PBC 181: Sukat pyörii niin soootanasti ja paperi maistuu!

Banjo haisee ja sukat pyörii ympäri pihaa! Uusin PBC on purkissa ja meno oli erityisen levotonta. Syynä saattoi olla Mixonin ja RottenHarvesterin paluu taikka nauhoitusten ajankohta. Myös Andzerx ja Oselot olivat vierailevina tähtinä mukana ja Tootsi koitti parhaansa mukaan hostailla.

01:07:25 Uutiset:
Valituksen voima puraisi: uuden Deus Exin erikoinen ennakkotilausohjelma peruutettiin
Tony Hawk 5 on rikki ja Activision tietää sen – ilmaista lisäsisältöä luvassa
GameStop-pomo vannoo: ”Pelilevyt eivät ole katoamassa minnekään”
Miehisyyttä uhkunut suihkusimulaattori joutui Twitchin mustalle listalle – missä kulkee hyvän maun raja?
Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslasit saivat suurpiirteisen hintahaarukan

02:03:48 Boardit:
Digiexpo 2015
Peliaiheiset ostokset
Batman: Arkham-pelit

02:41:30 Edellisen viikon kysymys:
Mistä pelisarjasta toivoisit tulevan ”Super Mario Maker” -pelin kaltaisen version?

Musiikit:
Herc’s Adventures – Taking It Easy
Tony Hawk’s Pro Skater – Superman
The Legend of Zelda: Twilight Princess – The Postman’s Theme
Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX – Rage Awakened
Battletoads (Arcade) – Stage 1
Uncharted 2: Among Thieves – Reunion
Metal Gear Solid – Warhead Storage
WarioWare: Touched! – Staff Roll

Viikon kysymys:
Mikä on paskin DLC, jonka olet ostanut?

4 thoughts on “PBC 181: Sukat pyörii niin soootanasti ja paperi maistuu!

 1. Ei saatana mikä jakso. Huikeaa settiä kaikki kolme tuntia ja jälkilähetys oli ehkä paras ikinä. Rottenia kehiin enemmän ja voisi vaikka vetää Tootsin ja Vulpesin kanssa Oulucast kakkosen.

  Paskin DLC jonka oon ostanut täytyy olla Call Of Dutyn kenttäpaketit. Melkein femman per kenttä (eli siis 1/12 pääpelin hinnasta) ja ladattavat kentät on joko vanhoja kenttiä tai sitten vaan epäonnistuneita viritelmiä.

 2. VOU, oli sellanen PBC-jakso että huhhuh ja vielä kerran huhhuh. Niin luikauksella aiheet sivuutettiin ja alettiin paasaamaan itse lempäälän hallitsevasta parevekefilosofista. Kyllä sukat pyöri korvissa tätä jaksoa kuunnellessa ja banjot soi bussissa niin että lähtee. Matkustajat katselivat kuin huopatossutehtaalla että mitähän toi tossakin hörähtelee mutta ei siitä sen enempää.

  Viikon kysymykseen semmosta voon että DLC paketit mitä tullut hankittua, niin tullut aina harkittua tovi ostoa, eikä pahoja pettymyksen purkauksia ole tullut vastaan. Mitä nyt pari Codin mappipäkkiä ois voinut heittää sorsille. Mutta ei siitäkään sen enempää ettei joku vedä hernettä nenään. Näihin saastaisiin kuviin ja tunelmiin, täältä tähän.

  Niin ja semmosta vielä että mitä juuri sinä olet viikon pähkinään: Mikä on pahin ladattava lisäpökäle jonka olet mennyt ostamaan? Ja miten olisi PBC:n oma fanipuhelin? Voisi soittaa kännissä ja kysellä mitkäs on tunnelmat, mitäs ootte touhunnut?

  nimim. 1.5/5 vuotta lempäälän22 videoita säännöllisesti katselleena täältä tähän ja kättä vielä lippaan

 3. Kun edellinen sukupolvi oli vielä nuori ja digiostaminen meikulle uutta ja ihmeellistä, ostin PlayStation Storesta suurin piirtein kaiken mahdollisen DLC:n omistamiini peleihin. Mitään järkeä touhussa ei missään vaiheessa ollut, mutta sisäinen täydellisyyden tavoittelija koki jäävänsä jostain paitsi, jos jotain ei ollut ostettu. Tuolla tavalla kun kaiken koetti haalia, mukaan sattui myös ihan silkkaa kökköä. Tunkiokasan päällimmäisenä pökäleenä on Resistance: Fall Of Manin karttapaketit. En väitä, että niissä sinällään välttämättä olisi ollut mitään vikaa, mutta enhän mie tänä päivänäkään ole niihin koskenut. Ja eihän niistä jumalauta saa edes Trophyja!

  Olisi pitänyt ajoissa ymmärtää, ettei kannata ostaa mitään moninpeliin liittyvää DLC-sälää, koska nettikarkelot muiden kanssa ovat sen luokan masokismia näin huonolle pelaajalle, että mieluummin sitten vaikka kuuntelen Pelaajaboardcastia tai luen Elefanttihiusharjan (nimi muutettu) vinoilutwiittejä.

  Kaiken kaikkiaan huono DLC on sellainen, jonka olen omalla rahalla ostanut jossain tilapäisessä mielenhäiriössä, mutten koskaan kuitenkaan pelaa kyseistä peliäkään. Huonoimmassa asemassa taitavat olla ne nimikkeet, jotka olen ehtinyt jo pelata läpi, mutta joihin päätän pikkuhönössä tai muuten vaan estottomassa mielentilassa hommata noita ladattavia lisäsisälmyksiä.

  Mutta kyllä minä vielä joskus opin! Siihen asti pelijulkaisijat, laittakaa vaan DLC:tä välillä ihan nauruhalvalla myyntiin, kyllä kaltaiseni idiootit niitä ostavat vaikkeivat pelaisikaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *