PBC 154: Katastrofaalinen kommervenkki

Jos viime viikolla oli meno hurjaa, niin tällä kertaa se karkasi sitten totaalisesti käsistä.
Hazuki_exe otti työkseen kaitsea Tootsista, mika.hakalasta sekä uudesta herrasta nimeltä Hellsinki kunnon kansalaiset, mutta epäonnistui työssään totaalisesti.
Keskustelun oli tarkoitus pyöriä videopelien ympärillä, mutta jotenkin sitä vain ajauduttiin puhumaan Venäjän kansantanssista, Microsoftin likaisista suunnitelmista ihmisten varalle sekä verenluovutuksesta.

Jaksossa paljastettiin myös Final Fantasy type-0 kisan voittaja.

01:10:57 Uutiset
Star Wars Battlefront valmistautuu paljastamaan itsensä
Microsoft: Windows 10 päivittyy ilmaiseksi myös piraatti-Windowseihin
Nintendo tekee aluevaltauksia – uusi konsoli ja mobiilipelejä tulossa
Tanskassa repäistiin: Bloodbornen voi hankkia verellään

02:06:52 Boardit
Pokemon-pelisarja
Trophyt ja Achievementit

02:27:38 Edellisen viikon kysymys
Minkä pelin myöhästyminen on harmittanut sinua eniten?

Musiikit:
Super Mario 64 – Inside the Castle Walls
Thunder Force VI – Ruined Green
SoulCalibur III- Ephemeral Dream
Armored Core 2 – Cord e
Star Fox Adventures – Krazoa Palace
Hotline Miami 2: Wrong Number – Frantic Aerobics
OutRun 2006: Coast 2 Coast – Magical Sound Shower
Street Fighter Alpha 2 – Credits

Viikon kysymys:
Missä pelissä on kaunein kansitaide?

PBC 154: Katastrofaalinen kommervenkki
Ganon Era

 
 
00:00 / 03:14:41
 
1X
 

11 thoughts on “PBC 154: Katastrofaalinen kommervenkki

 1. Hieman palautetta jaksosta 153 tai oikeastaan sen n. 47 ensimmäisestä minuutista, koska pidemmälle en työmatkan aikana ehtinyt.

  Storessa myytävien PS2-klassikoiden hintahaitari on 2,45 eurosta 9,95 euroon, ja alennuksesta yksittisiä nimikkeitä saattaa saada jopa alle kahdella eurolla (esim. Bully ja Manhunt ovat tätä kirjoittaessa 1,99 e/kpl). Yksi hintavampi poikkeus tosin löytyy; Medal Of Honor European Assault maksaa 14,95 e, mutta esimerkiksi jaksossakin mainittu Persona 3 kustantaa “vain” 9,95 e.

  PS3:n OtherOS-tuki poistettiin firmware-versiossa 3.21, joka julkaistiin aprillipäivänä 2010, eli melkein 3,5 vuotta laitteen julkaisun jälkeen. Linux-tuki ei siis kadonnut jo kahden vuoden jälkeen, kuten Kurikan mies väitti.

  Tales From The Borderlandsin molemmat episodit olen PS4:llä pelannut, mutta Hellsingin kuvailemia ongelmia ei onneksi ole tullut vastaan. Kertalleen kyllä kakkosepisodissa oma hahmo pystyi kävelemään muiden läpi. Toverit eivät sentään aivan täysiä kummituksia olleet, vaan niille pystyi puhumaan. Toista se oli The Walking Deadin ekan kauden nelosepisodissa, jossa eräässä kohtauksessa yksi AI-hahmo ilmestyi “krusifiksiposeerauksessa” keskelle käytävää, ja kaksi muuta seisoi liikkumatta perusasennossa lasiovien takana. Eipä tuokaan pelaamista varsinaisesti haitannut, mutta kyllähän tuo Telltalen tuotoksien tekninen laatu edelleen jättää paljon toivomisen varaan.

 2. Final Fantasy VI:n japsikannet on ehdottomasti se oma suosikkini. Terra magitek-panssarissa vasemmalla ja steampunk-maisema (mitä ilmeisemmin Vector) taustalla, tietenkin Amanon komealla piirtotyylillä. Tämän kun jostain saisin hyvälaatuisena printtinä/julisteena, niin voi jukra.

  Tokiossa näin kyllä myyntiversion mm. Amanon taidetta esittelevässä näyttelyssä, vaan oli hintaa sen verran jumalattomasti, että taisi olla alkuperäisversio tai joku vanha rajattu printti.

