Parlamentti vanha

Norsukampa – Legenda – @Norsukampa

Lempipeli: The Legend of Zelda: Ocarina of Time
Paras pelikonsoli: SNES
Kotipaikkakunnan kovin menomesta: 16:00-19:00 Bar Kuka –> 19:05-23:00 Bar Edison –> 23:05-03:55 Dynamo

 

Pelaamista vauvaiästä asti harrastanut ja useat konsolisodat hengissä selvinnyt pelielitisti hoitaa PBC:ssä podcasteissa apinoinnin lisäksi kuukausittaisia arvosteluja sekä ulkoista markkinointia. Ulkomailla parhaillaan asuva videopelisnobi jumaloi pelimaailmassa kolmea asiaa hamaan loppuun asti: SNES:iä, Ocarina of Timea sekä Capcomia. Pelimaailman koukeroita kun katsoo tällä hetkellä, ei tilanteeseen ole tulossa moneen vuoteen muutosta…

 

Oselot – Kolmannen valtakunnan upseeri – @Ocelotti

Lempipeli: Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge
Paras pelikonsoli: Nintendo Gamecube
Kotipaikkakunnan kovin menomesta: Jet Set kun aloittaa jo päivällä, muuten sitten La Barre tai Marks.

 

Ysärillä tietokoneella ja Nintendon vehkeillä pelaamisen aloittanut sankari joka rakastaa point n click ja rpg pelejä enemmän kuin sinappia makkaran päällä. Nykyään Joensuussa asustaa tämä karvanaama mutta sydän pysyy silti oululaisena ikuisesti.

 

Andzerx  Ikuinen harjoittelija – @Andzerx

Lempipeli: Kingdom Hearts
Paras pelikonsoli: PlayStation 2
Kotipaikkakunnan kovin menomesta: Paikallinen S-Market

 

Etelä-Pohjanmaassa varttunut pelaaja, joka on lähes koko ikänsä suosinut pleikkaria, mutta on viime vuosina yrittänyt korjata yleissivistystään tutustumalla eri konsoleihin ja niiden peleihin. Andzerx on ollut jo pitkään vastuussa podcastien editoinnista, mutta tämän lisäksi hän yrittää kehittää taitojansa kirjoittamalla peleistä, tuottamalla videoita YouTuben puolelle ja striimaten pelejä suorana Twitchissä.

 


ikoniHazuki_exe – Man with many names – 
@Hazuki_EXE

Lempipeli: Shenmue
Paras pelikonsoli: Dreamcast
Kotipaikkakunnan kovin menomesta: Kelan luukku

 

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Osamaksu_exe, Hatsune_miku, Alapää_exe, Ameeba_rar. Videopelejä jo parikymmenentä vuotta pelannut old school naavaparta, joka on vähän liiankin kiinnostunut kaikesta. Hoitelee mm. jaksojen editointia, sivuston paikkailua, tuubi sisällön tuottamista sekä käy myös varsin usein ulisemassa verbaalisen äänitorvensa tyhjäksi casteissä. Tämä videopeleille elämänsä omistautunut self-proclaimed guru tykkää hyvin paljon vanhoista arcadegenren edustajista joihin mm. shmupit sekä tappelupelit kuuluvat.

 

dynaDynamithix – Outomaan kasvatti – @Dynamithix

Lempipeli: Oddworld: Abe’s Oddysee
Paras pelikonsoli: PS1
Kotipaikkakunnan kovin menomesta: Roska (tuskin on kovin, mutta kaverit tykkää täällä käydä joten…)

 

Jumalten kaupungissa eli Helsingissä lähes koko ikänsä asustanut nuori huligaani, joka diggailee kaikenlaisista video_peleistä ja rap-musiikista. Cel-shading grafiikalla varustetut pelit sekä Oddworld-pelisarja ovat erityisesti lähellä sydäntä. Satunnaisesti mukana casteissa huutelemassa vääriä mielipiteitä ja aiheuttamassa yleistä pahennusta, Youtuben puolellekin saattaa silloin tällöin mieheltä tupsahtaa audiovisuaalista materiaalia.

 

picture-8228Tootsi666 – Areena gladiaattori – @TheTootsi666

Lempipeli: Halo 2
Paras pelikonsoli: PC
Kotipaikkakunnan kovin menomesta: Komero

 

Pleikkarin edessä kasvanut, nykyään räiskintäpelien parissa viihtyvä pelaaja. Casteissa jatkuvasti mukana oleva alkuihminen nauttiii erityisesti Halo-sarjasta, Elder Scrollsseista ja Rarchet & Clank -sarjan peleistä. Kyseinen nörtti nauttii haasteesta, hyvästä pelattavuudesta ja kiinnostavista maailmoista. Pelaa kaikella missä ei lue Nintendo, mutta muistuttelee alhaisia konsolimiehiä jatkuvasta heidän surkeudestaan.

