PBC 233: Babylon 5

Five! Five! Five! Five! Five!
Nyt se on tapahtunut. PBC on vihdoinkin 5-vuotias.
Tätä erityistä juhlaa kutsuttiin juhlistamaan monen monta kulkijaa ja paikalle saapui niinkin erikoista väkeä kuin Riepu, mika.hakala, Balnazzard sekä Demppa.
Tätä ihmismuotoisten klassikkojen sarjaa saapui sitten kaitsemaan itse Hazuki_exe.
Myös Oulun veijarien kuulumiskierros jaksossa kuullaan ja siellä taas Oselot ohjasti olutlasit silmillään Rottenia sekä Arctoksen Vulpesia.

01:35:27 Oulun maihinnousu

02:11:55 Pelialan isoimmat tapahtumat viiden vuoden ajalta

Musiikit:
Street Fighter Alpha/Zero 2 – Opening theme
Final Fantasy V – Fate In Haze
Raiden V – Unknown Pollution
Halo 5 – The Trials
Yakuza 5 – Battle of Pride
Megaman 5 – Darkman
Street Fighter V – Theme of Guile
Super Mario 64 – Staff Credits

Pelaajaboardcast Episodi 98: Mega-ateria

Pelaajaboardcastin uusin kärsimysnäytelmä on vihdoin tarjolla. Kivikova kolmikko (Norsukampa, Riepu ja Hazuki_exe) käy läpi Capcomin legendaarisen Mega Man-hahmon kuuluisimmat pelit ja sarjat. Jaksossa puhetta myös extreme-urheilijoiden tähdittämästä beat’em up-pelistä, Disneyn inspiroimasta miestanssiryhmästä sekä totta kai Flappy Birdistä. Itkeekö Norsukampa koko jakson kun aihe on kuitenkin miehelle niin rakas? Kuuntelemalla se selviää.

Uutiset:
Kehittäjä: Mobiilihitti Flappy Bird poistetaan levityksestä
Sonic the Hedgehog uudistuu uusien Sonic Boom -seikkailujen myötä
Dynastian soturit nuuhkivat keväällä uutta sukupolvea

Musiikit:
Mega Man X3 – Intro Music
Mega Man 9 – Hornet Man
Mega Man 7 – Junk Man
Mega Man X2 – Crystal Snail
Mega Man – Ice Man
Mega Man Powered Up – Boss Battle
Mega Man Zero – Boss Battle theme
Mega Man Legends – Apple Market
Mega Man X – Ending Theme

Pelaajaboardcast Episodi 94: Anal Fantasy

Pelaajaboardcastin viimeisimmässä episodissa meno on totutun mielipuolista. Ylisuuret miekat on teroitettu ja tukka laitettu piikeille kun sankarinelikkomme Norsukamman johdolla suuntaavat kohti tuntematonta… ainakin juttujen perusteella. Final Fantasy-sarjaakin käydään toki jaksossa läpi joten jos haluat kuulla kun Pelaajalehti.comin uutistoimittaja on liekeissä (kirjaimellisestikin ehkä…?), kuuntele jakso. Mukana fiilistelemässä myös Vulpes Arctos ja LordZalor.

Uutiset:
Verkkoräiskintä Outrise parittaa Left 4 Deadin ja Shadow of the Colossuksen
Titanfallin taisteluihin mahtuu 12 pelaajaa
Konsolikielto lieventyi Kiinassa
Call of Duty Championshipissä kisataan miljoonapalkinnosta

Musiikit:
FF IX – Intro
FF IV – Overworld
FF X – Jecht Battle
FF IX – Memoria
FF XIII – Battle Theme
FF VI – Opera Scene
FF VIII – Triple Triad
FF XII – Giza Plains
FF VII – Aerith’s Theme

Pelaajaboardcast Episodi 87: Digiexpo 2013

Hieman lyhyempää castia paikataksemme saimme kuvattua paljon materiaalia videoiden muodossa, jotka ilmestyvät Youtube-kanavallemme lähipäivinä. Digiexpoilla nauhoitetussa jaksossa mukana myös erikoisvieraina Pelaaja-lehden toimittaja Ville Arvekari, ja päätoimittaja Miika Huttunen. Boardilaisista mukana Demppa, Riepu, Hazuki_exe ja Andzerx, sekä jälkimmäisellä puoliskolla ensiesiintymisensä tekevä Daremyth joka kertoi hieman mielipiteitään Dragon Agesta. Viimeisenä asiana kuullaan minuutin mittainen fiilistely messuilta MoonTV:n Tuomas Tonterilta. Puheenaiheina messuilla nähdyt asiat ja tuleva konsolisukupolvi. Uutisia ja viime viikkojen tekemisiä ei siis kuulla.

