PBC 177: The One with the Drowned Child

Jos olet joskus ajatellut että PBC:n jaksoissa kuultu huumori on hieman ala-arvoiseen päin kallellaan, et ole kuullut vielä mitään. Nyt on nimittäin luvassa kaikkien aikojen pohjakosketus ja olemme pahoillamme jo etukäteen. Kamaluuksien lisäksi kuultiin juttua mm. MGS V:stä, Until Dawnin myynneistä, Yoshin aiheuttamasta hermoromahduksesta sekä Pixarin leffoista.

00:56:40 Uutiset
Until Dawn säikytteli tiensä Suomen listaykköseksi
Uncharted 4: A Thief’s End sai julkaisupäivän – tässä PS4-yksinoikeuden erikoisversiot
Star Wars Battlefrontia päästään testaamaan ensi kuussa

01:29:35 Boardit
Elokuvat
Yleinen Pelaaja-lehden palauteketju (huom. ei nettisivuston)

02:01:15 Edellisen viikon kysymys
Mikä on paras wrestling -aiheinen videopeli?

Musiikit:
Spider – Laboratory
Ghostbusters 2 – Title theme
TLoZ: Link Between Worlds – Kakariko Village
Klonoa: Door To Phantomile – Boss Theme
3DS eShop music
Rollergames – Stage 2
Master of Orion 2 – Main Galactic Theme 1
Pokémon Gold/Silver – Ending

Viikon kysymys:
Kumpi on parempi: Änäri vai Minecraft?

PBC 177: The One with the Drowned Child
Ganon Era

 
 
00:00 / 02:24:27
 
1X
 

12 thoughts on “PBC 177: The One with the Drowned Child

 1. Huh saatana mitä tykitystä. Paras jakso mitä on vähään aikaan tullut ja nauru on todellakin tarttuva asia minkä sai monet pystytukkafruittarit salilla huomata kun nauroin näitä paskoja läppiä kovempaa kuin Final Fantasy kympin siinä yhdessä kohdassa. Turhaan pahoittelitte sillä ketään ei muista jotain yhtä hukkunutta pentua enää parin viikon päästä kun eiköhän silloin oo jo tullut joku uusi asia joll jeesustella sossumediassa.

  Viikon kysymykseen vastaus. Molemmilla on hyvät puolensa. Änäri vastataan silloin jos on se vitun 35v möhömahainen perheenisä Kokkolasta tai sitten se Pena Perustyyppi joka ei tiedä videopeleistä muuta kuin plegen, Codin ja änärin joita sitten pelataankin vuoden ympäri. Minecraft vastataan silloin jos ollaan ihan helvetin vajakkia porukkaa jotka eivät jaksa ostaa legoja kaupasta. Vastaus on siis näistä kahdesta paskasta änäri.

 2. Ihme kyssäri taas, vähän sama kuin arvuuttelisi Hitlerin ja Stalinin “paremmuutta”. Sitä samaa mainstream-peräsuolensyöpää kumpikin on. Pasketta, ei mitään asiaa jatkoon.

  Niin, vastaus: sun mutsis.

 3. Loistavaa settiä, paras jakso tosiaan vähään aikaan! xD

  Viikon kysymykseen, kumpikin kiinnostaa tasan yhtä vähän, eli ei paskan vertaa…..ehkä modien kanssa Minecraftia jaksaisi vähän aikaa, kunnes kyllästyminen iskisi yhtä nopeasti kuin lukion filosofian tunneilla.

 4. Kumpaakin peliä vihataan ihan turhaan. Päästäkää irti vihasta ja rakastakaa toisianne.

  Valinta on silti omalta osaltani helppo; lähes täydellinen luovuuden puutteeni estää Minecraftista nauttimisen. Satunnainen maan alle kaivautuminen ja uusien asioiden löytäminen on jonkin aikaa kivaa. Vaan kun oma pää on niin tyhmä, etten keksi materiaaleille mitään järkevää käyttöä, katoaa pelistä pointti.

  Änärit ovat sen sijaan tuottaneet tuhansia tunteja nautintoa jo yli 20 vuoden ajan, vaikken olekaan ostanut kuin NHL 2002:n PS2:lle, NHL 08:n PS3:lle (jossa oli vain 30 fps, mutta mikä tärkeintä, kannessa Teemu Selänne) ja NHL 10:n (kun halvalla sai ja muutaman työkaverin kanssa yritettiin pieni online-liiga keskenämme pitää, vaan kesken jäi). En ole siis sitä sakkia, joka suhtautuu pelisarjaan fanaattisesti ja vuosi toisensa jälkeen valittaa, kun Ilveksen logo on väärässä lahkeessa tai kuinka oman suosikkipelaajan statseissa on ainakin kaksi pistettä liian vähän luistelunopeutta. Ja se yks ruotsalaispuolustaja ei varmasti voi olla noin kova overall-arvoltaan!

  Ehkä olen sitten se Persa-Arskan mainitsema stereotyyppinen möhömahainen perheenisä. Sinälläänhän määritelmät ovat täysin oikein, mutta suattaa olla, että pelimakuni on hieman CODia ja änäreitä laajempi…

 5. Änäri totta kai. Ainoa pelaamisen arvoinen offline moninpeli mitä nykyään löytyy

 6. Änäri. Sen pelaaminen on edes jossain muodossa hauskaa. Harmittavasti viime vuosien änärit ovat olleet etenkin ai:ta vastaan lähes pelikelvottomia. Noh, 15 oli sentään ihan hieman siedettävä sliderien asetuksien jälkeen. Sohvamoninpelinä huikeeta shittiä, etenkin kun osuu samantasoinen kaveri vastaan. Se hienoin änäripeli on edelleenkin SNESin NHL 95, mitä tulee silloin tällöin erään kaverin kanssa tahkottua.

 7. Vaikka puolet lapsuudesta meni Lego-palikoiden kanssa, ei Minecraft ole saanut kummempaa innostusta aikaiseksi. Sen sijaan muistan aikoinaan kokeilleeni jotain homebrew-ohjelmaa missä Legoista pystyi kokoamaan step-by-step rakennusohjeet, aivan kuten legojen mukana tulevat, eli palikoiden riittäessä luomuksen pystyi toteuttamaan käytännössä.

  Mutta näistä kahdesta Minecraft on kuitenkin enemmän tällaisen tee-se-itse-miehen mieleen.

 8. Molemmat aika kasuaalipaskaa mutta vastataan änäri. Ainakin tämän vuoden versio toimii vaikka telkkarimainos aiheuttikin naamapalmua.

 9. Laatuläppää jakso täynnä. Tuli hajoiltua itekkin.

  Vastaus viikon kyssäriin on ei kumpikaan. Molemmat paskaa joten ei kiitti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.