 

picture-2278mika.hakalaSeksihurjastelija  – @hax0r0s

Lempipeli: The Legend of Zelda: Majora’s Mask
Paras pelikonsoli: Nintendo 64
Kotipaikkakunnan kovin menomesta: Jurvan Monttu Pubi

 

Miedon Juhan naapurista lähtöisin oleva, klassisen komea ruskeasilmäinen skorpioni joka pitää kävelyistä rannalla, kuutamouinneista sekä sensuroimattomista Hentai-peleistä. Myös roolipelit ovat sydäntä lähellä, niin videopeleissä kuin makkarinkin puolella.

 

LordZalor – Korttimestari – @LordZalor

OHOO3KdLempipeli: Super Mario 64, Hearthstone, Dark Chronicle, Star Realms, The Wolf Among Us, Dice Masters, Child of Light, Overwatch, Concept, Kingdom Hearts, FF XII, Pokemon Diamond, Legend of Grimrock –sarja, Magic The Gathering, The Wolf Among Us etc etc etc
Paras pelikonsoli: Wii U (ensimmäinen ja ainut omistettu konsoli)
Kotipaikkakunnan kovin menomesta: Kuilu (”silleen ironisesti”)

 

Tämä videopelikoodariksi kouluttautuva hujoppi harrastaa kahta asiaa hyvin perusteellisesti: musiikkia ja pelejä. Ensimmäinen ilmentyy sekä fyysisten ääniteformaattien hamstraamisena, että muina musikaalisina harrasteina. Instrumenteikseen Zalor tunnustaa laulamisen sekä erinäiset syntetisaattorit ja rumpukoneet.

Formaattiimme enemmin liittyen tämä kasuaali hc-pelaaja kerää hyllyynsä kaikkea ruutupaperista viimeisiin fantasioihin ja miniatyyrisotapeleistä ensimmäisen persoonan ilotteluihin. Leppoisana –lukekaa laiskana – henkilönä Zalor lähestyy pelaamista ensisijaisesti hauskana ajantappona, josta kiristyvän otsanahan tulee olla kaukana.
PBC:n ulkopuolella miehen mielipiteitä löytää ympäri internetin stratosfääriä, kunhan vain sulkee silmänsä ja toivoo oikein kovasti. Tai käyttää yleisimpiä hakukoneita.

 

picture-3742Drifu Nipponeläin – @Valtteru

Lempipeli: Pokemon
Paras pelikonsoli:
Kotipaikkakunnan kovin menomesta:

 

TBA

 

picture-4638Mixon Mixon – @Mixonist

Lempipeli: Super Mario 64 tai Call of Duty 4
Paras pelikonsoli:
Kotipaikkakunnan kovin menomesta:

 

TBA

 

picture-4842

RottenHarvester – Hermaisin kaikista – @RottenHarvester

Lempipeli: Fallout 2
Paras pelikonsoli: Xbox
Kotipaikkakunnan kovin menomesta: Lähi salen kaljahylly

 

Ketunmaan eli pahamaineisen foxlandian hämyisissä metsissä muovaantunut ja sittemmin ouluuntunut kyyninen ihmisvihaaja, tai muuten vaan kohtalon kautta pökälöitynyt olento. Harrastuksina elämän hukkaan heittämisen (videopelaamisen) ohella musiikin kuluttaminen ja satunnainen urheiluhulluus. Tykkää kaivella kiveksiä ja haistella tuloksia.

 

picture-581

Temathael – Japanin valloittaja 

Lempipeli: Final Fantasy VI
Paras pelikonsoli: SNES
Kotipaikkakunnan kovin menomesta: Kuopio – Henkka, Poznań – Pub Pomidor, Kioto – Barcode

 

Savommuan sydämmessä kieroon kasvanut ja PBC:ssä Japanin kirjeenvaihtajana aloittanut, vannoutunut Nintendon, point & click- ja roolipelien ystävä. Nykyään surfaa säännöllisesti väliä Puola-Suomi, pyrkii käymään vuosittain Japanissa ja pelaa aina kun sille on aikaa. Pitää itseään konsolipelaajan lisäksi myös PC-jääränä, vaikka kone on vuosimallia 2009.

 

MRUxN0wqLionhead – Talonomistaja @Lionhead9990 

Lempipeli:
Paras pelikonsoli:
Kotipaikkakunnan kovin menomesta:

TBA

 

pic_5_261448_k261457_1200Obossumi –  – 

Lempipeli:
Paras pelikonsoli: Nintendo Wii U
Kotipaikkakunnan kovin menomesta:

TBA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.