PBC 208: Jack & Dexter

Uusin cast on nyt täällä. Tootsi ja Hazuki keräsivät megavoimat yhteen jälleen kerran ja päättivät tehdä castin kaksistaan vetäen samalla homman aivan loppuminuuteille.
Puhetta käytiin niin Dark Souls kolmosen tiimoilta (HUOM. Myös bosseista puhuttiin joten sori mielensäpahoittajat) sekä Korealalaisten sopupeliskandaalista kuin myös nykyisten pelikonsolien mahdollisesti tulevista päivitetyistä uutuusmalleista.

01:02:00 Uutiset
Huijaus ei kannata, ei edes Koreassa
Haluatko turpaan tosielämässä? Dark souls lautapeli on kohta täällä

01:36:22 Viikon pääaiheet
Konsoli versio 1.5

02:11:00 Edellisen viikon kysymys:
Mitä mieltä olet mikromaksuista?

Musiikit:
Kirby and the Rainbow Curse – C-R-O-W-N-E-D
Castlevania Dawn of Sorrow – Dracula’s Tears
Viewtiful Joe 2 – True Heroes
BOOGIE WINGS – DETROIT ROCK CITY
Project X Zone 2 – Brave New World
DDR 4th mix – B4U
SoulCalibur V – The Wheel of Eternity
Space Harrier – Track 11

Viikon kysymys:
Mitä toivot FromSoftwaren tekevän seuraavaksi?

PBC 208: Jack & Dexter
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 02:40:50
 
1X
 

17 thoughts on “PBC 208: Jack & Dexter

 1. Mitä toivot FromSoftwaren tekevän seuraavaksi?

  Yhtiö voisi vihdoin ja viimein muuttua ToSofwareksi ja lopettaa sen jälkeenjääneiden paskakasojen tuotannon. Uusi sarja nintenton käsikonsolille toivoisin. Pokemon? ehkäpä. Tai sit jatkoa vanhoille golden sun peleille.

  btw. pokemon-filosofiaa katsottavissa kanavallani:
  https://www.youtube.com/watch?v=8LZhdzl-QGI

  teette kivoja videoita tubeen. En useimpia katso koska en kerkeä mutta osa ollut hyviä. Rohkeutta vaan puhumiseen lisää!

  • Vittu sinäpä sen sanoi! TooSoftware ja too human 2. (jonnet ei muista). IMO paljon mainettaan parempi tuotos.

 2. Voi jeesuksen kevät, koitan toki ymmärtää ja toivon että hoitolaitokset ottavat asiakkaansa takaisin hoiviinsa että ei hoitajilta työt lopu(viitaten ylempiin kommentteihin). Toivon että from software aloittaisi uuden pelisarjan joka olisi myös yhtä vaikea/oma laatuinen kuin aikaisemmatkin tuotokset. Ainahan sitä voi toivoa ja haluta isompaa ja mielenkiintoisempaa.

  • Mjaa mjaa. Itse sanoisin ette ehdotuksesi ole sen parempi. kyse on lopulta mielipiteestä ja mielipahasta. Oma vastaus pitkään hehkuttamani Ps3-peli Haze, eli siis Haze 2 ois kiva.

 3. Huoh. Rauhoittakaa jo vähän siitä Dark Souls kolmosesta puhumista. Meinasi taas uni tulla kun kuunteli kuulumisia.

  Viikon kysymykseenkään en osaa vastata kun ei ole Souls-pelit ikinä oikeen kiinnostaneet. Toivottavasti From tekee jotain niistä poikkeavaa siis.

 4. Joo mario kart 9:lle ääni myös täältä suunnalta! Mukavan erilaista mitä yhtiö on aiemmin tehnyt. Toinen kova olisi myös osallistua uuden F1 tai Pes-pelin tekemiseen. Pes ei ole pitkään aikaan ollut enää hyvä sarja (itselleni) joten uusia tuulia sinne tarvittaisiin. F1 taas on petrannut mutta mutta Kimi ajaa aika huonosti täl kaudella.

