3 thoughts on “Ota yhteyttä!

  1. Moro!

    Ensiksi iso kiitos teille hyvästä podcastista! Olen alkanut kuuntelemaan pelaajaboardcastia vasta noin 20 jaksoa sitten, mutta täytätte hyvin paikan muiden kuuntelemieni podcastien (Pelaajacast, KonsoliFIN podcast, Nelinpeli podcast) rinnalla. Mahtavaa!

    Sitten itse asiaan, joka on tässä vaivannut jo muutamien viimeisten jaksojen ajan. Kun lataan podcastinne niin jostain syystä tiedosto ei lataudu kokonaan vaan pätkäsee aina jossain kohtaa. Tätä tapahtuu niin tietokoneella kuin suoraan puhelimellakin ladatessa ja en pysty kuuntelemaan jaksoa loppuun. Oletteko kuulleet muilta tällaisesta ongelmasta vai lieköhän vika vain minun päässäni?

  2. Moi,

    Abu Bakr al-Baghdadi Islamilaisen valtion johdosta tässä moi! Vaikka pelaaminen on jälleen yksi esimerkki länsimaailman rappiosta ja eipä täällä sodan keskellä siihen muutenkaan olisi liiemmin aikaa, niin kuulumme kuitenkin vähintäänkin PBC:n satunnaiskuulijoihin ja tästä johtuen haluamme antaa pientä palautetta. Joukossanne on tämä nimimerkki töötsi (tai joku vastaava) ja olemmekin tulleet miesten kanssa täällä sellaiseen lopputulokseen, että jannuhan on pesunkestävä idiootti. Mitään emme videopeleistä tiedä tai ole sellasia juuri edes nähneet mutta henkilötyyppi on meidänkin kalifaatista tuttu. Suu käy mutta pää ei pysy mukana. Tarjoudumme siis auttamaan. Olisiko mahdollista, että PBC:n muut jäsenet voisivat muiluttaa töötsin huumattuna seuraavalle lennolle kohti Turkkia, josta sitten yhdysmiehemme siirtää hänet rajan yli meidän haltuumme. Saataisiin tämä meitä kaikkia piinaava ryönä loppumaan kerralla. Paluuta länsimaihin emme voi luvata eikä täällä kauheasti virikkeitä ole mutta voimme luvata ainakin mahdollisuuden ampua muurahaisia ilman autoaimia jos suusta pulppuavat idiotismit vähenevät vuosien varrella tai mies tulee muuten tolkkuihinsa.

    Kiitos muille jäsenille hyvästä podcastista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.