PBC 211: Disney Infinity Warfare

Uncharted 4:sen julkaisun innoittamana rohkea kolmikkomme päätti lähteä suureen seikkailuun! Matkan aikana he kohtasivat uusia Pokemon-lajeja ja todistivat Disneyn valtakunnan sortumisen. Lopulta sankarimme sotkeutuivat kolmen ison osapuolen väliseen taisteluun ja joutuivat valitsemaan kenen riveissä he olisivat valmiita palvelemaan. Onko tällä tarinalla onnellista loppua? Kuuntele uusin jakso ja ota itse selvää…

01:02:29 Uutiset
Odotettu Assassin’s Creed -elokuva sai ensimmäisen trailerinsa
Disneylle riitti: Infinity-lelupelisarja tapetaan, kehittäjä lynkataan ja lähestymistä konsolipelaamiseen muutetaan
Tältä ne nyt näyttävät! Pokémon Sun ja Pokémon Moon saivat trailerin sekä julkaisupäivät

01:43:00 Viikon pääaihe:
Syksyn räiskinnät

02:14:15 Edellisen viikon kysymys
Mitä toivot tulevilta E3 messuilta?

Musiikit:
Kingdom Hearts x – Dearly Beloved
LocoRoco 2 – Theme Song
Auto Destruct – San Francisco
Toy Story 2 – Andy’s Neighborhood
Super Mario Galaxy – The Honeyhive
Call of Duty 4: Modern Warfare – Main Theme
Rare Replay – Main Theme
Sly Raccoon – Credits

Viikon kysymys:
Battlefield vai Call of Duty?

PBC 211: Disney Infinity Warfare
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 02:48:08
 
1X
 

27 thoughts on “PBC 211: Disney Infinity Warfare

 1. Päivitysilmoitus: PBC – PBC 211: Disney Infinity Warfare 15.5.2016 | Jakso.fi

 2. Vastaus viikon kysymykseen määriytyy ihan yhden energiajuoman kulutuksen perusteella:

  1-5 tölkkiä ES: Battlefield
  6-43 tölkkiä ES:’Call Of Duty

 3. Ei voisi kumpikaan vähempää kiinnostaa mutta Battlefield sentään noista kahdesta tuntuu jotenkin ottavan homman tosissaan toisin kuin jenkkiteinejä vuodesta toiseen kosiskeleva CoD.

 4. Aah ärsyttää toi miten uncharted 4 on saanut kritiiikkiä tahoilta jotka eivät selvästi ymmärrä pelistä mitään. Se vaatii pelaajalta tyylitajua ja jonkin verran taiteen opintoja (suositellaan) ja nää pellet antaa sille 4/10 vaan koska ”yhyy paska osa”…. miten pbc? kanta onko teistäkin vääryys tapahtunut? Sillä kun nyt otetaan ihan rauhallisesti, mietitään esimerkiksi suomen sisällissotaa niin oliko silloin tilaa pelkureille? Tai jos pelkuri on turhan vahva sana niin vääräuskoisille? alkaa vaan miettimään sitä koneistoa joka tätä kaikkea paskaa pyörittää..

  viikon kyssäriin mitä itse kuuntelen (menen jakson 120 paikkeilla) vastaan Sly 2 koska sarjassaan tämä osa on häpeäpilkku (4 myös) jota ei soisi olla olemassa. Siis sky 2 on oma vastaukseni.

  • Sly 2 huono??? meeppä vittua imemään siitä, sarjan toisiks paras osa imo. ei saa haukkua oli mun lapsuuden lempipelejä (pelasin ps3)
   vai onko taas niin että ei oo rahaa ja siks kiukutellaan siellä.. Mä ostin ne itse kun sai päkkinä. vastaus kyssäriin on tyhmä sillä ei oo ikää kumpaakaan niin miks kiinnostais.. luulis laitettavan myös vaihtoehto jonka alle 18 vuotiaat voi vastata. huoh, eli vastataa vaik joku loppuvuoden peli en tosin tiiä mitä sillon tulee mut iha sama.

