PBC 207: Surkeat sielut

Tällä kertaa tietäväinen kolmikkomme puhui eräästä Nintendon parhaasta pelisarjasta sekä ikuisuuksia kestäneistä peliprojekteista. Myös tyypilliseen tapaan puhuttiin aiheen vierestä olevista asioista, kuten eräästä ranskalaisesta hienosta herrasta ja hänen harrastuksistaan.

01:19:50 Uutiset
Codemasters nappasi Driveclubin kehitystiimin talliinsa
Titanfall 2 julkistettu
500 miljoonaa GTA Online lisäkilkkeistä

01:53:35 Viikon pääaiheet
Animal Crossing 15 vuotta
Kehityshelvetit

02:52:46 Edellisen viikon kysymys:
Mikä on paras spinoff-peli/pelisarja?

Musiikit:
Mighty No. 9 – Military Base
I am Setsuna  – A fantastic encounter
Final Fantasy XV – Gratia Mundi
Star Fox – Fortuna
Animal Crossing: City Folk – 6 AM
Rockman Xover – ARCADE MAN -8bit
Lost Odyssey – The Wanderer of Darkness
Sunset Riders Arcade – Intro

Viikon kysymys:
Mitä mieltä olet mikromaksuista?

PBC 207: Surkeat sielut
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 03:29:21
 
1X
 

5 thoughts on “PBC 207: Surkeat sielut

 1. Suuret kiitokset Animal Crossingista juttelemisesta. Itsekin aikoinaan PBC:n innoittamana (Animal Crossing-jakso joskus menneinä vuosina) sarjaan tutustuin ja on kyllä loistava pelisarja joka ei tunnu edes peliltä vaan päivittäiseltä asialta joka vaan pitää tehdä.

  Vastaus viikon kysymykseen on että kiitos mutta ei kiitos. Reilun kokoinen DLC on okei mutta jos aletaan pyytämään pikkusummia jostain kosmeettisista lisäjutuista niin tulee helposti rahastuksen maku.

 2. Itseäni ei voisi mikromaksut vähempää kiinnostaa mutta sen verta hyvin rahaa ne tekevät joten olisi typerää pelitaloilta olla niitä peleihinsä laittamatta. Se ei ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa.

 3. Riippuu niin paljon pelistä, kyllä warframe, wot, war thunder ja path of exile ovat hyvin toimivia mikromaksu pelejä. Voi toki pelata ilmankin mutta aika monet laittaa niihinkin rahaa ihan vain tukeakseen pelin kehittäjää.
  Ja tietenkin nämä VITUN JUMALAN VIHAAMAT EPÄPELIT kuten heartsone, ptcg, magicthegathering.

  Kaikista huonoimmat mikromaksu systeemit taitaa kuitenkin löytyä mobiili ja korealaisten pelien puolelta.

 4. Mikromaksut? Bleh. Mielummin myisin sieluni Saatanalle kuin maksaisin kuukausittain siitä että pääsen pelaamaan vain yhtä tiettyä peliä. Pahimmat mikromaksuhelvetit joista olen kuullut on varmaankin Tiski-Isku: Globaali Offensiivin asepöntöt ja Electronic Fartsin Potkupallosimulaattori osa vittumikälieneen virtuaalipelaajat, joista aiemmalla ne ostot eivät edes vaikuta pelin kulkuun millään tavalla kuin vain ulkonäöllisesti.
  En myöskään ymmärrä Sonyn logiikkaa pakkomyydä Plus-palvelua asialla, joka kolmosen aikaan oli vielä ilmainen, eli multiplayer. Miksi laittaa maksumuurin taakse palvelu, joka joillekkin pelaajille (ei minulle) on myyntivaltti jonkin pelin suhteen?

 5. Joo sori piti viime jakson aikaan muistaakseni jortikalla kävästä ja sit se kommentti näemmä jäi kesken. Pahoitteluni! Kysymys siis tosiaan oli, että mitä tykkäsitte Boksi-ohjelmasta? Itellä imo tän vuoden 2. paras tv tullut sarja.

  Mikkimaksut nääh. Eiköhän mikki saa remedyltä ihan tarpeeksi käshiä että mun pitäisi lisäksi pulittaa omista senteistäni. Siihen asti kun mun ei omista rahoista täydy noita mun pelailuja maksaa niin ei haittaa niin paljon. Kuitenkin mikkimaksun vika on myös se että se vie aikaa itse peliltä (valikot).

  oma kysymysehdotus ensi viikolle: Onko pbc:n palkkalistoilla ketään työtöntä? En henk. koht. ymmärrä mistä näitä lapamatoja suomessa oikein sikiää. Sais mun puolesta ulkoistaa työvoimaksi vaikka afrikkaan tai karjalaan. (Mutta tämä on vain arjan sankarin ja työmiehen valistunut mielipide).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.