PBC 152: Setä Samulin muistolle

Oselotin viettäessä rokulipäivää (krapulapäivää), päätyi mika.hakala menettämään juontajaneitsyytensä kun sekä LordZalor että Tootsi päätyivät yhtymään keskenään yhteisen hyvän vuoksi kuin Goku ja Vegeta kohdatessaan pahan Buun.
Välillä liiankin asialliseksi siirtyneeseen keskusteluun valonpilkahdusta tuovat muun muassa pohdinnat Tinglen isän kohtalosta, oikeaoppisesta Tinderin käytöstä sekä aikuisviihdekokemuksista virtuaalilasien kautta.

00:42:15 Uutiset
Ilmainen Magic: The Gathering -peli havittelee konsoli-, pc- ja iPad-pelaajien sydämiä
Steam-koneet Valven esittelyssä – peliale tukee kampanjaa
Avaruussimu Elite: Dangerous laskeutuu vielä myös PlayStation 4:lle

01:31:43 Boardit
Monster Hunter -sarja
Pre-order… more like sikaa säkissä

01:59:10 Edellisen viikon kysymys
Onko pelin pituudella väliä?

Musiikit:
Dino Crisis – Set You At Ease
Micro Machines 2 – Title Theme
Goldeneye 007 – Mission Briefing
Forsaken 64 – Pyrolite
Perfect Dark – Chicago
Shadowman – Main Theme
Pokemon X & Y – Pokemon Center
Last Ninja – The Wastelands

Viikon kysymys:
Mikä on pahin ennakkotilauspettymyksesi?

PBC 152: Setä Samulin muistolle
Ganon Era

 
 
00:00 / 02:38:58
 
1X
 

6 thoughts on “PBC 152: Setä Samulin muistolle

 1. Eipä ole tullut petyttyä ennakkotilaamiini peleihi juuri lainkaan, ehkö vimesin Thief oli pahin virhehankinta julkasussa.

 2. Kaksi asiaa. 1. Lisää Zaloria jaksoihin! 2. Hosti hoiti homman hyvin vaikka välillä vähän jäätyilikin.

  Viimeksi petyin ennakkotilattuun peliin Orderin kanssa. Onneksi siitä sai hyvät massit kun sen vei julkkaripäivän jälkeen Gamestoppiin ja olin jo siinä ajassa mennyt pelin kerran läpikin. Opin Orderista sen että ellen ole ihan täysin 100% varma pelin hyvyydestä (esim. Pokemon tai Zelda) en ennakkotilaa vaan odotan arvosteluita.

 3. Emt. En yleensä ennakkotilaa pelejä, niin en pety ikinä. Viime peli, jonka ennakkotilasin, taisi olla Battlefield 3, jonka ennakkotilasin betatestaamisen perusteella ja eipä tuo oikeen pettänyt. Sitä ennen täytyy varmaan mennä aina Left 4 Dead 2:een asti, joka sekään ei pettänyt kun neljän hengen porukalla pelaili.

 4. Harvoin sitä on itse tullut varsinaisesti mihinkään ennakkotilaukseen petyttyä mutta jos nyt hakemalla hakee sellaista suurta pettymyksen tuottajaa niin mieleeni tulee kaksi nimikettä: Super Smash Bros Brawl ja Dark Souls 2.
  Molemmat ovat toki varsin hyviä teoksia, mutta kumpainenkin veti osakohdin mutkat suoriksi ja näin ollen pääsivät pettämään. Hype oli liian kova.
  Toivottavasti Bloodbornesta ei tule kolmatta isoa pettymystä.

 5. Hirveen montaa hutia ei ole tullut, mutta MAG jätti kyllä pysyvät arvet. Vuoden päästä annoin pelin pois, koska ketään ei suostunut siitä paskasta maksamaan. Assassin’s Creed 3 hyvänä kakkosena.

 6. Pahinta pettymystä pitää hakea niinkin kaukaa kuin vuodelta 2007. Mainitun vuoden Digiexpoilta ennakkotilasin erään Esa Veskisen – nimi täysin keksitty – osastolta ennakkotilaamassa Ratchet & Clank: Tools Of Destructionin ja The Orange Boxin. Taisivat maksaa 59 euroa kumpainenkin. Hyviä pelejä varmasti kumpainenkin, mutta pettymyksiä ovat olleet siinä mielessä, että näin yli 7 vuotta myöhemminkin odottavat edelleen läpipeluuta. Kesällä 2008 nimittäin tulivat Trophyt, ja kun noihin peleihin ei noita koukuttavia trofeita koskaan saatu edes päivityksellä, ei ole oikein ollut intoa koskaan tarttua puikkoihin.

  Toinen aika märkä mäjäys ennakkotilauksen tietynlaisesta epäonnistumisesta liittyy PS3:een. SUPERkonsolin olin hyvissä ajoin varannut Kampin silloisesta EB Gamesista – tunnetaan nykyään paremmin Gamestopina – koska olin sieltä vuonna 2005 PSP:nkin ennakkotilannut ehkä Suomen parhaaseen hintaan. Ensimmäinen vastoinkäyminen PS3:n kanssa tuli tietysti siinä, että laitteen julkaisua Euroopassa lykättiin useammalla kuukaudella. Se jälkimmäinen happo naamalle tuli sitten uutta konsolia noutaessani; enpä ollut missään vaiheessa tajunnut kysyä, mikä mahtoi olla uutuusherkun hinta kyseisessä liikkeessä. Luotin vain siihen, että iso ketju kyseessä ja kun PSP:nkin pystyivät muita halvemmalla myymään, varmaan PS3:kin lohkeaisi hieman huokeammalla. Vaan viskanpatut, EB Games oli jo valmiiksi korkean Suomi-OVH:n päälle heittänyt vielä 20 euroa, joten pelkkä paketti yhdellä ohjaimella maksoi sen 699 e. Halpoja eivät myöskään olleet pelit; Resistance: Fall Of Man ja Motorstorm kustansivat 69 eurooppalaista oravannahkaa kappaleelta. Hampaita kiristellen maksoin koko lystin, koska pelaamaan piti päästä ja töistäkin oli varta vasten otettu vapaata.

  Tarinan opetus: jos ennakkotilaatte jotain, muistakaa varmistaa lopullinen hintakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.