PBC 238: Joulu saa, mekin

Joulu on jo ovella! Mätkyt menivät, palautukset tulevat eikä lahjan lahjaa vieläkään hankittuna! Korvatunturille pienenä vinkkauksena päätyivät Lionhead sekä mika.hakala esittämään vaatimattomia joululahjatoiveitaan kerrankin näin äänimuodossa ettei Pukkiparan vanhat silmät joudu liian kovalle rasitukselle epäselviä harakanvarpaita tulkitessaan. Joulutoiveiden lisäksi jaksossa uppoudutaan Dishonored 2:n vähemmän ääneen läpikäytyihin seikkoihin sekä siihen, miksi tanssi on ihmiselle hyväksi.

00:47:30 Uutiset:
No Man’s Skyn valtaisa 1.1-päivitys on nähnyt päivänvalon
Telltalen Walking Deadin kolmas kausi käynnistyy 20. joulukuuta
Phil Spencer tahtoisi Marion Boksiinsa
Käy ulkona ja nappaa Ditto!

01:22:22 Viikon pääaihe:
Rakas Joulupukki

01:48:47 Edellisen viikon kysymys:
Mikä on vähiten paska Ubisoftin peli?

Musiikit:
Hearthstone – One Night in Karazhan
Yoshi’s Island – Bowser
Goldeneye 007 – Control
No One Lives Forever – Main Title
Jet Force Gemini – Water Ruin
No One Lives Forever 2 – Main Menu
The Sims – Buy Mode 1
R-Type – Title

Viikon kysymys:
Täyttikö Pokémon Sun/Moon odotuksesi? Pokémonvihaajat luetelkoot Top 3 joululahjatoivettaan

PBC 238: Joulu saa, mekin
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 02:13:40
 
1X
 

6 thoughts on “PBC 238: Joulu saa, mekin

 1. Sun/Moon (omalla kohdalla Moon) täytti odotukset moninkertaisesti. Paras poksupeli koskaan!

 2. Kuutamo ja aurinko osui omaan makuhermoon kuin nyrkki nakkikioskijonossa konsanaan. Hienoa nähdä että niinkin kaavoihinsa kangistunut sarja mitä Pokemonkin on, uskaltaa ottaa tämänkaltaisia harppauksia ja edistysaskeleita.

 3. mika.hakala täytti odotukseni. Mies pääsi lataamaan ilman moderointia monen viikon naisseikkailut ja näin osoitti pelaavansa ihan eri tason pelejä kuin me kuolevaiset.

  En ole Poksu-vihaaja, mutten fanikaan, joten here goes top3-joululahjatoiveet:

  -mika.hakalan parhaat joululaulut -cd
  -Just Dance mika.hakala sottiisi edition
  -mika.hakalan joulurauhan julistus

 4. Edellinen pokemon mitä pelasin oli Leaf Green, sitä ennen tuli pelattua Redi jollai emulla. Oli siis aika päästä pelaa uutta Pokemonia joka alkoi kiinnostamaan aika yllättäen. No tuli sitten hankittua pelit ja vermeet sekä Sun versio. En ole iha hirveästi kerennyt pelaa mutta uudistukset olen päässyt kokemaan, jotka tuntunut ihan hyviltä tähän asti ainakin. Ainut vähä huono asia on oma pelityyli jossa käyttää vaa ekan genin poksuja mitä tulee vastaa koska ne on niin tuttuja.. jää uudet vähä liian pieneen rooliin.. pitää varmaa tehä joku oma sääntö ni eiköhä seki tule sit paranee.
  Mutta kyllä tämä uusi pokemon on tällä hetkellä reilusti plussan puolella ja toivotaan että pysyy loppuun asti.

 5. En tiedä, koska tämänhetkisessä asuinpaikassani ei tunneta Nintendoa. Ajattelin julkaisupäivänä käydä noutamassa, mutta jonkun perkeleen tähden Puolassa ei ole Nintendon jälleenmyyjää ja yhden yhtä Nintendon peliä en pääkaupungista löytänyt. Tilaushommiksihan se meni ja vielä ei paljoa ole kerinnyt kokeilemaan.

 6. Mikapistehakalalla vissiin vähän virtsa noussut kuuppaan, jos tosiaan kuuntelee vain ”omia” PBC-jaksojaan. Ymmärrän toki, että siltä kaikelta nussimiselta on vaikea löytää ylimääräistä aikaa mihinkään muuhun, mutta laitapa kunnon kajareista PBC pauhaamaan yhdynnän taustalle. Kyllä siinä alkaa naisella kuin naisella ulkosynnyttimet kostua näitä peräkammarin neitsytpoikia kuunnellessa.

  Niin, Pokemon on pelaamatta paskaa ja joululahjojen toivominen köyhien hommaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.