PBC 293: Pahvinen EA

Voihan pahvi sentään! PBC 293 on täällä ja meno on epätoivoisen masentunutta tavalliseen tapaan. Oselot teki kuukauden tauon jälkeen paluun vetäjänä ja taustalla palvelemassa ovat Rotten sekä Janneus. Puhetta oli niin EA:n kuin Nintendon sekoiluista kuin myös oikeita mielipiteitä mm. parista viime vuoden isosta julkaisusta.

00:29:14 Uutiset:
Nintendo myy pahvia ja nauraa matkalla pankkiin
Elite -kapulan uudet tuulet
Fable 4 saattaa oikeasti käydä toteen

01:04:33 Viikon pääaihe:
EA:n tappolista

01:56:00 Edellisen viikon kysymys:
Missä vuonna 2017 julkaistussa pelissä oli paras soundtrack?

Musiikit:
ICEY – Clock Tower
Cat Quest – Adventure Kitten
Tales of Berseria – Burn your soul & fly
Farming simulator 17 – Main theme
Tokyo Xanadu – Sacred Tyrannizer
Hand of Fate – Gremlins
ZWEI2 OST – Dog Fight!!
Ys VIII: Lacrimosa of Dana – Sunshine Coastline

Viikon kysymys:
Labo vai Knack?

4 thoughts on “PBC 293: Pahvinen EA

 1. Vastaan Labo sillä muoveissaan mint-kuntoisena Nintendo-tuotteena tuosta voisi jopa saada rahaakin takaisin. Ainakin jos myy jollekin hikiselle keräilijälle joka on kuolannut omansa mössöksi. Toisinsanoen arvo voi siis vain kasvaa, mutta pitäkää varanne piraattikopioden varalta!

  Vielä annetaan olalletaputukset tuoreimmalle tulokkaalle: asiallista rupattelua ja psyykekin näköjään vielä kasassa, vaikka jaksossa oli mukana taas ties mitä hiihtäjää.

 2. Labo on vastaukseni. Veikkaan että palasessa pahviakin riittää enemmän hauskuutta ja hupia kuin Sonyn lippulaivatasoloikkasarjassa.

 3. Propagandaa säännöllisesti kuunnelleena ainoa oikea vastaus on Knack! Sitä paitsi kai jonkun on Knack valittava, ainakin säälistä.

 4. Juuri kun luulee, että viikon kysymyksissä on pohja saavutettu, jostain vielä paljastuu salaluukku, josta pääsee entistä alemmas…

  No mutta saamanne pitää! Ensimmäinen Knack löytyy kokoelmistani peräti kolmeen kertaan: PS4:n pressikitin mukana tullut promoversio, ihan fyysinen retail-versio sekä Storesta vajaan viiden euron maukkaaseen hintaan ostettu digitalistinen kopio. Knack 2:sta omistan vain Sonyn ilmaiseksi lipsauttaman latausversion.

  Mutta koska Switchiä meikulla ei ole enkä erityisemmin tykkää pahvista, en valitse Laboakaan. Valintani onkin KEKSIKÄÄ NYT HYVÄN LUOJATTAREN NIMEEN PAREMPIA KYSYMYKSIÄ!

  T: Keravan pahvi-Knack

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.