Parlamentti

Lempipeli: The Legend of Zelda: Ocarina of Time
Paras pelikonsoli: SNES
Kotipaikkakunnan kovin menomesta: 16:00-19:00 Bar Kuka –> 19:05-23:00 Bar Edison –> 23:05-03:55 Dynamo

Pelaamista vauvaiästä asti harrastanut ja useat konsolisodat hengissä selvinnyt pelielitisti hoitaa PBC:ssä podcasteissa apinoinnin lisäksi kuukausittaisia arvosteluja sekä ulkoista markkinointia. Ulkomailla parhaillaan asuva videopelisnobi jumaloi pelimaailmassa kolmea asiaa hamaan loppuun asti: SNES:iä, Ocarina of Timea sekä Capcomia. Pelimaailman koukeroita kun katsoo tällä hetkellä, ei tilanteeseen ole tulossa moneen vuoteen muutosta…

Ysärillä tietokoneella ja Nintendon vehkeillä pelaamisen aloittanut sankari joka rakastaa point n click ja rpg pelejä enemmän kuin sinappia makkaran päällä. Nykyään Joensuussa asustaa tämä karvanaama mutta sydän pysyy silti oululaisena ikuisesti.

 

Lempipeli: Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge
Paras pelikonsoli: Nintendo Gamecube
Kotipaikkakunnan kovin menomesta: Jet Set kun aloittaa jo päivällä, muuten sitten La Barre tai Marks.

Lempipeli: Shenmue
Paras pelikonsoli: Dreamcast
Kotipaikkakunnan kovin menomesta: Kelan luukku

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Osamaksu_exe, Hatsune_miku, Alapää_exe, Ameeba_rar. Videopelejä jo parikymmenentä vuotta pelannut old school naavaparta, joka on vähän liiankin kiinnostunut kaikesta. Hoitelee mm. jaksojen editointia, sivuston paikkailua, tuubi sisällön tuottamista sekä käy myös varsin usein ulisemassa verbaalisen äänitorvensa tyhjäksi casteissä. Tämä videopeleille elämänsä omistautunut self-proclaimed guru tykkää hyvin paljon vanhoista arcadegenren edustajista joihin mm. shmupit sekä tappelupelit kuuluvat.

Etelä-Pohjanmaassa varttunut pelaaja, joka on lähes koko ikänsä suosinut pleikkaria, mutta on viime vuosina yrittänyt korjata yleissivistystään tutustumalla eri konsoleihin ja niiden peleihin. Andzerx on ollut jo pitkään vastuussa podcastien editoinnista, mutta tämän lisäksi hän yrittää kehittää taitojansa kirjoittamalla peleistä, tuottamalla videoita YouTuben puolelle ja striimaten pelejä suorana Twitchissä.

 

Lempipeli: Kingdom Hearts
Paras pelikonsoli: PlayStation
Kotipaikkakunnan kovin menomesta: Butcher & Banker

Lempipeli: Oddworld: Abe’s Oddysee
Paras pelikonsoli: PS1
Kotipaikkakunnan kovin menomesta: Roska (tuskin on kovin, mutta kaverit tykkää täällä käydä joten…)

Jumalten kaupungissa eli Helsingissä lähes koko ikänsä asustanut nuori huligaani, joka diggailee kaikenlaisista video_peleistä ja rap-musiikista. Cel-shading grafiikalla varustetut pelit sekä Oddworld-pelisarja ovat erityisesti lähellä sydäntä. Satunnaisesti mukana casteissa huutelemassa vääriä mielipiteitä ja aiheuttamassa yleistä pahennusta, Youtuben puolellekin saattaa silloin tällöin mieheltä tupsahtaa audiovisuaalista materiaalia.

Pleikkarin edessä kasvanut, nykyään räiskintäpelien parissa viihtyvä pelaaja. Casteissa jatkuvasti mukana oleva alkuihminen nauttiii erityisesti Halo-sarjasta, Elder Scrollsseista ja Rarchet & Clank -sarjan peleistä. Kyseinen nörtti nauttii haasteesta, hyvästä pelattavuudesta ja kiinnostavista maailmoista. Pelaa kaikella missä ei lue Nintendo, mutta muistuttelee alhaisia konsolimiehiä jatkuvasta heidän surkeudestaan.