 5. HNNNGGGG!!! Jos näistä kahdesta ah niin ihanan höyryävistä vaihtoehdoista pitää valita niin bf1. Kummankaan yksinpelillä ei ole mitään väliä vaan moninpeli ratkaisee, ja cod bo3 osoitte sen että kyllä sitä lagitonta peliä ei vaan yksinkertaisesti ole, joten en tahdo enään kiristellä hampaitani sen asian suhteen. No sen verran myönnettäköön että molemmat tulee varmaan hankittua, turha edes sanoa että ei varmasti. Se tuntuu aina hyvältä idealta kun kiskoo kaljaa ja kahtoo että ”oho kohtahan tuota olisi uusi codi tulossa taidanpas laittaa ennakko tilauksen sisään” ja sama homma bäfässä sitten niitä pelataan kuukausi munat huurussa, ja siirrytään muihin peleihin.
  Ja sitä NK:ta ja hakalaa kasteihin tai ottakaa edes se penikka tootsie sinne potkittavaksi. Liian soljuvaa tää tämmönen kaikki on kutakuinkin samaa mieltä castit, pois lukien zalori ”ostan vain vanhoja pelejä jotta voin käydä kuuntelemassa paskoja artisteja”

  • ps: mutta castit on kyllä ollut mukavaa kuunneltavaa. Kuuntelen niitä uusimmasta vanhimpaan. niisk juuri tänään ohitin sen missä Hakala on ekan kerran mukana, loppu onkin historiaa!

 6. Ehdottomasti Bäfä. Call Of Dutyn ADHD-meno ei ole omaan makuun ja Bäfän massiiviset taistelut etenkin isoimmilla taistelukentillä on parhaimmillaan hienoa taktiikkasotimista parhaimmillaan. Pelisarjasta löytyy tietty myös pienempiä mappeja tyydyttämään kovimmat refleksiräiskinnän himot joten se tarjoaa kaikille jotakin.

  • Mukava kuulla :) Laitas twitterissä #NHL17Barkow niin laitetaan overwatchin koodia tulemaan ;)
   U20 MM-kulta [check]
   U18 MM-kulta [check]
   Miehet MM-kulta [work in progress]
   TSEMPPIÄ #SUOMI #LEIJONAT!!!

   ps boksipelaajat:
   Alkuperäinen @CallofDuty Black Ops on nyt pelattavissa #XboxOne:lla taaksepäin yhteensopivuuden kautta. GAME ON! Muistakaa myös Lakon ja Herban BOKSI keskiviikkona.

 7. Komarov komarov!! ai että kun namu matsi Namu kun Hakalan Pimu! pian saa laulaa ”uomi on uusi maailmanmestari uusi maailmanmestari!”

 8. Minäkin tein nuoremmalla iällä 15-17 prosenttista kiljua. Ihan hyvää, mutta vaati toki totuttelua. Samaa ei voi sanoo castissa mainitusta syöpäjuomasta. Huhhuh sen koostumuskin laittaa etomaan.

  Viikon tämän viikon kysymykseen vastaan, että miulle se tärkeempi on aina ollut ’Tendo ja heidän pelinsä. vannoutunut fanipoika en kuitenkaan ole koska on myös huonoja peli sarjoja ja etenkin jatko osia joita nintendo kyhää. star fox esim ja mario smashit. Eli cod 4 on oma vastaus, Wii versio on itselle se suosikki. tarina ei niinään tärkeä vaan nettimoninpeli. ei kavereita vaan voi oikeen olla enää niin sit pelaan sitä yksin nettikentissä.

  kysymys castiin osallisuville on seuraava: mitä ps5/wii u peliä ette odota kovalla kiinnostuksella? Mulle itselle sellainen on ehdottomasti Resident Evil: Revengeance 2 ja jos tulee niin uusi Kill zone peli

 9. ProPilkki 2 v1.1! ehdottomasti vuoden kovin!
  ei siis mikään vastausvaihtoehdoistanne jotka kieltämättä ovat kyllä tosi niukat.

 10. Mielummin kyl Battle kun code alkaa väsähtää, toivottavasti BF oikeasti uudistaa kaavaa eikä vain tuo uusia skinejä vanhan nettipelin ympärille. Yksinpeli luultavasti tylsääpaskaa. Dikudikuduuu. Mielipide Euroviisuista? Entä uudesta Doomista? Mikaa lisää podcastiin.

 11. Jos on pakko valita niin Taistelutanner 1 koska CoD peleihin en koske pitkällä tikullakaan, ja BF 4 oli yllättävän hyvä peli vaikken sotapelien fani olekkaan.

  • mies sei päättä osaa kumpi se huono huono on vai tietty jos pimuli nii näin tänne!

 12. Doom.

  No eiku oikeesti, jos pitää valita niin Codi yksinpeliksi ja bäfä moninpeliksi.

  • Ja pieni lisäys: Luulen kuitenkin, että codi jää tälläkin kertaa ostamatta. Bäfä 1:n luulen jossain vaiheessa hankkimani, kun tuo WW1 kiinnostaa sen verran.

   • sori ei pahalla mutta sä taisit olla se rahaton kommentoija? fiksu tyyppi tekee töitä/saa kuukausirahaa ja ostaa sitten niillä molemmat. raha ratkaisee koska molemmat tulee olee kovia, jopa vaikka ite en niitä pääsekkään pelaa viel vuosiin. tietty jos oot jo eläkkeel tai musta mies niin sit ymmärrän pointtis

 13. zimbaa zimbwaa vaan mätässä juuri tuossa palailin (fleimii oli semisti, ei rilli/hehkua kuiteskaa) kotoseen. oli bääse turun sunal sinne päin iha isommat häppeninki näi viikon loppu puolta ja pardyt olivat sitä.

  kaksi vai ko kolme te paluuta vaaditte alkulöyöyis laitoin kajareihi vähä pbc siin lähti etkot sillestää käyntii etää emmä ois uskonukkaa. ei römpsää tullut tälä reissul mut eipö vittu ollukaan mitää tavoitteit viiä sormust tuomiovuoree tai ottaa poskee siltä äpärältä

  mutta tarinoit. niin miul on vaikka ja paljon vaan kertoa joku hiljane pyöveli niistä sitten sen tarnina. Ja emmie noist aio pellata ku kato kato syssymmäl on sit iha uudet kuviot. mä toivon saavan i asuntoo jostai jyväskylä-suunnilta sais enemmä käshiä sit käyttää omii huvituksiia. mikä kans tavoteena nii kovapalkkane +4k duuni sopis vois sellast mennä sinne tekkee. ainii bäfä 1 ei sen kummepia mut se alkuperäne on kovempi

  zimbaa täsä vielä tuntti kaks sit ottaa levyks napit naamarii ja kovaa kamaa

 14. Ensin meinasin sanoa, että mulle kelpaa kumpikin, kunnes mietin vähän tarkemmin. Ainoa läpi pelaamani Battlefield-sarjan peli on ensimmäinen Bad Company PS3:lla. Niistä ”oikeista bäfistä” olen pelannut vain 1943:a – erittäin huonolla menestyksellä – ja muutaman yksinpelikentän verran Battlefield 3:a. BF4 on korkkaamatta, samoin Bad Company 2 aloittamatta, vaikka kumpikin on digitaalisesti konsoleiden kiintolevyille tallennettu.

  Ehkä siis hieman häpeillen joudun kallistumaan Call Of Dutyn puolelle. Siitä on sentään läpi klahnuteltu kaikki kolme modernia sodankäyntiä sekä World At War. Ja onpa tuota tullut hankittua oikeastaan kaikki CODit tuosta nelosesta alkaen – myös se Vitalle julkaistu kamala pökäle.

  Ja tärkeänä mutta ilmiselvänä täsmennyksenä pitää mainita, että kummassakin pelisarjassa kiinnostaa vain yksinpeli. Nettiin ei ole näillä vanhuksen reflekseillä ja heikolla silmä-käsikoordinaatiolla mitään asiaa. Nöyryytän itseäni julkisesti ihan muilla tavoin – kuten vaikka tunnustamalla tällaisia asioita.

  • tl;dr mutta vaikuttaa asialliselta. kuitenkin pointti että molemmatkin SAA ostaa. ei oo pakko olla vammanen fanipoika vaan toisel puolella sotaa

 15. Liekkö uusin pökäle jo nauhoitettu, mutta vastataas pitkästä aikaa viikon kysymykseen. Asetelmaltaan Battlefield on itselle selvä valinta vaikka CoD on ollut aina ekasta osasta asti se näistä räiskintärymistelyistä, jotka olen ostanut ja jota olen kans veivannut yleensä vielä pitkään julkaisun jälkeen. Anyway modernia kyborgimpi suunta, jonka CoD on ottanut kymmenennen osansa jälkeen ja siitä etiäppäin ei ole napannaut ja pelit onkin jääneet kauppaan. Uusi bäfäri voisi siis olla hyvä askel tähän toiseen pelisarjaan, jota aiemmin olen vain hitusen siellä täällä testannut. Saattaa kuitenkin hyvin olla, että syksyn kovin räiske on joku muu, kuin Caal of Diuti tai Bättlefiil ygönen.

  • EDIT. Mitä helvettiä ovat nämä vastaukset :D Siellä näyttää muutamalta keharin kaverilta lääkitys loppuneen tai sitten vaan podcasti aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia niiden kanssa.

   Kysymys Castin denoille. Mitä mieltä, että maitokaupoista saa pian huikean 5,5% juomia, eli käytännössä nelkkuoluet ja paremmat lonkut tulevat valikoimiin? Oma mielipide, että tuo rajan nosto tyssäsi kyllä liian alas, jos sillä pienpanimoiden tuotteita koitettaisiin kauppoihin tuoda. Vakio hyvillä porttereilla ja erikoisemmilla tapauksilla ei ole saumaa päästä laimentamattomina hyllyille. Ei siinä, parempi sentään että bulkkikaljaa saa nyt sitten halvemmalla ja suunta ainakin parempaan päin näin itsestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.