 5. Olisi mielenkiintoista nähdä From Softwaren tyypit tekemässä jotain ihan erilaista. Ajopeli taikka tasoloikka olisi kyllä melkoinen vaihto muottiin mutta osaamista tuntuu studiolla olevan joten why not.

 6. FS tehny ok peleit tähä mennes. Pettyys anyway.. uutta vois olla gta 6 (odotettu), uusi rayman peli tai sit uus kill zone vihdoinki. sekin venynyt pitkään että tulis uusi

  btw, mp uus Atin näyttis? mulle tulossa atm postis.
  mp ajo/toiminta pelit? suosittelette jotainko?

 7. Ensiksi haluaisin kiittää teitä kaikkia lukuisista vastauksistanne.
  Seuraavaksi haluaisin muistuttaa että alkoholin+kolmiolääkkeiden väärinkäyttö ei ole terveellistä, koska vastauksianne lukiessa tuntui siltä kuin auttavan päihdepoliklinikan chatti olisi vahingossa yhdistänyt PBC:n sivuille.

  Mutta niin että vastaus kysymykseen. Omaan, itse esittämääni sellaiseen.
  Haluaisin että Fromsoftware tekisi futuristisen Souls-like pelin. Jos siinä olisi myös Armored core mechoja vastaavia jättiroboja, niin vielä parempi.

  Ps. Castinne oli ihan paska. TLDL

 8. Kello voi olla mitä tahansa kun luet tämän kommentin sanoi:

  Nih. on niin berseestä kun ei tuu enää castia kun ollaan VÄHENNETTY niin birusti. vastaus on itel kunnon toimintapelille jatkoa. Miettiikää itte jos ei mieleen tule (Ressa pelit)… Vois tulla videoo ja castia entiseen tapaan (hyvä tahti) mutta kun ei Ki niin ei KI. ei siitä sen.

 9. Diudiudiudiu näihän se on etä vappu se tulla tulee sieltä tänne näi ai että. Olllu hiljasta viimeajat sori pyyntöä antaa mun täytyy. Miks? No mulla oli kato tääl kämpil sellanen naine muta eihän siitä tullu hevon paskaa ulos niin lähti vaa menee tuos viikol. Mitä muutena kuuluu nii hyvää kuuluu! voi taasata olla tällestä näin aamuyöst pikkupikku snapsipöppelöis ja kuunnella bpc jaksoi nauhalta.

  vapu juoma itel sen verra hc menu tiedos ettei viiti tääl huudella, kertokaa mielummi itte. muta palautetta niin jaksoon tarttesi enemmän kun kaks tyyppiä. Ymmärrään kun Darts’n moles on pääaiheena nii eihn sitä nyt vittu moni päätään vapaahetosesti sinne koloon laita. Mut juttu oli liukasta ja mun sydänt lämmitti se juttunen mitä Tootsi sanoi ps2 peleistä. Aah itte kans saman nesi koennu sillo joskus raittiin ja avot parast geimei so soon. Siitä plussaa ja Dartseista sellasta 3/5 puhetta, eli hyvä oli jako taase vaihteeks kuunnel.

  muuten missä hanurimunakas, mikä ja lottipose? kaipaillu heitä nii jäi välistä täl kertaa! viikon kysäri on nii että ei voi tietää. Se o mun valistunu mielipide, emmä oo sellanne myyrän koloo lutkuttaja-tyyppi enkä tod. pelaa hinttipelei.. Silti jottai uutta sielt ois kiva saada näin kylmiin ja pimeiseen syysiltaan wiskinä kans lantrinkiksi.

 10. Kansa vaan villiintyy kun vappu tulla tulee :) ja niin itekki tässä pajauttelen ja pian jää peli taakse kun noussee pyöhän. Mä ootan itte että tekisivät uuden osan sarjaan joka on Crashi . sinne niin! nyt täytyy sauhuja jatkaa, oikeen märäyttävää ja blessaavaa juhlaa teille kin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.