Lempipeli: Halo 2
Paras pelikonsoli: PC
Kotipaikkakunnan kovin menomesta: Komero

Lempipeli: Super Mario 64, Hearthstone, Dark Chronicle, Star Realms, The Wolf Among Us, Dice Masters, Child of Light, Overwatch, Concept, Kingdom Hearts, FF XII, Pokemon Diamond, Legend of Grimrock –sarja, Magic The Gathering, The Wolf Among Us etc etc etc
Paras pelikonsoli: Wii U (ensimmäinen ja ainut omistettu konsoli)
Kotipaikkakunnan kovin menomesta: Kuilu (”silleen ironisesti”)

Tämä videopelikoodariksi kouluttautuva hujoppi harrastaa kahta asiaa hyvin perusteellisesti: musiikkia ja pelejä. Ensimmäinen ilmentyy sekä fyysisten ääniteformaattien hamstraamisena, että muina musikaalisina harrasteina. Instrumenteikseen Zalor tunnustaa laulamisen sekä erinäiset syntetisaattorit ja rumpukoneet.

Formaattiimme enemmin liittyen tämä kasuaali hc-pelaaja kerää hyllyynsä kaikkea ruutupaperista viimeisiin fantasioihin ja miniatyyrisotapeleistä ensimmäisen persoonan ilotteluihin. Leppoisana –lukekaa laiskana – henkilönä Zalor lähestyy pelaamista ensisijaisesti hauskana ajantappona, josta kiristyvän otsanahan tulee olla kaukana.
PBC:n ulkopuolella miehen mielipiteitä löytää ympäri internetin stratosfääriä, kunhan vain sulkee silmänsä ja toivoo oikein kovasti. Tai käyttää yleisimpiä hakukoneita.

TBA

 

Lempipeli: Pokemon
Paras pelikonsoli:
Kotipaikkakunnan kovin menomesta:

Lempipeli: Super Mario 64 tai Call of Duty 4
Paras pelikonsoli:
Kotipaikkakunnan kovin menomesta:

TBA

Ketunmaan eli pahamaineisen foxlandian hämyisissä metsissä muovaantunut ja sittemmin ouluuntunut kyyninen ihmisvihaaja, tai muuten vaan kohtalon kautta pökälöitynyt olento. Harrastuksina elämän hukkaan heittämisen (videopelaamisen) ohella musiikin kuluttaminen ja satunnainen urheiluhulluus. Tykkää kaivella kiveksiä ja haistella tuloksia.

 

Lempipeli: Fallout 2
Paras pelikonsoli:
Xbox
Kotipaikkakunnan kovin menomesta:
Lähi salen kaljahylly

Lempipeli: Final Fantasy VI
Paras pelikonsoli:
SNES
Kotipaikkakunnan kovin menomesta:
Kuopio – Henkka, Poznań – Pub Pomidor, Kioto – Barcode

Savommuan sydämmessä kieroon kasvanut ja PBC:ssä Japanin kirjeenvaihtajana aloittanut, vannoutunut Nintendon, point & click- ja roolipelien ystävä. Nykyään surfaa säännöllisesti väliä Puola-Suomi, pyrkii käymään vuosittain Japanissa ja pelaa aina kun sille on aikaa. Pitää itseään konsolipelaajan lisäksi myös PC-jääränä, vaikka kone on vuosimallia 2009.

90-luvulla PC:llä ja Megadrivella(surullista tiedän) pelaamisharrastuksen aloittanut. RTS-pelien kanssa varttunut ja niitä edelleenkin nostalgian nälkään pelaavana. Nykyään maku laajentunut laadukkaisiin Metacriticin syleilemiin pelitapauksiin, mitä odotan aina kuin hullu puuroa.

Lempipeli: Black and white
Paras pelikonsoli: Minkä ohjain ei särje käsiä
Kotipaikkakunnan kovin menomesta: Pellon reuna vesisateessa

Lempipeli:
Paras pelikonsoli: Nintendo Wii U
Kotipaikkakunnan kovin menomesta:

TBA

Miedon Juhan naapurista lähtöisin oleva, klassisen komea ruskeasilmäinen skorpioni joka pitää kävelyistä rannalla, kuutamouinneista sekä sensuroimattomista Hentai-peleistä. Myös roolipelit ovat sydäntä lähellä, niin videopeleissä kuin makkarinkin puolella.

Lempipeli: The Legend of Zelda: Majora’s Mask
Paras pelikonsoli: Nintendo 64
Kotipaikkakunnan kovin menomesta: Jurvan Monttu Pubi

Lempipeli: Fallout New Vegas
Paras pelikonsoli: Playstation 2
Kotipaikkakunnan kovin menomesta: Navetta (rest in peace) ja Vinttipub (rest in piss)

Peliohjain kädessä syntynyt paskan kaupunnin kasvatti, eli oululainen videopelinörtti joka hakkaa pelejä maan ja taivaan väliltä, genrestä piittaamatta, sekä omaa tattia. Harrastuksina on videopelit, lautapelit ja epätoivo. Elämän suurin kohokohta oli kun sai ottaa yhteiskuvan Kukko Pärssisen kanssa.