PBC 161: GTAVMINECRAFTSEKOILUKOLLAASI!!!!

Uusin PBC-jakso on purkissa ja vaikka väkeä oli paikalla vain kolmen henkilön verran, ei jutuissa taaskaan säästelty. Kunniansa saivat kuulla mm. Mirror’s Edgen tuleva jatko-osa, nettihuutokauppiaat, takavuosien Tony Hawk-pelit sekä kotimaiset Youtube-pelipersoonat.

00:36:30 Uutiset
Tony Hawk’s Pro Skater 5 paljastui virallisesti – juuret kutsuvat jälleen
Half-Lifen uuteen loistoon nostava Black Mesa julkaistiin Steamissa
Mirror’s Edge 2 saapuu alkuvuonna 2016

01:07:37 Boardit
Pelien läpipeluut, let’s playt ja streamit
Mitä tänään tapahtui

01:35:58 Edellisen viikon kysymys
Pitäisikö modien maksaa?

Musiikit:
Mario Kart 8 – Toad Harbor
Earthworm Jim 2 – Anything But The Tangeries
Grandia – Mullen
Super Mario Bros 2 – Character Select
Mega Man 10 – Commando Man
Tomb Raider IV – Main Theme
Sonic Adventure – Emerald Coast
Ori And The Blind Forest – Ending

Viikon kysymys:
Mikä on kotimaisen Youtube-peliskenen isoin ongelma/haitta?

PBC 161: GTAVMINECRAFTSEKOILUKOLLAASI!!!!
Ganon Era

 
 
00:00 / 01:59:07
 
1X
 

5 thoughts on “PBC 161: GTAVMINECRAFTSEKOILUKOLLAASI!!!!

  1. Liiemmin en kotimaiseen tubekulttuuriin tms. ole tutustunut, vaikkakin on vähän samat käsitykset kopioituja formaatteja ja mainostajien/sponsoreiden ohjaamaa sisältöä tursuvasta tarjonnasta. Mainstream sisältö kun ei muutenkaan loksahda tällaisen retropelejä harrastavan hermoon.

    Omaperäisyyttä peliin siis, vaikka valitettavasti nämä perus-sekoilupätkät tuntuvat vievän aina kaiken huomion. Pelisisällön puolesta laadukastakin kamaa löytyy vaikkei sitä jatkuvalla syötöllä tulekaan, ainakin hyvää oppii arvostamaan. Ja ainahan sanaa voi levittää puskaradion kautta.

  2. Jaksossa aika hyvin tiivistitte suomalaisen tubettamisen. Sekoilua netin ilmaisilla kauhupeleillä ja muuta typerää.Ei pahemmin edes yritystä kellään tehdä mitään asiallista joka on sääli sillä kotimaisessa tubeskenessä olisi varmasti tilaa ihan oikeiden pelivideoidenkin tekijöille (terveiset Vulpesille ja Arvekarille)

  3. Siinähän ne ongelmat tuli aika hyvin mainittua jaksossa, eipä oikeastaa mitään lisättävää.

  4. Jaksossa sen Norsukampa tosiaan hyvin tiivistikin. Kotimainen pelitubeilu on lähinnä vitun paskaa mukahauskaa läppää jota tehdään samankaltaisille idiooteille. Ulttis, Eddspeaks, Läppävika, Sleikkari, Deata ja monet monet muut jonnesukupolven ylijumalat yrittävät epätoivoisesti olla se seuraava Pewdiepie tai Game Grumps (tätä tampiota Norsukampa jaksossa haki tiimijunavertauksensa kanssa) siinä kovaa ja korkealta epäonnistuen ja lähinnä täysijärkisen katsojan silmissä myötähäpeää aiheuttaen. Pelataan halpoja early access-paskoja mikkiin huutaen ja se vitun facecam puolet kuvasta peittäen. Miksi oman naaman pitää edes peliaiheisessa videossa näkyä? Netissä alkaa kaikki asiat olemaan jo vähän keksitty joten tekisivät nämä tyypit vaan ihan asiallisia pelivideoita Arvekarin ja Vulpesin tyyliin niin varmasti olisi katsojiakin enemmän.

  5. ADHD-jonnet ei tuosta menoaan paranna niin kauan kuin samaa kastii edustavat katsojat antaa katseluita. Enpä menetä mitään kun en kato, paitsi ehkä halpoja kauhupelejä, huutoa ja GTA sekoilua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.