PBC 229: Blast from the past

Homo Cityn Simo Hovari aka Dyna kokosi debaattiryhmänsä jäseniksi Hazuki_exen, LordZalorin ja Drifun, joten katastrofin ainekset olivat kasassa. Tästä syntyi PBC numeroltaan 229. Puhetta riitti niin Runescapesta, 51Koodista, Donald Trumpista kuin myös Super Mario 64 DS:n minipeleistä.

01:15:48 Uutiset:
From Softwarella on kolme rautaa tulessa
SFV päivitys meni ojasta allikkoon
VR-maakarit kohtasivat todellisuuden
Taskuhirviöt tekevät tuloaan NX:lle

01:56:07 Viikon pääaihe:
Super Mario 64 20v

02:28:18 Edellisen viikon kysymys:
Kenen castilaisen haluaisit tekevän comebackin?

Musiikit:
Mario Kart 64 – Toad’s Turnpike
Pac-Man CE 2 – Pac Jump Up!
Mario Party: Island Tour – Star-Crossed Skyway Theme
Guilty Gear Xrd SIGN – Marionette
9 Hours, 9 Persons, 9 Doors – 9years
Super Smash Bros. Wii U – Mario Paint Medley
Kirby Super Star – Spring Breeze
Metroid AM2R – Hydro Station

Viikon kysymys:
Mikä mechoja sisältävä peli on suosikkisi?

PBC 229: Blast from the past
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 02:57:47
 
1X
 

13 thoughts on “PBC 229: Blast from the past

 1. Hmmh, kylläpäs lyö tyhjää mechapelien suhteen, mutta jos Vanquish voidaan laskea siksi, niin vastaampa sen. Erittäin timanttisen laadukas ja tiukka paketti kaikin puolin alusta loppuun.

 2. Mech Warrior 4 tai Steel Battalion on ne kovimmat. Mecha on terminäkin hieman hankala koska kaikki isot robot mihin menee ihminen kuskiksi, ei kuitenkaan ole mechoja joten hetken piti miettiä vastausta.

 3. Voe pojat dreadnought ”köh” ”köh” mutta ohitetaan.oma kosketus millään tavalla liittyen suuriin käveleviin robotteihim oli metal fatigue strategia peli missä mechat olivat suuressa roolissa. jonka jälkeen seurasi Shogo mobile armor division mikä olikin sitten perinteisempää mechoilla rymistelyä. Sisältäen toki jalkapatikka osuuksia.Nykyään välillä pitää käydä Hawkenia pelailemassa koska hirveesti ei ole psn muuta tarjontaa.
  Mutta parhaan pelin virkaa kiskoo vieläkin metal wolf chaos.
  Kyllähän se jos ei miehen veri vejä suuriin teräksisiin tappokoneisiin oline sitten tankkeja tai mechoja silloin on kyllä korvien välissä jotain häikkää!

 4. Pitää vielä mainita että koneessa jauhaa myös gundam breaker 3 importtina mutta ei niitä muovi leluja voi mihinkään verrata vaikka ihan nättejä ovatkin.

 5. Gungriffon taitaa olla ainoa mitä on tullut pelattua kunnolla, tuntuu ja pelaa paremmin miltä näyttää, taino aikaisekseen ihan nätti, ja etenkin Saturnin 3D-kapulalla sujuvaa rymistelyä. Harmillisesti PS2:n Gungriffon Blaze ei säväyttänyt enää yhtä paljoa.

 6. Lasketaanko Zone Of The Enders mecha-aiheiseksi peliksi? Suursuosikkini PS2:n pelivalikoimasta.

  Jos edellä mainittu ei osu mecha-pelien muottiin niin vastataan Front Mission 3 joka pesee lattiaa kaikilla Fire Emblemeillä ja Final Fantasy Tacticseilla.

 7. Jos lasketaan tall boyt mechoiksi, niin vastaus on Dishonored, mitä ei varmaan hirveästi tarvitse selitelläkään. Jos ei lasketa, niin sanotaan vaikka Mechquest.

 8. C64:n BattleTech – The Crescent Hawk’s Inception. En tuosta pelistä oikeasti enää juuri mitään muista, mutta niin sitä vaan tuli joskus n. 12-vuotiaana hakattua. Peli on edelleen tallessa ja vieläpä hyväkuntoisena CIBinä.

  Molemmat Zone Of The Endersit pelasin aikanaan läpi, ja ihan kivojahan nekin kyllä oli, joskin todella lyhyitä. ZOE2 puski ruudulle häkellyttävän määrän partikkeliefektejä. Siinä otettiin PS2:sta aika lailla kaikki irti. Harmi vaan, että peli itsessään loppui jo n. 4 tunnin jälkeen kuin seinään.

 9. Eipä ole PC:n vanhoja Mech Warrioreita voittanutta. Jopa se konsoleille julkaistu Desert Strike-moottorilla tehty räpellys oli nautittavaa.

 10. Jatkossa olisi kiva kuulla enemmänkin tuollaisia kunnon muisteloita jostain takavuosien pelijutuista. Oli hauska kuunnella Mario 64:stä asiaa kun kaikilla oli jotain sanottavaa aiheesta.

  Viikon kysymys onkin sitten vähän vaikeampi. En ole paljoakaan Mechoja peleissä nähnyt. Metal Gear Solid nelosessa ohjattiin Metal Gear Rexiä yhdessä kohdassa joten vastataan se.

 11. Päivitysilmoitus: PBC – PBC 229: Blast from the past 25.9.2016 | Jakso.fi

 12. Alkuun vastaus kysymykseen. Tosi tylsästi on sanottava vanhat MechWarriorit, koska hetken pohdinnan jälkee taitavat olla ainoot mecha pelit mitä on tullu pelattua.

  Sit jos vähä palautetta laittais tähä. Voisko sen zalorin jo lukita jonnekki kellarii imee pillillä kaakaota ja kuuntelee jotain saakelin 51 koodia. Sillä kaverilla ei oo mitää virkaa ollu podcastissa varmaa pariin vuoteen. Tyyppi ei oo varmaa 4 vuoteen pelannu yhtäkään peliä tai hankkinu mitään. Ja jos on jotain ilmaseks saanu ni jääny pelaamatta kumminki. Siltä ainakin tuntuu. Kaveri alkaa muistuttaa jotain hippi-indie-musa-janaria. Mielummin kuuntelee Hakalan(Hakala takas!) tinder sekoiluu ja Tootsin fps-jonne-rageiluu ku zalorin hehkutusta jostain perkeleen indie konsertista tai 51 koodiista. Kaveri on ku hemmo-heikkisen tarinat.. ei yhtään mitään.

 13. Vittu joopa joo. Robottien kanssa ratsastelut on yleensä ihan muitten sivustojen juttuja joten en kommentoi. Okei ehkä Steel Battalion mutta sekin vaan sen takia että sai nauraa pihapiirin köyhille kakaroille kun niillä ei ollut peliin varaa.

  Zalorista eri mieltä ylemmän vammakommentin kanssa. Pelasti tänkin jakson pääaiheen koska olis mennyt Hazukilla aika yksinpuheluks muuten. 51 Koodia on nyt ihan eri juttu ja aivan saatanan paskaa musaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.