PBC 206: Panamaboardcast

Uusin PBC:n tragikomedia on nyt täällä.
Tällä kertaa löpinää riitti mm. yksinoikeuspelien mielekkyydestä, Quantum Breakista, Zombista, tulevasta God Of War-pelistä, Bravely Defaultista ja sen jatko-osasta sekä Pokémon-pelien spinoffeista

00:54:11 Uutiset
Koei Tecmon Souls-like -peli testattavaksi tässä kuussa
Sodan jumala suuntaa pohjoiseen
Gamexpo-pelitapahtuma

01:49:50 Viikon pääaiheet
Pako eksklusiivisuudesta
Pokemon spin-off pelit

02:24:37 Edellisen viikon kysymys:
Mikä peli olisi ansainnut sensuuria ja miksi?

Musiikit:
Garou: Mark of the Wolves – Spread the Wings
Resident Evil 6 – Mercenaries Theme 1
Hotline Miami 2: Wrong Number –  Theme
Star Fox Zero – Title Theme
Street Fighter V – Alex Theme
Gradius – Stage 1
Super Mario Sunshine – Pinna Park
Pilotwings Resort – Staff Credits

Viikon kysymys:
Mikä on paras spinoff-peli/pelisarja?

PBC 206: Panamaboardcast
Miami Sega Era

 
 
00:00 / 02:19:00
 
1X
 

6 thoughts on “PBC 206: Panamaboardcast

 1. Ei vittu kun sai hajoilla alkua ja Panamaa.

  Spinoffeista kovin on ehdottomasti Daxter. Ehdottomasti system seller PSP:llä eikä yhtään kalpene pääsarjan peleille. Harmi että kumpikaan ei oo saanut jatkoa.

 2. Paras spin off ei ainakaan ole Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero mutta sen sijaan Mortal Kombat Shaolin Monks on oma vastaukseni parhaaksi spin offiksi. Huippuluokan beat’em up jollaisia tehdään nykyisin valitettavan vähän, jos ollenkaan.

 3. Oli hienoo kuulla suomalaisen henkilön puhetta Quantum ”glorifioitu olan yli räiskintä” Breakists ilman että sylki loppuu suusta liiallisen perseennuolennan takia. Ylihypetettyä kamaa kerrassaan.

  Paras spinoff on totta munassa Legacy Of Kain Soul Reaver. Ekan pelin pääpahis sai oman pelin ja muuttui samalla pelisarjan hyvikseksi vitun loistavan toimintaseikkailun myötä. Nerokasta.

 4. Paras spin-off pelisarja:
  Mega Man X tuli ensimmäisenä mieleen, niin vastaan sen. Monet muutkin lempipelisarjani ovat spin-offeja [Final Fantasy Tactics, Persona, Super Mario -roolipelit, Metroid Prime(?)].

  Paras spin-off peli:
  Paper Mario: The Thousand-Year Door. Ehdoton mestariteos ja malliesimerkki täydellisestä jatko-osasta. Loistava pelattavuus, äänimaailma, tyylikäs ulkoasu ja mielenkiintoiset taistelut yhdistettynä erittäin toimivaan ja kompaktiin kenttäsuunnitteluun ovat varsin vastustamaton yhdistelmä. Pelin hassunhauska dialogi toimii paikoin enemmän kuin hyvin ja useisiin alkuperäisen pelisarjan hahmoihin on saatu kaivattua persoonallisuutta.

 5. Spin-offeista parhain on Metal Gear Rising: Revengeance. Parhaan spin-off-sarjan palkinnon myönnän Forza Horizonille. Perusteluja? En ehdi, kun ette anna tarpeeksi aikaa vastata. :'( Vain nelisen päivää on liian vähän. Siirtykää vaikka kahteen lomittain esitettävään viikon kysymykseen, joista kumpaankin on kaksi viikkoa aikaa vastata.

 6. Ääh toi teiän osoite on niin pitkä. Menee aina vaikeeks kun koittaa löytää hyviä podcasteja, okei ei tältä sivulta mutta siis esim muilta ;)
  spinoffi ei oo itselle se genre jota peleissä harrastan. Pelaan vaan pääsarjan pelejä ja siksi esimerkiksi assassins breedistä vaan 1-4 pelattuna ja väliosat tullut skipattua. Sama pätee että ei nimelliset (halo reach, uncharted golden adyss, monkey island tales jne,) on jäänyt kokematta ja oikeestaan ihan hyväkin niin. Eli parasta en voi nyt valita. Paras dark souls- peli sen sijaan on III.

  btw, katsoiko kukaan pbc:stä viime viikon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.