PBC 163: Myöhässä

Voi ei!
PBC:n kuukautiset ovat myöhässä. Mutta kuka on isä?
Tai äiti?
Tästä häkeltyneenä Hazuki_exe kutsui oikeuden kostajat kokoon, joka piti sisällään sankarit nimeltä mika.hakala sekä Tootsi666.
Asiallista keskusteltavaa riitti yllin kyllin mm. kodin omaisuusvakuutusehdoista sekä elämäntapamuutoksista, mutta kyllä sitä jutun juurta löytyi myös esim. Witcherin tissifysiikoista.

00:47:05 Uutiset
PS4-hitti Bloodborne saa uutta sisältöä
Uusi Need for Speed -peli on paljastunut – katso ensitiedot
The Witcher 3 -kehittäjä grafiikkaväittelystä: ”Peliä ei olisi ilman konsoleita”

01:19:24 Boardit
Yleinen PS4-keskustelu
Kickstarter ja Crowdsourcing -pelit

01:39:33 Edellisen viikon kysymys
Mille pelisarjalle kaipaisit henkistä jatko-osaa?

Musiikit:
Pikmin 3 – Garden of Hope
Box Boy – Well done!
Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars – Fight Against an Armed Boss
Star Fox – Corneria 8 Bit
Pokémon Battle Revolution – Neon Colosseum
Auto Modellista – In The Light
Floating Continent Arges – Main Theme
Bloodborne – Lullaby for Mergo

Viikon kysymys:
Voiko autopelisarjaa oikeasti rebootata?

 

PBC 163: Myöhässä
Ganon Era

 
 
00:00 / 02:00:18
 
1X
 

7 thoughts on “PBC 163: Myöhässä

 1. Hyvää kamaa nää podcastit. Vasta tässä tän vuoden aikana olen alkanut kuuntelemaan ja täytyy peukuttaa. Asiantuntevin ja fanipojittomin pelicasti mitä täs maassa on tehty.

  Viikon kysymykseen helppo vastaus ja se on että ei voi. Autopeli on kuitenkin autopeli ja thats it. En muista oliko se muutaman vuoden takainen Driver San Francisco rebootti mut se olisi ainoa reboottaus mikä tulee mieleen.

 2. Huikea toi tunnarin kanssa kikkailu. Aina hajottaa kun tällaisia pieniä kikkoja laitetaan jaksoihin (esim. tämä intro tai sitten se Johnny Quest muutama jakso sitten). Nyt kun Vulpes vihdoin saatiin viime jaksossa takasin niin pitää itkeä NK:n perään. Kauanko miehen reissut kestää?

  Viikon kyssäri on aikas paha. Eipä ole enää autopeleissä sellaisia sarjoja joiden reeboottaus tuntuisi rebootilta. Jos joku Forza nimettäisiin uusiksi niin pitäisi sen tuods myös joku vanhasts eroava juttu kehiin ja se on autopeleissä aika vaikeeta nykypäivänä.

 3. Mjoo, no kyllähän periaatteessa semmosen ”rebootin” voi tehdä että tuo vanhan pelin takas paremmilla grafiikoilla, mutta silloin taitaa lähinnä ”HD-päivitys” olla kyseessä. Mutta eipä sitä autopelejä sen kummemmin pystyisi rebootata.

 4. Kaikkeahan voi rebootata, mutta onko siinä mitään mieltä, on ihan toinen kysymys. Tosin en pahastuisi, jos FlatOut rebootattaisiin nykykonsoleille. Ihan sitä puhdasta jokkisajelua suomalaisissa metsämaisemissa, eikä mitään turhia minipelejä (vaikka hetken hauskoja olivatkin). Mutta tällä kertaa kuskille turvavyöt, koska se tuulilasista läpi tuleva räsynukke alkoi ärsyttää hyvin nopeasti – vähän niinku Tootsi. Eiku!

  Vakavasti puhuen, Tootsilla on selvästi taitoa ja ymmärrystä pelien ja pelimekaniikoiden hienouksien ja nyanssien päälle. Se vain pitäisi osata kääntää hyödylliseksi kyvyksi sen sijaan, että vaikuttaisi kusipäiseltä elitistiltä, joka ei ole oikein mihinkään tyytyväinen. Varsinkaan konsoleilla.

  Rauhaa ja rakkautta kaikille.

 5. Mieleen ei nyt heti juolahda mitään autopeliä jota vasaroitaisi uuteen uskoon. Lähinnä arcade-kaahailuja pelaavana voisi jonkunlaiseen jokkis/romurallipeliin tuoda omanlaisia puzzle(?)-elementtejä esim. hajonneet pakoputket ei ’naps’ paikkaannu tuliterillä viriosilla vaan saa itse hitsailla paikat kasaan ja oikoa lommoja, osatkin olisi sitä mitä käsiin saa. Autotkin voisi olla tyyliin sopivasti Ladoja, Saab 900:sia, Kuplavolkkareita ja Opel Kadetteja vuosimallia -75.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.