksi mennyt tuo osallistuja kaarti vuosien(kuukausien) mittaan. Ja nykyään pelkkää hazukia, no onhan se ihan jees kun kys herra yrittää puhua paskaa kullaksi.
  Ja iso peukku perseeseen sille joka kannattaa oddworld pelisarjaa, on muuten edelleen pelimaailman yksi hienoimpia teoksia miljöönsä puolesta.

  • Unohtu kysyä onko zalori ostanut koskaan mitään peliä täyshintaisena/uutena?

 7. Varmaan Crashien parissa varttuneet saattaa olla semi pähkinöinä taai edes vähän kiinnostuneita, mutta oma kosketuspinta tähän mölliin on vain CTR sekä myöhemmät pelit, ja nekin vähän pintaraapaisuna. Tuo Skylander-Crash tuo jostain syystä huonoja auroja siitä mitä luvassa voisi olla, mutta voisin toivoa että vedetään tutulla ja turvallisella linjalla ettei syntyisi tämäkin sankari taas uudelleen kuolleena.

  Castiläiset ihmettelivät jakson lopussa notta olisiko joku mahdollisesti kuunnelut kaikki PBC:n jaksot… Tähän voin vastata sittenkin etten ole, kun olin muistavinani hetken että saattaisin jopa olla mutta pahoittelen. Lähettäkää vaikka joku palkinto kummiskin!

 8. Ei kiitos Crasheille enää. 3D-tasoloikat on edistyneet niin paljon ekojen Crashien ajoilta että saattavat tuntua vähän tylsiltä ja simppeleiltä. Olis ollut tässä jaksossa kiva kuulla Andzerxin mielipide just siitä että miltä Crashit tuntui jos verrataan kaikkiin nykypäivän tasoloikkiin?

 9. Uusi kuuntelija ilmottautuu paikalle! Hyvä podcasti teillä ja brobsit että saatte tasaisesti viikottain jaksoja ulos kun tuntuu vähäsen siltä että suomalaiset pelipodcastit julkaisee sillon jaksoja kun vaan huvittaa. Kehuja myös sille puhujalle joka on viime jaksoissa puhunut Kirbyistä joka siis on paras pelisarja mualimassa. Vastaan viikon kysymykseen että Crashit ei ginostele. Oon aina pelannut PC:llä, Xboxeilla ja Nintendon laitteilla joten ei ole sarja niin tuttu että kiinnostelis.

 10. Juotavaksi ne Jäksyt on tarkoitettu. Ei jäksy 1 edes ole niin kovaa kamaa kuin kaksi seuraavaa (kokemusta mm. on) ja ksiks tää hd ”kolleksöön” tulee olemaan ainakin osin bääd thing bäd bäd sanokaan minun sanoneen. Miksi sitten Jäksy? no meille crash oli pienokaisena aina jääkäri joka taisteli tiensä voittoon ja sit se oli lyhennys se Jäksy ja siitä sit villeinä nuoruusuusvuosina tuli kuvioon kullanarvoinen juoma jonka nostan muuten edelleen yhdenkään Jäksy-pelin ylitse. parhaat muistot (=imo paras osa) on ehkä cortex strikes back tai mind over mutant. Molemmat tosi hyviä osia sarjassa. siinä taisi tula se vastaus kuysymykseen? hyvä, sillä jhihrasr afh

 11. jepjep jos noin ruinataan niin pitäähän pilvielijän heittää uutta settiä kehiin. Mukavasati näin ikään perjantai iltana tuhdimmassa pössysä täsä tulee mielenkiintoista. eli nyt sit sitä biittiä taustalle, hazuki kurkkuääni kuntoon ja tootsi ota se juuresharja pois perseestä. elikkä kolmannella

  yy kaa koo, onko muuta sanottavaa? ei oo!
  Täst lähtee biittii, älä tootsi vedä ceeässäs chiittii
  ihan shittii menoo, emmä tiiä paljon on keloo ahoi

  jees jees rimmiä timmaa, älä runkkaa hakala sitä kimmaa,
  miks vaan tilanne sekava, oselot kuule älä tuu aina ekana.
  drifulla anime päällä on aina, hazukilla totta kai kahen kilon laina.
  ei siit yli mies pääse, ei nahka kestä, anna siis osamaksun perintään mennä!

  ei ei norsukampaa kukaan kaipaa, mies vailla munaa hautaansa kaivaa.
  Killillä muija ain varattu, ämmässän väki onneks irtisanottu.
  siin tilanne paska kun kaikki astuu multaan, teidän podcast se menee vaan kultaan.

  loru on siis loppu, mut editoijan on helvetin hoppu.
  andzerx töissä rahaa haistaa, silti tyttöä hakala vaan voi maistaa.
  kenen munan pää ryppynen, kerro vaan oi valtteri hyttynen
  ganza faama toivottaa yötä, oselotil pääl monta kiihkeää nahkavyötä

  nii ja sitten se itte vastaus juuh allah ja jihad, teidän nimeen. antaa tulla vaan, maailmassa aina tilaa uusille on lapsille ja niiden rotuväen välillä ei tarvitse kahnata. näin kuvainnollisesti, repikää siitä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.