PBC 210: Absolutistinen nollapiste

Cast numeroltaan 210 on nyt täällä.
Luvassa on taas hulvatonta menoa ja huikeaa läppää.
No ei oikeasti ole, mutta hetken ajan jo uskoitte.
Hazuki sai nimittäin seuraansa Oselotin sekä hakalan, joten keskustelut joistain jonninjoutavista videopeleistä voitiin saman tien unohtaa. Puhetta sen sijaan piisasi Marvel elokuvista, tuhoon tuomituista messuista sekä ihmissuhteista.

01:02:50 Uutiset
Mighty no. 9 on nyt valmis…vai onko?
Star Wars pelejä luvassa joka tuutista. Jopa Respawn osallisena. 
Call of Dutyn tie vie avaruuteen. Jonnet raivona.

01:40:14 Viikon pääaihe
E3 doomed

02:07:00 Edellisen viikon kysymys
Mikä on PS3:n paras peli?

Musiikit:
Splatoon – City of Color
3D Dot Game Heroes – Wilderness
Sonic Generations – Casino Night
Dissidia Final Fantasy AC – Let the Battle Begin!
Kirby: Planet Robobot – Haltmann Works Elite Management
Lufia 2 – Sinistral battle theme
Donkey Kong Country 3 – Water World
Final Fantasy Mystic Quest – Temple Theme

Viikon kysymys:
Mitä toivot tulevilta E3 messuilta?

PBC 210: Absolutistinen nollapiste
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 03:07:02
 
1X
 

16 thoughts on “PBC 210: Absolutistinen nollapiste

 1. Päivitysilmoitus: PBC – PBC 210: Absolutistinen nollapiste 8.5.2016 | Jakso.fi

 2. Mikaaaa <3 ps. missä on NK? muual ku dark soulsissa tälä hetkelä? En toivo ens vuodelta oikeen mitään, pelit on jo laitettu myyntii ja talo lähtee kans jossan välissä. Menny aika niin sanotusti "muihin puuhasteluihin". Ei siitä sen enempää, mutta todettakoon että ootan ucharted 4 ja jatko-osia vielä hitusen. emt tuleeko niitä kuin tiuhaan mutta kuitenkin hyvää kannaattaa vartoa. mitäs itte odotat tootsi?

 3. toivon että kojiman yhtiö julkistaisi banjo-kazooie tai metroid prime tyylisen pelin.

  Mutta nyt itse pääasiaan eli että nintendo minun mielestäni luottaa nyt liikaa zeldaan vaikka olenkin sarjan fani yksi peli ei riitä e3 tyylisille kokoluokanmessuille pahoin pelkään että nintendo nx on nintendon pahin virhe Huoh iwatalla oli niin paljon vielä annettavaa nintendolle

 4. Kuten jaksossakin puhuitte niin tuntuu siltä että messut on kuolemassa pikkuhiljaa pois. Niin moni iso tekijä järjestää mieluummin samaan aikaan oman shownsa jossain muualla ja kohta messut ovat enää tyyliin Microsoftin oma esittelyviikonloppu peleilleen.

  Odotan itse tämän vuoden messuilta Sonyn viime vuoden superkolmikon (Shenmue 3, Final Fantasy VII remake, Last Guardian) kuulumisia ja pelikuvaa. Myös tietty se Zelda kiinnostelee.

 5. Kaet sitä zeldaa voisi odottaa, vaikka tuskin tulee sitäkään läpi ryömittyä.
  Bäfä 1 tietenkin ois kiva vaan mitä me muut pelaajat tiedetään kun tootsien kaltaset alkaa vinkuun joka saatanan pelin kohalla kun hitboxit ei toimi, netti koodi lagaa ja sitä kautta kaikki on päin persettä.

  Kuin hiton jakomielitautinen pitää olla että saatte nuo yksinpuheluvideot kasaan. Joo ei videoissa tarvi olla mitään WAU tupla WAU ja muuta meemi sontaa saatikka zoomauksia vaan nyt neon vaan hiton kuivia.
  esmes retrolordin ja norsukamman videot on asiallisia ja hyviä mutta sitten tää sankari joka kiskoo hs:sää ”mestarin” elkein. Hazukin videot kans asiallisia mutta neon tasasia kuin vasta valettu asfaltti ei mitään särmää ottasit ees jonkun kaveriksi niitä kommentoimaan, Ylistää pappikin raamattua koska se siitä palkan saapi, Kuin hazuki joka arcade pelejä pelaili. JUMALAUTA SÄRMÄÄ SIIHEN SAATANAN VIDEOON!!!

 6. Ei ainootakaan Nintendon konetta ole ikinä ollut omistukses mut silti kotikonsolille tehty Zelda on aina niin merkittävä asia että sitä tulee mielenkiinnolla odoteltuu.

  Kiitti muuten hyvistä nauruista taas. Oselotin reaktioille hakalan juttujen kanssa sai repeillä huolella

 7. E3lta en oikeen odota mitään. Ainoa peli jota edes odotan tällä hetkellä on tuleva Pokemon (#teamrRowlet!) ja sitä tuskin nähdään koska Nintendo on kuollut. Sanotaan sit vaikka BF1, maailma tarvitsee hyvän WW1-räiskinnän.