Musiikit:
Star Control 2 – Ur-Quan Kzer-Za theme music
Grim Fandango – Smooth Hector
Grim Fandango – Mr. Frustration Man
Grim Fandango – Hector Steps Out
Grim Fandango – Hi-Tone Fandango
Mega Man 2 Project X2 – Title Screen OC ReMix [Opening, Title]

Pelaajaboardcast Episodi 79: Sydänten Valtakunta

Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIXin lähestyvän julkaisun innoittamana Andzerx, Mardi ja paluun tekevät hemmoheikkinen ja Riepu kävivät läpi tämän ikonisen pelisarjan historian. Asiantuntevan kokoonpanon takia sivuraiteille eksyttiin hyvin vähän, joten tämä casti onkin enemmän suunnattu pelisarjan faneille.

Pelaajaboardcast Episodi 53: Blue Blur

Oselot, Norsukampa, Riepu ja… (drumroll) VUODEN BOARDILAISEKSI VALITTU Vulpes Arctos keskustelevat pääaiheenaan maailman nopein neulahiiri eli Sonic mutta liekö liiallisilla liuottimien haisteluilla ollut ikävämpiä seurauksia sillä puhe eksyy taas aivan sivupoluille. Activisionin oma Melee-kopio, Billy Idolin Cyberpunk-albumi sekä rasistiset Pokémon-pelit ovat aiheita josta käräjäkutsua voidaan tällä kertaa odottaa. Kuulet tämän kaiken kunhan jakso valmistuu…huomaa myös Vulpesin reaktiot kun mies saa selville että hänet on valittu vuoden 2012 boardilaiseksi ;)

Musiikit:
Ocarina of Time – Intro
FF VI – Locke’s Theme
Pokémon-tunnari
World of Illusion – Stage 3
Sonic The Hedgehog – Marble Zone
Sonic The Hedgehog – Spring Yard Zone
Sonic Boom
Sonic The Hedhehog 2006 – His World
Sonic 3 – Ending Theme

Pelaajaboardcast Episodi 51: The Fastest, Most Powerful Games Console on Earth!

Joululahjaksi kaikille tuhmille kuuntelijoillemme, emme suinkaan anna risuja ja hiiliä, vaan uuden PBC Goes Retro-jakson (exxxxx-plosion!!!!). Konsolit on käyty läpi pleikkariin asti joten jatkumossa seuraavana on N64 ja tästä konsolista pyöreän pöydän ääreen istuvat puhumaan Oselot, Norsukampa, Riepu, LordZalor sekä N64-noviisi finngamer!

Pelaajaboardcast Episodi 50: GOTY 2012

Jaksossa käydään kategorioittain läpi vuoden parhaita pelejä. Spesiaalina myös Kysy PBC:ltä numero Kaksi! Vastaamme siis mielenkiintoisiin kysymyksiin sekä myös Insesmipalautteita luettiin…pelottavaa tavaraa. Mukana vastailemassa olivat LordZalor, Norsukampa, Riepu, Mixon ja Oselot. Juontohommissa häärii Demppa, aina kysymyksiin asti kunnes muut velvoitteet kutsuivat miestä.

Muistakaahan laittaa iTunesiinkin palautetta!!

Musiikkia peleistä:

Mega Man 2
Baldur’s Gate
Journey
Fez
Mark of the Ninja
Diablo 2

Ja viime jakson vastapainoksi hieman erilaista musiikkia loppuun.

’Heavy Mako’
ReMixer(s): Knight of the Round
http://ocremix.org/remix/OCR02247/

Pelaajaboardcast Episodi 49: Peliasema

Pelkoa ja inhoa on todellakin ilmassa kun Pelaajaboardcastin uusin retrojakso on purkitettu. Puhetta riittää retroasiantuntijoidemme Riepun, Norsukamman ja Guybrushin suusta pilvinj pimein ja jopa pääaihe, Playstation, pääsee keskustelun keskiöön. Xbox-fanipojat olkaa kuulolla ja oppikaa historiaa. Sony-fanboyt ottakaa mieluisa asento ja nauttikaa…

Pelaajaboardcast Episodi 47: Iwata-setä antaa piiskaa!

Tärykalvojenne ja hermojenne kestävyyttä koettelevat boardeilta tutut Oselot, jolle95, Norsukampa, Riepu sekä Vulpes Arctos. Jakson pääaiheena on Wii U:n julkaisun kunniaksi suuri ja mahtava Nintendo mutta arvaatte varmaan että puheet eivät liity pelkästään tähän konsolijättiin. Jostain syystä ääniaalloille eksyy myös puhetta Tauski-aiheisesta flash-pelistä, Oselotin vanhojentansseista, Mario-pelien hieman toisenlaisesta making of-materiaalista sekä parista muusta erittäin hämärästä aiheesta.