PBC 204: Mielettömät mämmibileet!

Jeesuksen kärsimykset oli ns. walk in the park jos verrataan uusimpaan PBC-jaksoon. Uusin via dolorosa vie teidät kuuntelemaan juttua mm. Dark Souls 3:sta, 90-luvun klassisista seikkailupeleistä, syöpäkuolemalla rahastavasta molopäästä, Evolution Studiosin huipuista ja vähemmän huipuista sekä Les Enfants Terribles-projektin valioyksilöstä.

00:43:12 Uutiset
Autopelilegenda Evolution Studios laittoi yllättäen lapun luukulle
Metal Gear Solid 5 ei ollut Konamin ensimmäinen yritys korvata David Hayteriä
Killer Instinct Season 3 hinnoittelu paljastettiin

01:01:30 Viikon pääaihe
Pelivideot syynä hyvien pelien alhaisiin myyntilukuihin?

01:21:00 Edellisen viikon kysymys:
Mikä on paras gba peli?

Musiikit:
Superman – Stage 5
Adventure Island 2 – Lake Island 1
Fire Emblem Fates – Road Taken
NSMBW – Tower Boss
Alundra – The Village Of Inoa
Tapan Kaikki 4: Bloodshed – Heavy
Metroid II – SR388 Surface
Terminator Sega CD – Ending Theme

Viikon kysymys:
Mikä on paras Indiana Jones -peli?

PBC 204: Mielettömät mämmibileet!
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 01:48:07
 
1X
 

7 thoughts on “PBC 204: Mielettömät mämmibileet!

 1. Mämmi on ihan herkullista kerran vuoteen, pisteet siis mämmille. Indypeleistä Fate of the Atlantis on kokoematta ja joukkoon mahtuu jos jonnin moista paskakasaa joita olen valitettavasti kokeillut. Parhaaksi voisin nostaa Lego Racers 2 -pelin Indiana Jones -teemaisen rata-alueen. Pelin parhaita mestoja!

 2. Kiitos että kerrankin jätitte spoilaamatta jonkun ajankohtaisen jutun. Piti olla sormi koko ajan mutella kun Dark Souls 3 ja uusi Batman-leffa oli puheissa mukana.

  En ole Indiana Jonesin pelejä ikinä pahemmin pelaillut. Lego-peleistä on hahmo lähinnä tuttu joten vastataan Lego Indiana Jones 2

 3. Ei ole Fate of Atlantiksen voittanutta! Täydellinen Indy kokemus matkailuineen, arvoituksineen, takaa-ajoineen ja nyrkkitappeluineen. Paitsi ettei kukaan itseään kunnioittava pelaaja nyrkein lähde asioita ratkomaan. Haarautuva juoni tuo kuitenkin mukavasti uudelleenpeluuarvoa.

 4. Nyt siellä varmaan jonkun peppu repiää kun sanon Indy-pelikseni Infernal machinen. Onhan tuo aika Tomb Raider klooni, muttei mikään paska sellainen. Tosin tästä olen pelannut N64-version jonka Zeldasta pöllitty ohjaus tekee sujuvammaksi mitä PC:llä. Ilman lisämuistia peli tökkii.
  Staff of kings taas on sitä ehtaa itseään, en ole jaksanut pelata edes senverta että bonuksena tulevan Fate of Atlantiksen saisi unlockattua.

 5. Seikkailumiehenä täytyy nostaa ehdottomasti Fate of Atlantis ykköseksi. Mainio peli.

 6. Vastaus viikon kysymykseen tulee nostalgisessa, mutta täysin autenttisessa päiväkirjamuodossa! Tapahtumat sijoittuvat PC-pelihistoriani aivan alkumetreille, koska jouluaattona 1992 taivaat aukesivat ja Amiga vaihtui 50 megahertsin 486-koneeseen 8 megatavun keskusmuistilla ja 210 megatavun kiintolevyllä. Ja koska PC-peleistä maksaminen siihen aikaan oli teini-Tontsalle yhtä todennäköistä kuin seksin saaminen, tuli kaikki pelit ilkeästi waresteltua. Joten tässäpä pieni kertomus parhaasta Indiana Jones -pelistä.

  Sunnuntaina 27.12.1992

  Timo kävi eilen ja kopsasi oikein paljon pelejä, mukaanlukien U[ltima] 7:n jatko-osa Forge of BlaBla, Indy nelonen (joka ei ”toimi” mulla, koska ei oo koodeja*), Red Baron ja tosi monta Windows peliä, jotka eivät olleet kovin kummoisia.

  * Koodilla tarkoitin pelin kopiosuojausta, jossa varmaankin kyseltiin pelin manuaalin jollain sivulla olevaa sanaa tms.

  Lauantaina 23.1.1993

  Indyä mä pääsin ihan vahingossa pelaamaan, kun huvikseni yritin arvailla koodia. No, onhan se ihan hyvä peli, mutta koska aika oli myöhäinen eli noin 0.00 niin mä päätin pelata läpipeluuohjeiden kanssa.

  Tiistaina 26.1.1993

  Ja tänään mä pelasin sen Indy nelosen läpi ja pyyhin sen pois kovalevyltä, koska en jaksakaan pelata sitä läpi kaikilla tavoilla. Nyt mä pelasin sen läpi mulle sopivalla tavalla eli älyllä (WITS). Muut tavat ovat nyrkeillä (FISTS) ja kahdestaan Sophia Hapgoodin kanssa (TEAM).

  Okei, ei tämä ehkä ollutkaan niin kauhean dramaattinen ja yksityiskohtainen kertomus. Syytän nuorta itseäni. Paskasti kirjoitettu päiväkirja; liikaa asiaa jostain tytöistä, liian vähän syväanalyysia peleistä!

  Mutta vastaus on siis Indiana Jones and The Fate of Atlantis. PC-versio, ei 16-värinen Amiga-versio (joka sai 94 pistettä Pelit-lehdeltä!)

 7. Moro tein viikolla pelaajalehdelle mainosvideoo (linkki alla). Haluutteko tekin että teen mainosvideon PBC:tä? HUOM täysin ilmaista mainosta olisi ;)

  https://www.youtube.com/watch?v=sSdWuz72ujU

  Lisäksi olisi kiva kuulla kehitysideoita. Oon näes aloitteleva tubettaja ja voisin myös tehdä ehkä teille videotuotantoa.

  Kysymykseen Lego Indy 2 koska suurin osa aiemmat ilmestyneet ennen kuin synnyin niin niitä en ole päässyt testamaan itse,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.