PBC 463: Sinimusta Inaff

On taas se aika kun PBC:ssä vietetään fillerikautta, ja jakso ja sen sisältö on sen mukainen. Nimittäin tootsi ja Cerker pureutuvat politiikan syvimpään sisustaan (videopeleissä), sekä keskustelevat samalla mm. Divinity OS 2:sta, Dead Spacen Remakesta että Metroid Primestä. Ota jakso kuunteluun nyt heti!

(01:04:01) Uutiset:
VITA 2.0
E3 on kuollut 
Phil Harrison vasemmalle

(01:23:33) TOP3:
Videopeli poliitikot

(01:57:47) Edellinen kahden viikon kysymys:
Nioh sijoittui 1600-luvun Japaniin ja Wo Long 184-204 vuosien Kiinaan, niin mihin aikaan ja paikkaan seuraava Souls-peli pitäisi sitoa?

Musiikit:
Melon Journey: Bittersweet Memories
Festival of Legends
Journey to the Savage Planet Main Menu Music
Pirates Outlaws Soundtrack Captain’s journey begins
Contraband Police: main menu
Hell Let Loose: Erika
Asterigos: Curse of the Stars
Dredge – Main Theme
Hearts of Iron IV – Katyusha

Kahden viikon kysymys:
Mitä mieltä olet Super Mario elokuvasta?

 

5 thoughts on “PBC 463: Sinimusta Inaff

  1. minun mielestänni super mario on ihan hauska peli hahmo vaikka mielestänni parempi elo kuva tulisi vaikka afrikan tähti pelistä ja sen legendaarisista tutkimus matkailija hahmoista. aion kuitenkin mennä katsomaan super marion oman leffan silti

  2. Olihan se elokuvana, jopa lasten elokuvana, ihan hirveää kuraa mutta tällaiselle Nintendo-fanimieslapselle aika päräyttävä kokemus. Innolla odotan suoratoistojulkaisua niin tulee pause-napille käyttöä kun bongailee vielä ne puuttuvat 2938665 referenssiä ja viittausta hahmon tähdittämiin peleihin mitä missasi leffateatterissa istuessa. Innolla odotan myös mitä animaatioleffaekspertti Andzerx oli leffasta mieltä sitten kun miestä taas jaksoissa kuuluu.

  3. Kuukka Turust (nimi muutettu poliittisten kytkösten vuoksi) sanoi:

    Puolueemme… korjaan mielestäni Super Mario on kuvastaa kaikkea, mikä maailmassa on vialla. Vinos… japanilaisten tekemä peli, jonka pääosassa on etelänvetel… italialainen putkimies. Peliin pohjautuva elokuva luonnollisesti perii tämän epäpyhän alhaisempien kulttuurien liiton, ja on näin ollen täyttä ali-ihmispaskaa.

  4. Elokuvaa näkemättä, onhan tuo nyt parempaa mitä Disney on saanut aikaiseksi vuosiin. Jos eläisimme Täydellisessä Mailmassa, Super Mario Bros Super Show:n sitcom osuuksia oltaisiin tuotettu täyden kauden verran ihan omana sarjanaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *