PBC 158: Jytkytys

Viisikko-kirjasarjan porukka on täyttä paperia jaksoon osallistuneen viisikon rinnalla ja tämä poppoo otti syväanalyyseihin mm. Bloodbornen, Nintendon tulevan konsoliprojektin, vanhat Tony Hawk-pelit, kaduttavat pelimyynnit ja muutamat muut painokelvottomat asiat joista saisi joissain maissa linnaa.

01:35:21 Uutiset
The Witcher 3:een luvassa kaksi ”massiivista” lisälevyä
Guitar Heron paluu vahvistui – testasimme täysin uudistettua musapeliä
Rovio-pomo: Angry Birds Go! peittoaa koko Mario Kart -sarjan luvuissa
Monster Hunter heittäytyy söpöksi ensi vuonna – tässä on Monster Hunter Stories
Fanipalaute näytti taas voimansa: alkuperäinen ääninäyttely mukaan uuteen Tales-roolipeliin

02:27:10 Boardit
Wii U
Tulevat pelihankinnat, epäilyjä ja harkintaa

03:02:38 Edellisen viikon kysymys
Mitä odotat E3-messuilta?

Musiikit:
Double Dragon 2 – The Revenge – Mission 2
Tomb Raider: Anniversary – Main Theme
Ridge Racer V – Night Ride
Metroid Prime – Inside the Crashed Space Pirate Frigate
Super Mario 3D Land – Beach Theme (Land)
Rayman – Picture City
ToeJam And Earl – Funkotronic Beat
Mass Effect 3 – Escape from Earth

Viikon kysymys:
Mikä on paras mobiilipeli?

 

PBC 158: Jytkytys
Ganon Era

 
 
00:00 / 03:48:24
 
1X
 

12 thoughts on “PBC 158: Jytkytys

 1. Angry Birds Space, koska ainut mitä pelannut kännykäl edes jonki verra. FF IV tai VI ois muuten vastaus.

 2. Space Impact 2 nokialaisella ja joku aikainen Splinter Cell-Javapeli, jotka muistan viihdyttäviksi tekeleiksi. Nykyälyluurilla on tullut vain Tetristä kokeiltua joka onkin sitten huonoin Tetris-kokemukseni ikinä. Myös Wii U:lle julkaistu Tengami on mukiinmenevä ja tyylikäs pulmailuseikkailu vaikkei siinä mitään kummoista juonta ole.

 3. Aikamoisen porkkanan heititte vastaamatta jättämiseen, sillä kurikkahan miehehen kyläilyhy olisi ollut ”Oh Yeah” -kamaa. Tästä huolimatta, joudun sivuuttamaan suuren palkinnon ja vastaamaan kysymykseen.

  Paras mobiilipeli on tietysti originaali matopeli, joka oli tosi hc, ja jossa olin tosi hc. Läpi meni monesti ja siihen oli oma taktiikkansa, jolla tiukoissa tilanteissa edettiin pausettamalla yksi pikseli kerrallaan. Kännykällä on yleensäkin kiva pelata ma-to pelejä.

  Tällä hetkellä tulee kännykällä pelattua vain Boom Beachia. Pelisessiot ovat muutaman minuutin mittaisia ja niitä tulee muutama kerta päivässä. Aika pay to win -kamaa ja olen vuoden verran ihmetellyt, miksi koko roskaa pelaan, mutta kaipa siinä joku koukku sitten on. On se parempi kuin Angry Birds.

 4. Saisko näitä casteja sellasina Tootsittomina versioina? ”Mario Kart ei ole iso pelisarja” sai taas sellaiset häpeän tunteet aikaiseksi että pitäisi varmaan alkaa harkitsemaan perustajaisän veto-oikeuden käyttämistä Tootsin osallistumisiin. Ja ethän sä jätkä (Tootsi666) voi kuvitella että kaikki ovat heti alkuun MOBA-mestareita! Anna nyt jumalauta ihmisten pelata miten haluavat. Alkaa vaan vituttaa tommonen turha päteminen (oli se pr0-jargon sitten vitsiä tai ei).

  Parhaaksi mobiilipeliksi täytyypi nostaa DEVICE 6, joka saa aivot sellaiseen solmuun että NAMI NAMI. Muistakaa ottaa muistio mukaan.

  (Oikeesti paras mobiilipeli on Baldur’s Gate 2…..?!)

 5. Tootsi ei kyl kavereita tässäkään jaksossa kerännyt. Ei voi kuitenkaan olla kiukkuinen (paitsi se Mario Kart oli aika aivojäätyminen) koska jätkä perustelee ajatuksensa paremmin kuin normi fanipojat.

  Vastaan viikon kysymykseen Cut The Rope jota oon pelannut varmaan päivittäin vuodesta 2011 asti. Koukuttavin peli ikinä ja sopiva just tollaiseen pelaamiseen jota kännykällä tai tabletilla yleensä pelataan.

 6. Paras mobiilipeli on ehdottomasti Amazing Alex. Helvetin hyvää aivojumppaa ja näyte siitä että Rovio osaa tehdä muutakin kuin rääkyviä oheistuotelintuja ja näiden tuuriin ja randomiuteen perustuvaa pelattavuutta.

  P.S. Tootsille tiedoksi että MOBAt ja Minecraftit sekä ceeässät on nykypäivän kulutetuimpia kasuaalipelejä. Niitä pelaa ammattilaiset mutta eniten myös jonnet ja kuolasuut niitä myös pelaa.

 7. Mobiilipelejä en ole pelannut millään tavalla aktiivisesti ainakaan kymmeneen vuoteen. Viimeksi kahta sekuntia enemmän olen pelannut 2000-luvun alussa tosi huikeita isojen pelien kännyversioita kuten Call of Duty, XIII, Splinter Cell ja Worms. Nuista varmaan Splinter Cell vie voiton, aivan hyvä 2D hiiviskely johon oli ison pelin tunnelma hyvin saatu messiin.

 8. Tosiaan vanha kunnon Snake 2 varmaan ansaitisi paikan parhaana mobiilipelinä, mutta sanotaan nyt kuitenkin että Rayman Jungle/Fiesta Run jakavat sen tittelin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.