 8. jusutin meni tuo G3 messu pelialan tapahtuma. hyvä oli. e3 odotukset mulla on aikalail menny vuos pari sitten. sielt tulee aina sitä meikäläisen sijainnista etelään olevaa jörtsikkää. mein leiben sanoi muuan ystävä joku aika sitten näistä teiän jaksoista, eli elämä menny kamul. ittel kaljotteluun ja satunnaiseen vinuttamiseen/häsäämiseen kaveriporukal. yksinki ei siin. Vois täs tälle illalle ottaa pienen rallin ja kattel tos aamul jos saa ittestään vähän enempi irti misuja ajatellen ;) messut siis on out, euroviisut kans 3 enintään ja ei se uus bäfäri ny niin ihmeellinen olla voi mitä Norsunkampa hehkutteli

 9. naisa päisn køta sada jota kirjote lkjfd ei sitä setä ä nää iki nöä
  nåi petri jnykord on ÔŊ!! stä vaan mä etä ei sitä kanata spurdiotata keske vikoa näim. amul jos e33 jatkusa nyt taka s sorvin äörenn

 10. reppanoille taas yks vastaus lisää..mut eka oma panos tähä teidän edellisen castin keskusteluun… oiskoha tämä firmojen kato messuilta ihan vaa taloudellisien syiden takia.. messuilu maksaa kumminki ja samat videot voi ladata nettii kaikkien katsottavaks omasta toimistosta.. kaikesta mistä voi säästää niin säästetään, ja miks ei sitten myös E3:sta.. ja onha niitä muitakin messuja..

  Mutta vastaus kysymykseen.. Haluun nähdä pelejä joita voin pelata seuraavan 6-9 kuukauden sisään.. voi jättää hyvin pienelle semmoset pelit mitä näytetään seuraavat 3 vuotta samoilla messuilla.. Ja tietenkin odottaa että konsolivalmistajat näyttää semmosia pelejä mikä saa meikäläisen kauppaan ostamaan uuden konsolin hyvin nopeasti.. ei pelkkiä jatko-osia.

 11. Vittu se leppäkertun oleskelu siinä takapuskurissasi on niin helvetin iso ongelma että huhhuh. Eihän täs ole enää mitään järkeä. Vai oletko oikeasti niin vajaa ettet ymmärrä eläimen päälle? Otan yhteyttä tuntemiini lakiasiantuntijoihin ja katsotaan heidän vastausta v’itteeseesi. Sitten voidaan ottaa sitä matsia… vitun asiallinen käyttäytyminen kateissa näiltä nykyajan jonneilla ja se että otetaan mentosta perseeseen on oma asiasi. Voitko siis olla vaikka tankosi kanssa omalla reviirilläsi ja mennä vaikka juottamaan oman bullerosi majakkaan.

  • ääh täähän meni nyt väärin/paikka väärä :D yhden exän kanssa facessa ja pbc auki niin tuli tänne… emmätiiä sanotaan nyt vaikka toi gran turismo 4. ja vuosi 2005-2006 se ajanjakso.

 12. Joskus kun näkee keitä on mukana castissa, pystyy vähän odottamaan notta millaista settiä on luvassa. Ja sanotaanko että tämänkään kertainen ei tuottanut pettymystä, onneksi hosti pysyi kuitenkin järjissään. Voisi pistää pystyyn jonkinlaisen ”PBC-bingon” kun tässä jaksossa täyttyi ainakin; ”hakala laulaa”(bonuspisteitä jos hän laulaa kikkaa tai frederikkiä), ”tuutsiton cast”, ”heittiä suosittua peliä x-kohtaan” ja ”hakalan tinder-seikkailut” yms.

  Isojen firmojen kato E3:lta ja Nipan perussekoilut syö vähän mielenkiintoa, mutta onneksi nykyään olen jopa töissä niin voi hyvällä omallatunnolla jättää valvomisetkin väliin ja tsekata jälkikäteen miten hypettyneitä ja pettyneitä pelaajat taas ovat. Toivottavasti nyt jotain konkreettista tulis ulos, eikä vaan höpönlöpöä ja lupauksia jotka jäävätkin lunastamatta parinkin vuoden vemppaamisen ja odottelun jälkeen.

 13. Lisä kommenttina Hakalaa ehdottomasti enemmän, ei meinaan käy tylsäksi podcastit!

 14. Toivon, että messuilla kuultaisiin ja mieluusti myös nähtäisiin jotain Thatgamecompanyn uudesta pelistä. Journeystä on aikaa jo nelisen vuotta, eikä lafkasta ole pahemmin sen koommin kuultu. Kolmen pelin sopimuskin Sonyn kanssa on rauennut aikapäiviä sitten, joten periaatteessa TGC voisi yllättää missä tahansa pressissä presenssillään. (Vaikka pikkaisen kyllä haaveilen, että olisivat tehneet Sonyn kanssa uuden excludiilin…)

  Toinen vieno toiveeni on, että Sony kertoisi PlayStation Plus -palvelun massiivisista uudistuksista. Varsinkin PS3-pelit saisi poistaa tarjonnasta kokonaan, ja Vitallekin voisi tarjota korkeintaan jotain PS4/Vita-Cross-Buy-titteleitä. Ja Plus-peleistä valittaville voitaisiin tarjota kokonaan uusi PlayStation Network Plus -palvelu, joka olisi selvästi halvempi ja jolla saisi ainoana Plus-etuna pääsyn verkkopeleihin.

  Kolmantena toivon jotain yllättäviä paljastuksia/julkistuksia, joista ole vuodettu mitään etukäteen, ja jotka saavat kakin lentämään Uralille asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.