PBC 433: Life is Halo

PBC kokoaa Oulun ja Hesen kovimmat heput pelikerhoon. Tällä kertaa piinapenkkiin joutuu PBCläisten vapaa-aikaa huomattavasti varastanut ja kauan odotettu Halo Infinite. Uutisosiossa puolestaan kiitellään pelastajaamme Phil Spenceriä Sonyn tuhoamisesta ja Bobby Kotickin ansaitun palkkapäivän turvaamisesta. Kuuntele jakso ja selvitä miksi Mikkis on vaan niin kova!

01:03:43 Uutiset:
Microsoft ostaa Activision Blizzardin

01:48:48 Pelikerho:
Halo Infinite

04:08:27 Edellinen kahden viikon kysymys:
Mitä peliä odotat eniten vuodelta 2022?

Musiikit:
Yu-Gi-Oh! Master Duel – Background Music
Bug Fables OST – 01 – Bug Fables
Bible – Intro
Epic Chef | Original Soundtrack – Main Theme
Skully OST 02 Meeting A Friend
MechWarrior 5: Mercenaries OST – Imminent Threat
Kitaria Fables OST – Field Theme
The Riftbreaker – Main theme
Ys IV: Mask of the Sun – Fantasy Horizon

Kahden viikon kysymys:
Mikä on paras Halo?

6 thoughts on “PBC 433: Life is Halo

 1. Parhaan halon valitseminen lähtee käyttötarkoituksen valitsemisesta. Kotitalouskäyttöön tarvitaan pienempää klapia, mutta esimerkiksi keskuslämmityskattilaan voi valita helpostikin jopa yli metrisen halon. Myös kosteusprosentilla on merkitystä: kotitalouskäytössä halot olisi hyvä kuivata, mutta myös kosteampina voivat kelvata muihin tarkoituksiin, kuten oman ison uunini täytteeksi.

  Ja lienee turha edes aloittaa puulajin merkityksestä, joten tyydyn vain toteamaan lempihalokseni metrisen koivuhalon.

 2. En anna titteliä tällä kertaa parhaalle halolle, vaikka talvella olen klapia polttanut siihen malliin, että vihreä siirtymä on totta ainakin lähimetsän osalta. Ilman mitään sanakikkailuja, ilman vitsejä, valehtelematta ja totuudenmukaisesti vastaan aidosti ja oikeasti kysymykseen ”Mikä on paras Halo?”

  Paras Halo on suurella marginaalilla Depeche Moden Halo, ja se on totta joka sana. Musiikissa on tärkeintä melodia, vaikka Lord Zalor on todennäköisesti tästä eri mieltä Hannu Sallisen suurena fanina. Luonnollisesti Halossa on melodia kohdillaan, mutta se onnistuu tekemään kohtuu harvinaisen tempun, jossa sanoitukset nostavat biisin seuraavalle tasolle. Kuunnelkaa näitä ja miettikää syvästi, mitä tuli Ruotsin risteilyllä tehtyä pikkutunneilla.

  ”You wear guilt
  Like shackles on your feet
  Like a halo in reverse”

 3. Mahtava jakso ja on se aina hienoa kuulla Dynaa äänessä. Lisää vaan ja mielellään tällain johonkin aiheeseen syväluotaavasti paneutuen vaikka mies visailumestari vielä onkin.

  Kysymykseen vastaan tuleva Halo-sarja minkä pitäisi joskus alkaa Paramountilta. Oli se sitten hyvä tai huono, katsojat voittaa joka tapauksessa.

 4. Kyllä suurin haloo tuli kun vaihto oppilas syytti Afrikan tähti peli sarjaa rasistiksi. Pahinta koko haloossa oli että oppilas kunta tarjosi kriisi apua oppilaille. Oikeasti kriisi apua tarvitsi eniten me Afrikan tähti peli sarjan aktiivi pelaajat

 5. Tekken kolmosen halo ukkeli on paras halo kun hänenvaimmonsa löytää hänet pelaamassa puisella arcade laitteella vaimo antaa haloukolle aika lähöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *