PBC 197: עשרים ושבע

Hazuki kutsui synttärikutsuilleen Drifun, Dynan ja Oselotin, mutta koska Drifu ja Dyna jättivät “lapselliset” juhlimiset väliin, saapuikin LordZalor lohduttamaan tilaisuutta olemassaolollaan.
Vaikka olisi voinut luulla, että jaksossa käyty keskustelu olisi ollut kypsempää lisävuosien karttumisen myötä, niin eihän siinä valitettavasti niin käynyt.
Juhlallisuudet katosivatkin hyvin nopeasti kun puheenaiheet ajautuivat äärimmäisen huonoihin ääninäyttelijöihin, korttipelien korttien tulevaisuuden arvuutteluun sekä Nintendon uuden viihdelaitteen syöpä statuksen rankkaan analyysiin.

00:59:33 Uutiset:
Joko moderni sota tympii? Battalion 1944 vie pelaajat takaisin toiseen maailmansotaan
Hearthstone jakautuu keväällä kahteen formaattiin – vanhoja kortteja samalla eläkkeelle
Xbox-mätkintä Killer Instinct ajautui törmäyskurssille Halo-sarjan kanssa

01:37:51 Boardit
Offtopic

01:48:10 Edellisen viikon kysymys
Onko Nintendo NX syöpää?

Musiikit:
Eternal Sonata – I Bet My Belief
PSVita – Home Menu
Star Ocean the Second Story – The Venerable Forest
DoDonPachi – Stage 1&4
Final Fantasy XII – A Moment’s Rest
Pokemon Stadium – Gym Leader Battle
Final Fantasy VII – On That Day, Five Years Ago…
Fatal Frame – Ending Theme

Viikon kysymys:
Minkä tappelupelisarjan haluaisit nousevan ylös haudasta?

PBC 197: עשרים ושבע
Ganon Era

 
 
00:00 / 02:25:09
 
1X
 

11 thoughts on “PBC 197: עשרים ושבע

 1. Onko Hazukilla rogueliken määritelmä unohtunut? Nimenomaan olivat vain sellaisia että pelataan, kuollaan ja kokeillaan uudestaan. Toki aina satunnaisissa luolastoissa. Älä anna näiden nykypäivän hömpötyksien, ettäkö pitäisi jotain jäädä seuraavalle pelikierrokselle, hämärtää mieltä! Muistelkaamme vanhoja kunnian päiviä ADOMin ja NetHackin parissa. Rogueta tietty unohtamatta!

  • Tontsa korjatkoon että Nethackista löytyy jotain seuraavillakin pelikerroilla edellisestä kerrasta. Alle 10 tuntia Nethackia vs. satoja tunteja ADOMissa…ei pitäis mennä väittämään mitään. Ja seuraavaks joku ADOMin ammattilainen tulee korjaamaan että siitäkin löytyisi jotain niin maailma musertuisi.

 2. Zalorilta aikamoinen tilitys korttipeleistä. Putosin kärryiltä jo ekan minuutin jälkeen ja Osen reaktio tiputti täysin.

  Viikon kysymykseen vastaan Virtua Fighter. Vaikka Sega on yhä voimissaan, ei ainakaan lähitulevaisuudessa ole kovinkaan todennäköistä että uutta osaa tulisi tähän pelisarjaan. Pelisarjan peli oli aikoinaan todella vaikeita (etenkin 3 ja 4) ja se oli todellakin HC-pelaajien valinta tappelupeliksi.

 3. Laajennan tuota tappelupelit-kategoriaa, eli klassiset Beat’em Upit kuten Final Fight ja Streets of Rage saisivat tehdä paluun. Joko perinteisenä kaksiulotteisena tai 3D:nä mitä ei liiemmin ko. genrestä ole markkinoilla. Fighting Force, Die Hard Arcade ja Crisisbeat nyt malliesimerkkeinä.

 4. Joo elikkä mä kuuntelen näit casteja vähän jäljessä joten siks viime jaksoon se palaute ei siis ollut siihen sen viikon kysymykseen vaan vanhempi casti (jaksossa 102 oon menossa) ja Saboteur nyt vaan on loistava peli. Moninpelii joo ei löydy ja siks PSN:ssä pyörin kun yksinpelii ei jaksa vääntää.

  Miinus sonyn laitteissa on se, että kun laitteet maksaa perkeleesti niin ei oo varaa ollut ostaa noita ite pelejä joita pelailla (uudempia) SIksi kuten todettua niin ostan mielummin vanhaa kamaa ja pelaan ne järjestyksessä (julkaisun) mukaan kun saa hyvään hintaan.

  Mitä taas psn-katkoihin tulee niin heitetään pallo teille puhujille, eikö teitä ärsytä jos nettipeli ei toimi? sama pätee tropheihin joita ei sit näe. Ja nyt kun Nintento tuuttaa noita saatanan ameeboja joka sarjasta niin mitä oisitte mieltä jos Sony alkaisi tekemään myös figuureja mutta ne olisivat Trophy-pokaaleja? Minusta ajatus olisi parempi koska trophyja on tosi paljon erilaisia ja niitä keräillään jo nyt virtualisena niin se jos niitä sais vielä pelihyllyä koristamaan niin olisi erittäin kiva plussa Sonylle.

