E3-liveseuranta

Ensi viikolla ne sitten alkaa!! E3-messujen alkuun on enää muutama vaivainen päivä, ja tämän viikon aikana pääset myös nauttimaan korvateitse E3-mehuilusta, kun PBC:n E3-viikko starttaa. E3-viikossa käydään päivittäisen jakson voimin ennakkoon läpi jokainen messujen iso osallistuja, ja myöhemmin näitä jaksoja voikin sitten kuunnella ja nauraa kuinka väärässä urpot olivatkaan veikkauksineen.

Nautinnollisin tapa seurata messutapahtumia, on kuitenkin PBC:n Discord, joka muuttuu messujen aikana paskan huumorin ja anarkian temmellyskentäksi.
Mikään suurjulkistus ei ole turvassa kun näppiksen takaa tulee livenä suoraakin suorempaa kommenttia, mitä väsyneemmillä silmin, sen parempi.

Moderointi on erittäin löyhää messujen aikana, mutta ihan ajankohtaisimmat kansanmurhat ja omaisten kuolemat siivotaan kyllä pois. Hurttia huumoria saa ja pitää viljellä niin tekstein kuin kuvinkin.

Ihan oikeakin keskustelu on totta kai myös läsnä. Usein pressien välillä (kotimaan aikaa päivisin) käydään läpi uusia E3-uutisia ja pelikuvaa joten ihan silkkaa törkyilyä ei messujen Discord-seuranta ole.

Tule ihmeessä mukaan joukkoon iloiseen. PBC:n Discordissa on aina kivaa ja etenkin E3-messujen aikana hauskuus sen kuin nousee potenssiin kuusi.
Pääset mukaan TÄSTÄ LINKISTÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.