PBC 213: Kolme ässää

Uusin jakso on nyt purkitettu ja tasoltaan kyseinen jakso tulee olemaan sitä tuttua vanhaa samaa, elikkä aivan tajuttoman kovaa.
Hazuki palasi parin viikon kisastudio tauoltaan uusien pettymysten koulimana ja sai mukaansa Andzerxin sekä Tootsin ja taas sai kyllä kuulla kunniansa lähes kaikki pelialan ammattilaiset.
Keskustelua käytiin mm. Microsoftin tulevaisuuden näkymistä, Nintendon järjenjuoksusta sekä Sonyn törppöilystä.

00:52:00 Uutiset
Mirror’s edge vääntyy tv-sarjaksi
Uusi Zelda esiintyy massiivisesti E3 messuilla
No man’s sky myöhästyy jälleen

01:19:42 Viikon pääaihe:
Microsoft vuotaa kuin seula

01:34:30 Edellisen viikon kysymys
Minkä pelin arvostelu sai sinut viimeksi kiehumaan raivosta?

Musiikit:
Sonic Mega Collection – History
Hotdog storm – stage 1
Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Just Like in the Movies
ActRaiser – Filmore
Xenoblade Chronicles – Gaur Plains
Koihime Embu – Town Market
Fire Emblem Fates – Road Taken
Suikoden – Theme of a Moonlit Night

Viikon kysymys:
Mikä on Microsoftin pahin epäonnistuminen?

13 thoughts on “PBC 213: Kolme ässää

 1. Päivitysilmoitus: PBC – PBC 213: Kolme ässää 29.5.2016 | Jakso.fi

 2. Pelipuolelta mieleen tulee Micropehmeän toilailuista RROD-perseily ja tietty suomalaisena pelaajana hedelmätön yhteistyö paskojen tubettajien kanssa.

 3. Tämä onkin helppo kysymys. Itselle pahin epäonnistuminen mitä muistan on

  TVTVTV SPORTS SPORTS TVTV SPORTS

  eli toisilla sanoilla bonen esittely ja kyseisen esityksen perusteella myös viimeinen ehtoollinen, joka muutama vuosi sitten kyrpäkarvan verran ennen E3:a nähtiin. Parhaiten tämän paskashown pisti nippuun Konsolifin podcastissaan (Ribs), taisi olla vielä joku erikoisjakso. Huikee setti jokatapauksessa. Toinen isompi perseily on ylempänä (Killin?) mainitsema RROD säätäminen.

 4. Eiköhän se ole vielä tulossa. Mutta onhan sillä näitä pienenpiä jo takana muutamia, kuten käytännössä koko pelipuolen alasajo (Ensemble Studios,ACES Game Studio,FASA Interactive). Raren ostaminen ja sen laittaminen tuottamaan pelkästään ÅÅÅ-luokan kinect pelejä.
  Vistan suorastaan ylitsepääsemätön keveys, windows 8 alkuperäinen käyttöliittymä, ja nyt windows10 “lievä” agressiivinen tuputtaminen.
  Xbox onen TVTVTVTVTV.
  Gamesforwindowslive.

 5. Pidetään lista vain pelipuolen jutuissa koska muuten siitä tulisi liian pitkä.

  – TVSPORTSTVTVSPORTSTV eli asia joka antoi Sonylle tämän konsolisukupolven voiton jo ennen kuin laitteita oltiin edes julkaistu
  – RROD eli asia jonka ansiosta Xbox 360 möi niinkin paljon vaikka periaatteessa nuo myyntiluvut olivat vähän kyseenalaisilla tavoilla saavutettu

 6. Täällä onkin jo mainittu kaksi ilmeisintä joten lisätään se kolmas eli Kinect. Kerran on tullut kokeiltua jotain Kinect Star Warssia eikä ohjaimena oleminen jättänyt minkäänlaista tunnetta, tai tuntumaa ylipäätään mihinkään. X-Onen julkaisuperseilyssä taas toisen kerran yritettiin tuputtaa tätä mötikkää mukaan, ja kaikkihan muistaa miten siinä kävi; ketään ei kiinnostanut maksaa Kinectistä näin NSA-sotkujenkin ollessa pinnalla. Värkin ainoa “saavutus” lienee että sille julkaistiin Raren myydyin peli; Kinect Sports. Vau.

 7. Se karmaisevan myötähäpeän ruumiillistuma viime syksyltä eli kiekkojunnujen tähdittämä änärimainos.

 8. Mikä erottaa insinöörin ja diplomi-insinöörin?
  V: Microsoft.

  Tuntuu siltä, että kaikki mihin Mikkis koskee, muuttuu paskaksi. Onneksi firmalla on pohjaton rahakirstu, antaa poikien perseillä.

 9. Vaikka Xbox Onen julkistus melkoinen munaus olikin, niin ainakin MS onnistui ainakin jonkinlaisen korjausliikkeen tekemään ja konsoli on käynyt kaupaksi nopeammin kuin Xbox 360 samassa ajassa.

  Sen sijaan puhelinbisnestä Microsoft ei saanut koskaan lentoon. Kilpailijoiden aliarivointi ja Nokian puhelinbisneksen osto yli 5 miljardilla on kyllä mittakaavassaan helposti suurempi möhläys kuin Xbox Onen julkistuksessa tehdyt virheet.

 10. Balnazzardin vastausta mukaillen kolmekuuskymppisen julkaisu oli jotain aivan hirveää katsottavaa pleikkari leiristä. Itse olin ostanut jo siinä vaiheessa pleikka 2:n ja sille oli vaikka kuinka kullin kovia pelejä. Noh sitten tuli 360 joka pyyhki kehän lattian alta kun grafiikan olivat niin upeat verrattua ps2. Nooh meni vuosi jos toinenkin ja ps3 näki päivänvalon ja mitä sieltä tulikaan? Ihan hemmetin kallis paska grilli, jolle oli joku typerä ankkapeli ja motor storm joka sekin oli vaan silmä karkkia meille pleikkarin leirissä sotiville. no sit ostin kans kolme kuus nollan ja vittu samana vitun viikkona meni paskaks… eikä muuten jäänyt vikaksi kerraksi kun 360 levisi. yhteensä taisi käydä näin noin 11 kertaa kunnes luovutin ja ostin psp & ps4 kun julkastiin

 11. Mikkis onnistu kusemaan yhden aikamme parhaista pelitaloista. Nintendon leivissä Rare oli vielä täyttä timanttia mutta Microsoftin kanssa on tullut yksi hyvä peli (Kameo) ja yksi hyvä pelikokoelma.

 12. Taitaa olla myöhäistä kirjoitella tänne enää, mutta kirjoitan silti.
  Toivoisin, että microsoftin windows 10 tuputus ja 10:iin kuuluva tietojen keräily aiheuttaisi tarpeeksi kysyntää vaihtoehtoiselle käyttöjärjestelmälle, ja että valve tai joku muu huomaisi tämän markkinaraon. Itse mielelläni hyppäisin pois microsoftin käsistä toiselle käyttöjärjestelmälle, jos olisi olemassa vaihtoehto jolla pystyisin pelaamiset ja nettiselailut suorittamaan. Näin jos kävisi, niin voisi sanoa että windows 10 olisi microsoftin suurin virhe.

 13. Yyh muhammed ali on kai ripannu. Mä odotin seuraava faitticastia teiltä mihin oisitte voinut kutsuu sen vieraaks :( mut paskan möivät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.