  Vastaan oman vastauksen sitten siihen castiin missä kuuntelemassa olen menossa vai tähän uuteen? Eli kummin te nää nyt jatkossa haluatte (en kuunnellut ekoja jaksoja joissa ehkä asioita valaistiin kun aloitin tässä vasta syksymmällä kuuntelemaan pbc:tä. ongelma nyt on siis
  a) rahapula (ei uusia pelejä, siksi kommentitkin vanhemmista itsellä)
  b) psn kaatuilee (vitutus) (lääkkeenä yksinpelikokemuset)
  c) kumpaan castiin mä vastaan (ex vs. nyky)

  ps. miksi boardeilla ei enää ole vanhaa kunnon #”tämän hetken top 3″ -ketjua? Se oli niitä aikoja kun tämmöinen vanha patukin vielä seilasi pelaajalaudalla.

 5. greetings from Pakistan my friend!

  מצטער על ההודעה האחרונה לאתר שלך ידידים. אנחנו בפקיסטן להשתמש CBP כאתר noitaredefnoC bmoB natsikaP” “. טעות קרתה לפני כמה ימים! אנחנו לא מעוניינים בפודקאסט שלך, והמועמדים שלנו בלבד.
  מצטע

  Sory sory!
  הקונפדרציה פצצה פקיסטן

 6. Niin siis jo pitää ihan paikkaansa toi että valkosipilutahna sopii paremmin keittoihin kuin leivälle. Kuitenkin mm. vaaleel leiväl kinkun kanssa aikalailla 5/5 kamaa. Joten se että haukuitte suoraan paskaksi ei pidä paikkaansa.

  Viikon kyssäriin Nintendo NX on herpestä (koska vihaan mm. nintendo-pelejä ja julkaisutahti on heikko) ja tappelupelit olivat ps2-ajan juttu. En kaipaa niitä enää nykypäivänä ja toivoisin että kyseinen genre kuolisi jo että saataisiin uusia peligenrejä pystytettyä. Jäisi enemmän resursseja tehdä tämän sukupolven peliä trandigenreihin ja ehkäpä kehittää ihan uusia genrejä jne.

 7. Booooooom shakalaka! Näi perjantai fiilingeis yötä vasten laita teille kommenttia (palautetta) siis jaksa tätä meininkii ku meikä laittaa palautetta ja mitä helvettiä etenkin te lottipose ja maltan spitaalinen kun ette LUE PALAUTTEITANI

  noooh tää nyt sit ”insestipalaute #reborn @1” nimellä tuomittakoon ja raiskattakoon. On tossa tullut kaikenlaista thetyä kuten pontikkaa ja hyvvee rommia maisteltuu päivitäin. mitäs täs työttömän muutakaan hommaa hommaiz. Zoozi666 on semmonen nulikka että pikkasen tekis mieli koklaa mut hei h a l o mitä helvettii jätkä jäbä digautta jostain vanhast paskast … noooh mikäs siin toiset tykkää vanhemmast emmä toki pahalla…

  Entä ne combo ejakulation aka. Horu CE:n pelaaminen? Fappaako? onko jeps kamaa vai onkko ihan shit? mulla tarkotus ostaa se anniversary ny täs ennen juhannusta joku viikko. tok itoi on jo melko lähellä nii pitäs kiirehtii mutmutmut semmost aettä voisko Kyllzone arvostelua jo tulla karvamaltan suunnalta sieltä mis lie vankilas hommailetkaan?? tahtois lukkee ja ostaa ton Horuksen anniverseryn piakkoin

  Löytyy kans ölyt ja kala

  nii että pc vai konsolipelle? mikä kysymys täää nyt on haluanko olla vapaaehtosesti a) hieno mies, b) räkää kaivava pelle vaiko ö) karvamalta? sama vastaut kuten ain ja äikkaisesti että kyl se Windows vie voiton. sil voi pemlaa kattoo pokee mangaa stalkkaa vähän piilokameroit

  oselottiseni sut tässä kun nain jasilleen nii oisko mitään jos kebabin kanssa? silleen kolmen kippeen mä sä ja tää karvakäsi? mentäs vaan kohti auringonlaskua tuol jossain ojassa viunat kätösossä ja sit tuli NK sieltö ponitohtorin selässä ratsastaen.

  voisko sen tuutulaisen laitta muute pannaan? aattelu että jos vaikka se jäis sinne halkokasan alle ja sit vaan ottasitten itteenne niskasta kii ja pyytäsitte vaikka sen dynamitethixin tai aaaandöräksönin paikalle? itel ainakin kelpais ja samal tietty se joku vulpikas jonka poikafrendi läks ja jätti vois tulla heittää läpyskendeerost jetsulleen

  Huhhuuh alkaa pikkasen pää taas selviimäään tässä näi. vetäsin meinaan viime viikol semmoset setit että oltiin viel alkuviikosta sekavissa mainigeis vaika iha alkohöölil ja muil nesteil mentii

  t: Röpe

 8. Aluksi ei tullut oikein mitään sarjaa mieleen, koska lähes jokainen isompi tappelupelisarja sai uuden osan viime sukupolvessa, joten en niitä vielä haudasta lähtisi nostamaan. Pienen pohdinnan jälkeen hokasin, että Darkstalkers 4 olisi aika kova juttu, kun viimeisestä pääsarjan osasta on lähes 20 vuotta. Capcom saisi myös elvyttää crossover-pelit. Capcom vs SNK 3 olisi ehkä parasta ikinä. Tai edes HD remake kakkosesta nettipelillä pliis.

  Huumorivaihtoehdot sikseen, Playstation All Stars Battle Royale saisi tehdä paluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.