PBC 271: Nöf Nöf

PBC ei petä tälläkään viikolla kun tarjolla on mitä mehukkain läjä sitä itseään audiomuodossa. Peleistä olisi turisijakolmikkomme syytä puhua mutta voiko nyt esim. Lawbreakersin, Animal Crossingin, New Style Boutique 2:n tai vaikka Minecraftin tiimoilta pyörivää rupattelua nyt kovin peliaiheiseksi kutsua? Jaksossa myös pohditaan että mitkä ovat maailman kaikkien aikojen myydyimmät pelit ja miksi?
Onnea kuunteluun!

00:43:41 Uutiset:
Telltalen Minecraft tarinoinnit jatkuvat jo parin viikon kuluttua
Stardew Valleyn monipeliä saadaan odottaa vielä tovi
RDM2 huhuja
 
01:07:33 Viikon pääaihe:
Myydyimmät videopelit

02:10:30 Edellisen viikon kysymys:
Mistä pelistä pitäisi tehdä kunnon remake?

Musiikit:
Dead space – Welcome Aboard the U.S.G. Ishimura
Outlaws – Showdown
KKND 2 Krossfire – Track 2
BYE-BYE BOXBOY! – World Map
Sam & Max Season 1 – The Office
Impossible Creatures – Menu Theme
DOOM (2016) – BFG Division
Blitzkrieg 2  – Russian Combat Music

Viikon kysymys:
Kuka on paras suomitubettaja?

8 thoughts on “PBC 271: Nöf Nöf

 1. Nykypäivän Markoboy ei yllä kulta-aikojen konsistenttiin ja hienostuneseen eksoteeriseen tasoonsa. Siitä huolimatta, satunnaiset kuohuviinipullojen avaamiset muistuttavat ajoista, jolloin ylimääräisestä sanahelinästä puhtaaksi riisutut juoma-arvostelut olivat lähes arkipäivää. Siksi valitsen sinut: Markoboy!

 2. Markoboyn muututtua itsetietoisen kaupalliseksi liukuhihnatuotannoksi, on enää Unclesampatriotilla sitä aitoa menoa ja kipinää videoissaan. Ääni siis omien sanojensa mukaan Tony Halmeen uran jatkajalle.

 3. Kysymys itsessään on suuri paradoksi sillä olemassa ei ole eksponentaalisesti parasta suomitubettajaa juurikin yleismaallista laatua mittarina käytettäessä. Kysymys pitäisi sen sijaan olla jotain väliltä ”paras paskoista” tai ”paras ei-huonoudessa” sillä jokainen suomitubettaja on laadullisesti samaa paskaa kuin ne ostarilla maahan räkivät energiajuomasienetkin ja heidän tarjontansa nyky-yhteiskuntaan. En tiedä kumpi hävettää enemmän, se että aikuiset ihmiset kuvaa itseään puhumassa paskaa kameralle vai se että nuoriso altistaa itseään näille vitun no life-aaseille jotka voisivat vaikka mennä keksittyjen My Day-paskanjauhantansa sijaan mennä sinne työkkäriin ja alkaa tekemään jotain mistä on tälle näitä saatanan netin paskakärpäsiä elättävälle valtiolle edes jonkinlaista hyötyä.

 4. Eipä noita nyt liiaksi ole. Krizkin wrestling-aiheiset tuotokset on suomen mittakaavassa hyviä.

 5. Meidän perheessä katsotuin suomitubettaja on Hydraulic Press Channel. Lapsistakin on hauskaa katsoa näitä ”liiskausvideoita”, vaikkeivät rallienglannista mitään ymmärräkään

  Pelipuolelta kotimaan ”parasta” (lue: edes jotenkuten säännöllisesti katson) antia tarjoaa keinonahkatakki eli tuo vanha kuomani Jarkko G. Höpinöitään on kiva kuunnella, en niinkään siihen itse visuaaliseen puoleen kiinnitä huomiota. Varsinaisissa peliarvioissa eniten tykkäyksiä on saanut Vulpes Arctos, mutta sisällöntuottonsa on pitkään ollut yhtä kuollutta kuin seksielämäni. (Terveisiä vaimolle!)

 6. Kovaa on kilpailu Ulttiksen ja Deatan välillä. Huippuosaajia alallaan (alana on hapen ja luonnonvarojen tuhlaaminen muilta planeetan ihmisiltä) molemmat.

 7. Kyl parasta suomalaista pelikontenttia tulee veli Tonterin mainitsemalta Keinonahkatakilta eli Gröntsältä eli Jarkko Grönbergiltä. Muuten suomitubessa ei oo kyl sillee katsottavan arvoista pelikanavaa, kun jopa tämän viestin kirjoittaneenkin tuote on omasta mielestä kuraa. Olisi hienoa nähdä oikeata asiasisältöä peleihin liittyen tubessa näiden adhd-huutorääkymismyötähäpeäkollaasien sijasta.

  Onhan tietty PBC:n hyvällä kilpailijalla Kontrollerilla myös hyvää sisältöä josta myös pidän. Aikanaan Nelinpelikin tuotti hyvää sisältöä tubeen, mutta eipä oo uusia videoita näkyny.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.