PBC 199: Noppa Gaala

PBC 199 on nyt leikelty ja valmis julkaistavaksi. Viimeistä kertaa nauhoiteltiin pari vuotta vanhalla ja tutulla kaavalla jotenka tätä herkkua et tahdo missata! Castissa juteltiin D.I.C.E:n palkinnoista, nuuskijoille suunnatuista peleistä sekä peeniksen ja hiiriloukun kohtaamisesta.

Muistakaa myös että enään noin viikko aikaa laittaa ‪#‎PBCuudistuu‬ ehdotuksia joilla voit voittaa XBOX ONE konsolin ja Rare Replay pelin!

00:54:30 Uutiset
Kojima ja perutun Silent Hillsin päätähti jälleen yhteyksissä – fanit täpinöissään
Microsoft lupaa panostaa Xboxiin entistä enemmän – lisää yksinoikeuksia luvassa
Ensimmäiset Fallout 4:n lisäosat paljastettiin – kausikortin hinta kohoaa samalla

01:40:49 D.I.C.E. Awards 2016

02:23:15 Edellisen viikon kysymys:
Mitä kansanryhmää et ikinä ampuisi pelissä?

Musiikit:
Mass Effect – The Presidium
Duke Nukem 3D – Red Light District Strip Club
Sam & Max Season One – The Office
Kingdom Hearts Re:coded – Data World Battle
Pikmin 3 – Garden of Hope
One Piece: Pirate Warriors – Don’t Let Her Cry
Daxter – Haven City Streets
Mega Man 2 – Credits

Viikon kysymys:
Mikä on kaikkien aikojen paskin PBC jakso?

PBC 199: Noppa Gaala
Ganon Era

 
 
00:00 / 02:55:29
 
1X
 

9 thoughts on “PBC 199: Noppa Gaala

 1. PBC on alittanut riman ja navan jutun lukemattomat kerrat yksittäisillä jutuillaan, mutta yhtä selkeästi paskinta jaksoa en osaa valita. iTunesin tilastot kuitenkin kertoivat, että kaikki spesiaali- ja bonuspätkät mukaan lukien tähän asti olette tuottaneet tätä äänijätettä yhteensä 208 podcastin verran. Reaaliajaksi muutettuna se tarkoittaa 23,3 vuorokautta yhtäjaksoista korvakäytäväkidutusta. Tosin tuntimäärällisesti tuo 559 on ei ole juuri mitään; saman verranhan Tootsi pelaa viikossa CS:ää tai Oselot katsoo eFuktia.

  Leikki leikkinä ja pylly pois tyynyltä (ja tyyny pois kasvoilta)! Onhan tuo aivan käsittämättömän kunnioitettava määrä peliaiheista keskustelua ja muuta viihdettä. Mitä seuraavat 200 (?) jaksoa tuovatkaan tullessaan, kiitos näistä yhteisistä vuosista jo tässä vaiheessa.

  Rakkain terkuin oma Tukholma-syndrooma-faninne, Tontsa! Peace!

  PS. Kyllä se LOL-cast oli silti aika omanlaisensa… Huh!

 2. Lolicasti ehdottomasti. Ei siinä mitään silleensä vikaa ollut mutta aiheesta tietämättömälle kuulijalle koko jakso oli niin hepreaa kuin vain olla ja voi.

 3. Vastausta suoraan itse kysymykseen, johon viime jakson perusteella ei moni kommenttisankari kyennyt. Eli Star Wars cast (terkut Dempalle) aiheutti aikanaan (4 vuotta sitten?) melkoista myötähäpeää erään sakkolihan kriteerit täyttävän Moromopedin (nimi muutetta) puheilla.

  Mutta se nyt johtui lähinnä tämän hihhulimiehen mielipiteistä, joten vastataan eniten parsabalsamia kuluttavaksi jaksoksi LordZalorin isännöimä LOL-cast ihan vaan siitä syystä että eihän tuosta pelistä nyt helvetti kahta tuntia pystynyt aiheeseen vihkiytymätön kuuntelemaan. Erityisplussa siitä että boardeilta tuttu ja erinomaisesti aikanaan kirjoitellut Kaze88 oli mukana tässä castissa.

  Useampi alapään teemajakso voisi olla tehdä comebackin remastered-HDupdate_Tootsie -versiona tänä vuonna mikäli noin muuten alkaa ideat loppumaan.

  Mieleenpainuvia podcasteja näin 200 jakson jälkeen ovat ainakin oselotin ja NK:n jakso 69 eli Homocast sekä Väinämöisen seikkailuista kertovat samaisen pariskunnan isännöimä casti.

 4. Lolicasti oli aika tyrmäävän huono. Myös homoseksuaalisuutta peleissä käsittelevä jakso on jäänyt mieleen. Odotin pikkupoikamaista kikattelua mutta jakso olikin täyttä asiaa eikä muistu mieleen milloin olisi muissa pelipodcasteissa tullut samaa aihetta vastaan

 5. Joo ei se NX nyt nipalta ihan syöpää taida olla vai eikös vaan. Mitä nyt kansanryhmistä ollaan mieltä täällä pohojan mualla niin saa ampua neekereitä (mustat ihmiset joilla on niitä kultasia ketjuja) ihan vapaasti ja toinen on sit nää HOMOT jotka armeijan on käyny. Niitäki lahtaan mielelläni…

  btw, kun luen kommentteja niin ootteko te vittu tehneet HOMO podcastin??? mitä vittua nyt oikeesti. Pursuaa jo korvista toi kansanryhmä. Viikon kysymykseen äänestän Demppaa. Hyvä puhuu ja kantaisänä ehdoton valttikortti.

  – v

 6. Ensimmäiset 143 jaksoa.

  Sen jälkeen parempia olivat 144-199.

  200 oli *rumpujen pärinää* …. täyt ripulii

  syyt:
  – osallistujat
  – ylimielinen mies
  – tarve pomppia silmille videolla
  – ylim. sekoilu pois
  – kaikki ei muuttunut vaikka lupasitte

  t. Jesse

 7. Ihan näin oftopikkina kysyttäköön että onko Gambina ja Valdemar teidän mielestänne parempi spugevaihtoehto näin aurinkoiseen kevätpäivään. Vai suositteko itse jotain muuta?

  • Treffit nimittäin huomenissa (perjantaina) yhden kuuman misun kanssa ja tarkoitus olis että meikäläinen tarjoaa juomat… toki kysyny myös muilta tahoilta jos tietäisivät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.