PBC 164: Ei-ainakaan-Witcher-cast

Noiturijakso kun antaa odottaa itseään vielä viikon ajan, päätyivät mika.hakala, Temathael, Tootsi sekä Oselot tekemään vielä yhden perusjakson ennen tuota hunajaista jaksoa josta ei tietoa tai ammattitaitoa tule puuttumaan. Tämänkertaisessa jaksossa käydään kuitenkin läpi Saksalaisen pelimuseon tarjontaa, opiskelijaelämää Japanilaisen silmin, PS TV:n erinomaisuutta sekä lempijuomia ja -juomareseptejä.

01:23:30 Uutiset
Uusi Need for Speed vaatii jatkuvan verkkoyhteyden
Aikuisten pelit pois Twitchistä – mukana muun muassa San Andreas ja Hatred
Tältä näyttää tuleva Mad Max -peli uudella trailerilla
Virtuaalitodellisuus saapuu PS4:lle ensi vuoden alkupuolella

02:19:45 Boardit
Yleinen PSvita- keskustelu
Ruoka & juoma

02:48:45 Edellisen viikon kysymys
Voiko autopelisarjaa oikeasti rebootata?

Musiikit:
The Legend of Zelda: A Link to the Past – Triforce Chamber
Little Nemo: The Dream Master – Mushroom Forest
Ghost Trick: Phantom Detective – Suspicion
Body Harvest – Indoor Theme
Animal Crossing: Wild World – Two Days Ago (Aircheck)
Driver – Theme Song
Phoenix Wright: Ace Attorney – Jake Marshall
Pokemon HeartGold/SoulSilver – Champion Lance & Red Battle

Viikon kysymys:
Mitkä ovat kiinnostavimmat Vita-yksinoikeuspelit?

PBC 164: Ei-ainakaan-Witcher-cast
Ganon Era

 
 
00:00 / 03:08:17
 
1X
 

7 thoughts on “PBC 164: Ei-ainakaan-Witcher-cast

 1. Uncharted: Golden Abyss
  Gravity Rush
  Tearaway
  Killzone Mercenary

  Ja on tuo Vita ollut ainakin itelleni paljon parempi peliaiheinen hankinta kuin joku Wii U, minkä hankkiminen kaduttaa vieläkin vaikka Bayo 2 olikin oikein mahtava peli.

 2. Eipä ole Vitalle pahemmin yksinoikeuksia mitkä nappaisi. Tearaway oli kauan ainoa konsolin loistava yksinoikeus mutta sekin tulee nyt kotikonsolille joten se siitä sit. Vitaa käy kyllä sääliksi mutta samalla hyvä vaan että näin kävi ja maailma huomasi että pelien laatu on se mikä ratkaisee eikä tehot.

 3. Jos Vitaan olisi aikaa ja varaa satsata, ainakin Gravity Rush ja Tearaway lähtisi mukaan. Myös Japsiropejen puolella tarjontaa on riittämiin. Vitalle on näkynyt hyviäkin pelejä löytyvän alelaarista joten ei ainakaan heti pankkia kaataisi.

  Muistikortit ja muutenkin lihonut 3DS:n backlogi ovat tähän mennessä olleet tuon tehokannettavan tiellä. Samaten Ps1/2-pelejä olisi kätevä pelata Vitalla, mutta olen jo ehtinyt jälkikäteen kerätä kiinnostavimmat originaaleina hyllyyn.

 4. En oloe vitalla melkeen ollenkaan pelannut, mutta ainoa jota kiinnostaisi pelata on Uncharted.

 5. Ainoa itseäni kiinnostava Vita-yksinoikeus on Tearaway. Pelissä on näpsäkkä ulkoasu ja peli tuntuisi käyttävän pelimekaniikassaan Visan ominaisuuksia hyväksi.

 6. Danganronpa. Huikea Visual Novel-tyylinen murhamysteeri. Pelatessa tulee varsin mainiot Ace Attorney-vibat pienillä hentai-peleistä tutuilla flirttailuominaisuuksilla. Pelin koukku on kuitenkin jokaisen ”jakson” lopussa pidettävä oikeudenkäynti jossa pyritään selvittämään murhaaja useasta eri vaihtoehdosta todisteiden ja lausuntojen avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.