 3. Lehdessä oli kyllä monen monta komeaa kantta (mm. japsi Panzer Dragoon ja ICO), omia suosikkejani ovat mm. Xenoblade, Turok, Castlevanian(sekä Nes että pal N64) ja Rayman. Joitakin pelejä on tullut ihan vain kannen perusteella ostettua, kuten Crusader No Remorse ja Fear Effect 2.

  Lisätään vielä edelliseen (jakso 153) kysymykseen, Rayman Legendsin viivästely pariin otteeseen pisti harmiksi, ensimmäisen viivästyksen ymmärsi, samoin siirtymisen monialustapeliksi, mutta Wii U:n version siirtäminen siinä samalla vaikka olikin valmis. Samalla koko konsolin hankinta viivästyi, mutta sepä ei haitannut kun julkaisupelit ei päätä huimanneet. Kiva kuitenkin että mukaan ympättiin samalla lisäsisältöä, kun pelin kimppuun pääsi niin olipahan entistä ehompi paketti kasassa.

 4. No jopas kysymyksen lykkäsitte, ei missään nimessä helppo valinta. Tekisi mieli valita jokin orgastisista Amigan kansista, mutta kaipa se on mentävä itselle tutummilla luonnosmaisilla MGS-kansilla. Ne ovat helposti tunnistettavissa ja omaan silmään ainutlaatuisia. Näistä ehkäpä Twin Snakes punaisella taustallaan miellyttää omaa silmää eniten.

  Sitten palautetta. Äärimmäisen korkealla frekvenssillä yläpeukkua koko poppoolle, että pystyitte toistamiseen vetämään noinkin irvokasta settiä, hienoa :) Mika.hakala alkaa selkeästi ottamaan roolia musiikintuotannosta ja unelma jrpg-tunnaritulkinnasta on nyt lähempänä kuin koskaan. Mika, anna palaa!

 5. Kingdom Hearts-sarjan kansitaide on jäänyt parhaiten mieleen. Tetsuya Nomuran kädenjälki on terävää sekä yksityiskohtaista. Nomuran taide muutenkin miellyttää eniten silmää, ja hän kykenee monipuoliseen taiteseen.
  Myös tuo Amanon piirtämä Final Fantasy VI:n kansitaide on herkkua silmille.

  Eniten myös arvostan kansitaidetta, joka on piirtämällä tehty. Niistä välittyy persoonallinen sekä uniikki fiilis.

 6. Uuhaah lääh puuh mitä korva kuulivatkaan tän jakson puitteissa!! siellä taitaa pojilla olla uusi kissa joka taiskin olla ihan uutta lihaa näissä casteissa. Kyl ainakin tänne tämän likan ääntä mielellään kuuntelee vink vink ;))

  palautet vois antaa että uus kaveri vetää casteja tai ainaki vakionaamaksi. Haluis tehä lähempääkin tuttavuut mutta katellaan jos sais miehee tätä kaut yhteyt. Ite Rovaniemelt kotosin. Jakso ok 4,5/5,5 annettokoon ja kysymyksen vastaus:: kauneinta kansitaidesta edustaa ton. näk. joko ressa 2 (ei resident evil vaan resistance sarja) tai sit joku FF 8-9 joissa myös hienoa kamaa paljonki. Ens viikkoon ja onnittelut, saitte juuri yhden uuden innokkaan kuuntelijan. kurnau grr :)

 7. Metroid: Other M (JPN)

  Siisteintähän tässä kannessa on oikeastaan se, että vaikka CGI-taide näyttää yleensä omasta mielestäni suhteellisen tylsältä kansissa, niin tässä se onnistuu siksi että sille on selkeä käyttötarkoitus pahvikotelon takia. Sanoisin melkeinpä, että tällaisessa ratkaisussa CGI-taide toimii paremmin kuin piirretty konseptitaide.

 8. Alkuperäisen Perfect Darkin täkäläinen PAL-kansi on piirtynyt tajuntaan varsin pinttyneesti. Joannan silmät tuijottavat sieluni syvyyksiin, oikeassa ylänurkassa kimmeltää Expansion Pak-vaatimus ja alareunaa komistaa silloin melko harvinainen K18-leima. Rareware-logo ja Nintendon hyväksynnän sinetti kruunaavat tuon kaiken.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.