PBC 336: Elämä, kuolema ja comeback

Andzerx ja Obossumi saivat kuulla järkyttäviä uutisia ennen jakson nauhoitusta, mutta onneksi vanha osallistuja saapui antamaan tukea näinä vaikeina aikoina. Kuulumiskierroksella vilkkainta keskustelua aiheuttivat uudet Pokemon pelit ja Black Ops 4. Tämän viikon uutisissa kuultiin juttua Nintendon uusista business kuvioista ja spekulointia tulevista Game Award julkistuksista. Joulukuun alun kunniaksi tämän kuukauden Top 3:ssa nostettiin joulumieltä jakamalla parhaita joululahja ideoita.

00:46:15 Uutiset:
Skyward Sword palaa Nintendo Switchille?
The Game Awards lupaa 10 uutta pelijulkistusta
YouTuben mainostuloja vaan satelee! Kiistanalainen Nintendo Creators -ohjelma lakkautetaan

01:07:22 Top 3:
Kovimmat joululahjavinkit 2018 edition

01:23:15 Edellisen viikon kysymys:
Mikä on suurin summa rahaa mitä olet koskaan yksittäisestä videopelistä maksanut ja mikä peli oli kyseessä?

7 thoughts on “PBC 336: Elämä, kuolema ja comeback

 1. tämä Vitsi että joku castin jätkistä on kuollu vanheni jo sillon jo kun kysyitte viikon kysymyksessä että kuka tappoi Tony Halmen. hazuki kai ihmeellisesti herää henkiin jo ens viikolla jollain tavalla Itse veikkkaan että hazukin tietooisuus siirrettiin pokemon lets go eevee pelikasetille jossa eeveeen kasvojen paikalla on hazukin hymyilevä ilmme jolloin hän unboksasi kyseisen pelin norszukamban kanssa pbcn joulukalan terin 24 luukussa joka tehtiin vuoden 2018 alternate timelinessa

  Toivon että pbcn viikon kysymykset menevät vielä järjettömiksi kuiin että kysytään kuka tappo kenenki

 2. PBC:n loppumista.

  Tai no ollaan helliä ja sanotaan ensin että muutama muu vitun nolo suomalainen peliaiheinen podcasti saisi loppua ensin. Sitten vasta tämä turhake.

 3. Yksi toive oli ehdottomasti aidon suklaapukin, eli mika.hakalan, paluu. Joulu tuli tämän osalta varhain, joskin olisin toivonut suklaapukilta hieman enemmän kovia paketteja, eli panojuttuja. Ja missä oli laulun luikautukset?

  Tämän lisäksi toivon pesää. Ulkona on näes vittumainen nukkua tähän aikaan vuodesta.

 4. Valkoinen joulu olisi sitä jotain, siis että lunta tulisi vielä tämän vuoden puolella. Peliaiheisena toiveina voisin haluta virtalähteen Atariin ja toimivan Game Gearin, jotta näiden klassikkotitteleihin(älkää naurako siellä!) pääsisin viimein käsiksi.

  Hakalan paluu on aina merkkitapaus jota tullaan muistelemaan, laittaisin tähän vielä muistokirjoituksen Hazukin poismenolle, mutta koska olen kiireinen mies näin joulun alla niin jääköön. Onnea sille joka perii ne Amiibot.

 5. Kiva kuunneella ku puhe soljuu ja on hommassa flow, eiku siis ei. Joululahjaksi toivoisin 30:n kerran korttia puheterapeutille, tämän vosin sitten jakaa eteenpäin just vaikka Andzerxille. Hakalan paluu oli kulttuuriteko jolle soisi pikaista jatkoa.

 6. Hakala ei kertonut yhtään pervoa juttua tässä jaksossa :(( Eikä mitään rankempia naisseikkailuja muutenkaan, höh! Tai ehkä ei vaan uskalla enää paljastaa yksityiskohtia näin isossa podcastissa. Snaketus taas oli tylsä, ei tartteis.
  Joululahjatoiveena itellä on jos pesää sais.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.